• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

tatlım benım 4 de adet olmam lazım eğer olmazsam 6 da test yapacağım hayırlısı sende dikkat et kendine iyiki annen varyanında ah annelerimiz olmasa yanmıştık :nazar: :16::54:

Canım inanki okuyunca çok sabırsızlandım daha 3 gün var nasıl geçicek. inşallah mutlu olacağımız haberler verirsin bize. dua edicem senin ve gurbetgüzeli için. Evet iyiki annelerimiz var hakları ödenmez. haberini bekliyorum sabırsızlıklaaa:)

Canım inanki okuyunca çok sabırsızlandım daha 3 gün var nasıl geçicek. inşallah mutlu olacağımız haberler verirsin bize. dua edicem senin ve gurbetgüzeli için. Evet iyiki annelerimiz var hakları ödenmez. haberini bekliyorum sabırsızlıklaaa:)

çok sağol canım benım teşekkür ederim :16: dualarınızı eksık etmeyın :18: ben sana yazarım inş. güzel haberleri :16::54:

çok sağol canım benım teşekkür ederim :16: dualarınızı eksık etmeyın :18: ben sana yazarım inş. güzel haberleri :16::54:

Merhaba tatlım:38:
Haberler sende neler yaptın

Ben bugün bitik durumdayım eve gitmeye can atıyorum:17:

benden iyilik çok şükür.bebiş iyi çıktı hatta 1 hafta önden gidiyo kerata.
2li test yaptırmadım.sadece ense ölçümü yapıldı normal çıktı.bende olumlu veya olumsuz aldırmayı düşünmediğim için dr gerek görmedi.rabbime emanetiz.dra gittinmi nasıl bebişin.
halsizlik bendede yoğun tansiyonmummu şekerimmi biri düşüyo işte:)sürekli yatma ihtiyacı hissediyorum.

suaycım sendende en yakın zamanda hayırlı haberler bekliyoruz.

2li test yaptırmadım.sadece ense ölçümü yapıldı normal çıktı.bende olumlu veya olumsuz aldırmayı düşünmediğim için dr gerek görmedi.rabbime emanetiz.dra gittinmi nasıl bebişin.
halsizlik bendede yoğun tansiyonmummu şekerimmi biri düşüyo işte:)sürekli yatma ihtiyacı hissediyorum.

ayyyy çok sevindim tatlım :46::46: bebişin maşallah :nazar::nazar: böyle büyürse yakında severiz kız :9: göbiş çıktımı :49: betülcüm bende inş. güzel haberler veririm hepinize:18::54:

ayyyy çok sevindim tatlım :46::46: bebişin maşallah :nazar::nazar: böyle büyürse yakında severiz kız :9: göbiş çıktımı :49: betülcüm bende inş. güzel haberler veririm hepinize:18::54:

sağol canım inşallah.göbiş biraz çıktı işte özellikle akşmları çok büyüyo:)inş.canım güzel haberlerini takip edicem

Cnm ne guzel saglicakla kucagina al ins
gurbet güzeli kız hamişmisim test yaptın mı hakvim eklemişsin hadi hayırlısı :16::54:
Guzelim yapmadim henuz adet belirtileri yok ins bebis geliyodur diye dusunuyorum
Bakalim kismet yaaa hadi cnm senle bn beraber ilerleyelim bu yolda

Ohh maşallah işte bu güzel haber :nazar: Herşey yolunda yani ohh hayırlısıyla sağlıkla al kucağına canımcımm:38:Bu sıcak havalar da oldukça dikkat et canımcımm.

Ben dün rezil durumdaydım işten erken çıktım eve attım kendimi.Uyku ihtiyacı deli ediyor beni.Neyseki bugün iyiyim.
Bizde de durumlar iyi bir sıkıntı yok.12.haftada 2li test olacak bakalım :)

Suayım kuzum sen dinlenebildin mi akşam bugün nasılsın :) Gelişmeler ne alemde :38: Yarın test günü dimiii ayy:52:

Gurbetgüzelim sen ne zaman yapcan test ne kadar gecikti:52:

sağol canım inşallah.göbiş biraz çıktı işte özellikle akşmları çok büyüyo:)inş.canım güzel haberlerini takip edicem

tamam canım öpüldün :54:

Cnm ne guzel saglicakla kucagina al ins

Guzelim yapmadim henuz adet belirtileri yok ins bebis geliyodur diye dusunuyorum
Bakalim kismet yaaa hadi cnm senle bn beraber ilerleyelim bu yolda

hadi inş. canım ikimizde güzel haberler veririz bende hala kırmızılar gelmedi :18: bugünde bekliyeceğim bakalım :34:

Ohh maşallah işte bu güzel haber :nazar: Herşey yolunda yani ohh hayırlısıyla sağlıkla al kucağına canımcımm:38:Bu sıcak havalar da oldukça dikkat et canımcımm.

