- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- 363
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #3.081
hahah tatlım valla kocişim çıtını çıkarmıyo hatta kendisi diyo bugün çizgi ne durumda hadi yapalım diye Arada bir yorgunum yada maç izlicem dediği zamanlar oluyo tabi ozaman gidip süslenip püslenip çıkıyorum karşısına umursamazmış gibi başka şeylerle ilgileniyorum dayanamıyo kikiki
Sen keşke dünü değerlendirseydin hayatım ya neyse bugünkü teste göre yapış kocana isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara
testlerini atmada da resmini paylaşırsın bizle böyle olunca insanın heyecanı ikiye katlanıyo
hahaha ilahi canım yaa valla güldürdün beni Allah da seni güldürsün. dün eve giderken azcık cıtlattım.reale mi gidelim migrosa mı carrefoursaya mı gidelim deyip duruyor yok dedim eve gidelim eve gidipte ne yapacağız dedi kaş göz işareti yaptım ya hergün banyo yap yap sıkıldım valla az ara verelim dedi bende tamam dedim şu günleri geçirelim sonra daha yapmıycam senle görürsün dedim küser gidi yaptım biraz.eve gittik yemek filan hepsi bitti yattım ben de napım umudu kesmiştim sonra geldi oldu işte bakalım hayırlısı artık