• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

hahah tatlım valla kocişim çıtını çıkarmıyo hatta kendisi diyo bugün çizgi ne durumda hadi yapalım diye :1::1: Arada bir yorgunum yada maç izlicem dediği zamanlar oluyo tabi ozaman gidip süslenip püslenip çıkıyorum karşısına umursamazmış gibi başka şeylerle ilgileniyorum dayanamıyo kikiki :9: :23: :27:

Sen keşke dünü değerlendirseydin hayatım ya neyse bugünkü teste göre yapış kocana isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara :4: :1::1:
testlerini atmada da resmini paylaşırsın bizle böyle olunca insanın heyecanı ikiye katlanıyo :49: :49:

hahaha ilahi canım yaa valla güldürdün beni Allah da seni güldürsün. dün eve giderken azcık cıtlattım.reale mi gidelim migrosa mı carrefoursaya mı gidelim deyip duruyor yok dedim eve gidelim eve gidipte ne yapacağız dedi kaş göz işareti yaptım ya hergün banyo yap yap sıkıldım valla az ara verelim dedi bende tamam dedim şu günleri geçirelim sonra daha yapmıycam senle görürsün dedim küser gidi yaptım biraz.eve gittik yemek filan hepsi bitti yattım ben de napım umudu kesmiştim sonra geldi oldu işte bakalım hayırlısı artık

canım bence de acele etme batının 1 hafta 10 gün geçmesini bekle sonra yap daha garanti olsun

işin kötü tarafı bat ımı da bilmiyorum hep düzensiz olduğu için tam kestiremiyorum.neyse beklemek en iyisi heralde biraz daha sabır:) teşekkür ederim..

canım bence de acele etme batının 1 hafta 10 gün geçmesini bekle sonra yap daha garanti olsun

işin kötü tarafı bat ımı da bilmiyorum hep düzensiz olduğu için tam kestiremiyorum.neyse beklemek en iyisi heralde biraz daha sabır:) teşekkür ederim..

yaklaşık tarihleri baz alırsın o zaman.inş. gönlüne göre olur

hahaha ilahi canım yaa valla güldürdün beni Allah da seni güldürsün. dün eve giderken azcık cıtlattım.reale mi gidelim migrosa mı carrefoursaya mı gidelim deyip duruyor yok dedim eve gidelim eve gidipte ne yapacağız dedi kaş göz işareti yaptım ya hergün banyo yap yap sıkıldım valla az ara verelim dedi bende tamam dedim şu günleri geçirelim sonra daha yapmıycam senle görürsün dedim küser gidi yaptım biraz.eve gittik yemek filan hepsi bitti yattım ben de napım umudu kesmiştim sonra geldi oldu işte bakalım hayırlısı artık

İnşallah güzel haberlerini alıcaz bu ay. :16:
Sen nerde oturuyosun canım?

Hmm beylikdüzü bana bayaaaa uzak ama arada bir oralarda işim oluyor bende ümraniyedeyim anadolu yakasındayım. Yakınmıyız diye merak etmiştim ama uzağız malesef :50:

Eeee testler ne durumda bugün kaçıncı günündesin nasıl gidiyor? Ben test yapmayı bıraktım ama idrarımda değişiklik var mı diye hep kontrol ediyorum 2 gündür idrarım normale göre daha açık renkli ve içinde beyaz kepek gibi tortular var ilk kez gördüm acaba enfeksiyon filan mı kaptım :44:

Günaydın şeker kızlar.... Gününüz güzel olsunnn... bugün rüyamda çok tatlı bir erkek bebek seviyodum Rabbim kendiminkini de sevmeyi nasip etsin inşallah :46: :49:

Hmm beylikdüzü bana bayaaaa uzak ama arada bir oralarda işim oluyor bende ümraniyedeyim anadolu yakasındayım. Yakınmıyız diye merak etmiştim ama uzağız malesef :50:

Eeee testler ne durumda bugün kaçıncı günündesin nasıl gidiyor? Ben test yapmayı bıraktım ama idrarımda değişiklik var mı diye hep kontrol ediyorum 2 gündür idrarım normale göre daha açık renkli ve içinde beyaz kepek gibi tortular var ilk kez gördüm acaba enfeksiyon filan mı kaptım :44:

Günaydın şeker kızlar.... Gününüz güzel olsunnn... bugün rüyamda çok tatlı bir erkek bebek seviyodum Rabbim kendiminkini de sevmeyi nasip etsin inşallah :46: :49:

günaydın canım.benim eltim var ümraniyede bende arada bir ona ziyarete gidiyorum.onlar çakmakda oturuyor. testler iyi gibi ben ikinci çizginin koyulasacagını düşünmemiştim ama koyulaştı:1:bugün 4.testimi yapıcam 16.günümdeyim 15inde adet olmuştum:17:
ben bugün hiç iyi değilim yaa mikrop kapmışım galiba yada neyden oluyor bilmiyorum alt taraf cok kötü yanıyor.çok özür dileyerek söylüyorum küçük tuvaletimi yaptıgım yer.hem de bu ilk değil 4-5 ayda bir oluyor neden oluyor bilmiyorum.temizliğe cok dikkat edemiyorum ondan mı iş yerinde tuvaleti ortak kullanıyoruz ya öyle mi kaptım bişeyler yoksa içimde mi bi hastalık var çözemedim.bugün medilifeye gideyim dedim tüm randevular dolu.2 den sonra nöbetçi doktor gelecekmiş ona gitsem mii bilemedim.kan tahlili filan da yaptırmak istiyorum ben onlar yaparmı aceba ? işte böyle durumlar bende :50:

inş. sen iyisindir

Calista sanada gunaydin tatlim bnm
Oy beklemek kendini dinlemek nE kadar zor
Insanin elinde degil bnm adet olacagim zaman rahimde kiprtilar olur
Bide adet olunca ter nasil kokar ole kokar terim adetten bir iki gun once
PAzartesi yada sali gunum adet olmassam ins carsamba yada persmbe test yaarim insAllah
Asiri yorgunluk ve uykuya egilim var hayir olsun insAllah bebege delalettir....
Petsbe gunu tr yolcusuyuz kismetse 6 da aksam yola cikicaz

Aksam yemek yaparken kadigim tezgaha
Vurdu inanilmaz agridi yururken bile kasiklarim agriyor
Bir haftadir bu bole ama sag kadihim daha cok agriyor haxir olsun

günaydın canım.benim eltim var ümraniyede bende arada bir ona ziyarete gidiyorum.onlar çakmakda oturuyor. testler iyi gibi ben ikinci çizginin koyulasacagını düşünmemiştim ama koyulaştı:1:bugün 4.testimi yapıcam 16.günümdeyim 15inde adet olmuştum:17:
ben bugün hiç iyi değilim yaa mikrop kapmışım galiba yada neyden oluyor bilmiyorum alt taraf cok kötü yanıyor.çok özür dileyerek söylüyorum küçük tuvaletimi yaptıgım yer.hem de bu ilk değil 4-5 ayda bir oluyor neden oluyor bilmiyorum.temizliğe cok dikkat edemiyorum ondan mı iş yerinde tuvaleti ortak kullanıyoruz ya öyle mi kaptım bişeyler yoksa içimde mi bi hastalık var çözemedim.bugün medilifeye gideyim dedim tüm randevular dolu.2 den sonra nöbetçi doktor gelecekmiş ona gitsem mii bilemedim.kan tahlili filan da yaptırmak istiyorum ben onlar yaparmı aceba ? işte böyle durumlar bende :50:

inş. sen iyisindir

Teşekkür ederim canım bende iyiyim sen bu günleri aksatma bol bol çalışki yeğenimiz çabuk gelsin. :1: :49::49: Bu arada kadınların enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek o yüzden çok dikkat etmemiz lazım yada iltihap olabiliyor işte :50: Uzun süreden beri varsa eğer mutlaka doktora görün hamile kalmanı engellicek bişey de olabilir.

Calista sanada gunaydin tatlim bnm
Oy beklemek kendini dinlemek nE kadar zor
Insanin elinde degil bnm adet olacagim zaman rahimde kiprtilar olur
Bide adet olunca ter nasil kokar ole kokar terim adetten bir iki gun once
PAzartesi yada sali gunum adet olmassam ins carsamba yada persmbe test yaarim insAllah
Asiri yorgunluk ve uykuya egilim var hayir olsun insAllah bebege delalettir....
Petsbe gunu tr yolcusuyuz kismetse 6 da aksam yola cikicaz

Aksam yemek yaparken kadigim tezgaha
Vurdu inanilmaz agridi yururken bile kasiklarim agriyor
Bir haftadir bu bole ama sag kadihim daha cok agriyor haxir olsun

Canım inşallah bu ay seninde güzel haberini alıcaz zaten az kalmış gününe ne güzel :49: Bol bol dua edicem :emir_bebek: :16:

Teşekkür ederim canım bende iyiyim sen bu günleri aksatma bol bol çalışki yeğenimiz çabuk gelsin. :1: :49::49: Bu arada kadınların enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek o yüzden çok dikkat etmemiz lazım yada iltihap olabiliyor işte :50: Uzun süreden beri varsa eğer mutlaka doktora görün hamile kalmanı engellicek bişey de olabilir.

cok sevindim iyi olmana.ya valla ağlayasım var çok kötüyüm.bugün de yapmamız gerekiyordu aama böyle sızlarsa bişey yapamam ben zaten hastayken sinirlerim tepemde oluyor.bende korkuyorum ciddi bişeymi aceba diye çünkü çalışmazken evdeyken de olmuştu 2 kere.ve hemen gecmiyor 4-5 gün sürüyor.Alllahım sabır versin cıkıp gitmek istiyorum yaaaa. yazmayı unutmusum inş. rüyaların gercek olur da sen de bebişini seversin.bende gecen gün erkek cocugu gördüm rüyamda 4-5 yaslarında esmer bişeydi

gurbetgüzeli sizin de yolunuz acık olsun inş. sağ sağlim sevdiklerinize kavusursunuz.ve inş. bebeişin seninledir.

cok sevindim iyi olmana.ya valla ağlayasım var çok kötüyüm.bugün de yapmamız gerekiyordu aama böyle sızlarsa bişey yapamam ben zaten hastayken sinirlerim tepemde oluyor.bende korkuyorum ciddi bişeymi aceba diye çünkü çalışmazken evdeyken de olmuştu 2 kere.ve hemen gecmiyor 4-5 gün sürüyor.Alllahım sabır versin cıkıp gitmek istiyorum yaaaa. yazmayı unutmusum inş. rüyaların gercek olur da sen de bebişini seversin.bende gecen gün erkek cocugu gördüm rüyamda 4-5 yaslarında esmer bişeydi.

Amin canım rüyalarımız (ama güzel olanları) gerçek olsun inşallah :nazar: Sen eşine tatlı dille söyle canım bak ikimizinde meyvesi olcak düşünsene ne tatlı olur de bu günlerin önemli olduğunu böyle yaparsa şansınızın azalacağını anlat. Zaten hava sıcak insan durduğu yerde terliyor duş alma ihtiyacı hissediyor hazır duşa gircekken aradan çıkarın gitsin. :9: Oda o kadar naz yapmasın ya :4: sanki tek başına yapılıyoda biz bilmioruz :1:

hap kullanarak adet gorebılıyorum. yanı her ay aslında hangı gun adet olacagım bellı olmuyor ama sonucta 30-31 gunde adet goruyorum genellıkle. ovulasyon testı hıc kullanmadım nasıl kullanmam gerekıyor ? benım ıcın uygun mu acaba ? yoksa ıse yaramaz mı onu da bılemıyorum. her eczaneden bulmak mumkun mu acaba ?

hap kullanarak adet gorebılıyorum. yanı her ay aslında hangı gun adet olacagım bellı olmuyor ama sonucta 30-31 gunde adet goruyorum genellıkle. ovulasyon testı hıc kullanmadım nasıl kullanmam gerekıyor ? benım ıcın uygun mu acaba ? yoksa ıse yaramaz mı onu da bılemıyorum. her eczaneden bulmak mumkun mu acaba ?

canım eczaneden almaya kalkarsan sana pahalıya gelir internetten al. GittiGidiyor - Türkiye'nin En İşlek Alışveriş Merkezi da laboquick ovulasyon testleri var onları al kullan. Adetinin başlangıcından sonra say, madem ilaçla adet oluyosun adetinin 11. günü gibi başla gebelik testi gibi yapıyosun 2. çizgi nekadar koyu çıkarsa o gün yumurtlama zamanında olduğunu anlıyosun. O günleri değerlendirdiğinde hamilelik ihtimalin yükseliyor tabi.

canım eczaneden almaya kalkarsan sana pahalıya gelir internetten al. GittiGidiyor - Türkiye'nin En İşlek Alışveriş Merkezi da laboquick ovulasyon testleri var onları al kullan. Adetinin başlangıcından sonra say, madem ilaçla adet oluyosun adetinin 11. günü gibi başla gebelik testi gibi yapıyosun 2. çizgi nekadar koyu çıkarsa o gün yumurtlama zamanında olduğunu anlıyosun. O günleri değerlendirdiğinde hamilelik ihtimalin yükseliyor tabi.

Allah razı olsun. arkadaslarımın ya cogu evlı cocuklu ve uzak sehırdeler ırtıbat az yanı ya da cogu bekar. abla, buyuk gorumce falan da yok ben de. oyuzden bu konuları ıyı bılmıyorum 4 yıllık evlı ve 29 yasında bırı olmama ragmen. bebegım olmuyor dıye ıkı yıldır uzagım da aslında bılerek cekmıstım kendımı tup bebek, gebelık testlerı vs her turlu konuda. ama son 6-7 aydır benım yumurtalık agrılarım oluyor ve sordugum cogu kısı hormonların duzelmıs olabılır ve yumurtlama gunlerını gosterıyor olabılır o agrılar dıyorlar ve ben de ovulasyon testı denemeye karar verdım. cok yardımcı oldun bana cok cok tsk ederım.

$yumurtlama-tarihi-hesaplama-2.jpg $CA1OU8FXCAA9Q8QACADUARJMCA7LFMM6CACI7E5JCA3H2JZQCAK12I9UCA8CPT1PCALI5RDKCA0JJC66CALANQV8CANSJIMM.jpg

Biz böyle mi yumurtluyomuşuz yumurtamız bumuymuş yani :1:

Back