Ben dün rezil durumdaydım işten erken çıktım eve attım kendimi.Uyku ihtiyacı deli ediyor beni.Neyseki bugün iyiyim.
Bizde de durumlar iyi bir sıkıntı yok.12.haftada 2li test olacak bakalım :)

Suayım kuzum sen dinlenebildin mi akşam bugün nasılsın :) Gelişmeler ne alemde :38: Yarın test günü dimiii ayy:52:

Gurbetgüzelim sen ne zaman yapcan test ne kadar gecikti:52:

kuzucum günaydın balım :16: bende hala gelen giden yok çok stres oldum vallahi ayyyy :18::18: yarın değil cuma test yapcam bugün de gelmezse yarında beklıcem sonra yapacağım üzülmek istemiyorum meleğim :25: varsa vardır zaten :16: valla dün eve bir gittim görümce yemek hazırlayıp bulaşığı yıkadı neyse bende çay koydum babam geldi akşam muhabbet felan derken yatmam 11:00 buldu niyetim 10:00 da yatmaktı sağlık olsun tabi :16::54:
sen nasılsın yiğenim nasıl bugün iyi olmana sevindim kuzucum :nazar::nazar:

günaydın suay82 nasılsın nasıl gidiyor hayat.anladıgım kadarıyla beklemedesin ?

$Berat_Kandili_gonlumungulu.gif

Bismillâhirrahmanirrahim. Eûzu bi-afvike min ikâbike ve eûzu bi-ridâke min sahatike ve eûzu bike minke celle vechuke lâ-uhsî senâen aleyke ente kemâ esneyte alâ nefsike."

Anlamı:
"Ya Rabbi, cezandan affına sığınırım, gazabından rızana sığınırım, senden sana sığınırım, Zatın yücedir, seni övmek için kelime bulamıyorum, Sen kendini övdüğün gibisin."

:16:

evet canım beklemedeyim sen nasılsın kandilin mübarek olsun bu mübarek günde tüm duaların kabul olsun :16:
Rabbım en kısa zamanda sana sağlıklı bir bebek nasip etsin

Rabbim hakkında hayırlısını versin inş. sonuc beklediğin gibidir.Allah razı olsun inş. hepimizin duaları kabul olur. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın, isteyen herkese versin hayırlısını.bende iyyim çok şükür.netten yaptıgım testler dogruysa eger benim döngüm 33 günde oluyor ve benim yumurtlama zannettiğim günler aslında değilmiş.ben 29-3 tarihleri arasında zannediyordum ve bu tarihten sonra çalışmalar düşüyor ve düzensiz oluyordu hesaplattıgımda 4-9 arası cıkıyor eger dogruysa ben hep yumurtlama zamanımda bırakıyormusum çalışmayı:50: bu ay hamile kalmazsam doktora gidicem, zannediyorum bende iltihap var, düzensizlik varmı anlayamadım onu yumurtlama oluyor mu onu da bilmiyorum çünkü 7-8 gündür yapıyorum ama hiç koyu çizgi görmedim hep silik sadece 15.günde hafif koyu ama diğer çizgi kadar koyu değildi.bakalım devam edicem netin hesabına göre bugünlerde başlaması gerekiyor.

hadi inş. canım ikimizde güzel haberler veririz bende hala kırmızılar gelmedi :18: bugünde bekliyeceğim bakalım :34:

kuzucum günaydın balım :16: bende hala gelen giden yok çok stres oldum vallahi ayyyy :18::18: yarın değil cuma test yapcam bugün de gelmezse yarında beklıcem sonra yapacağım üzülmek istemiyorum meleğim :25: varsa vardır zaten :16: valla dün eve bir gittim görümce yemek hazırlayıp bulaşığı yıkadı neyse bende çay koydum babam geldi akşam muhabbet felan derken yatmam 11:00 buldu niyetim 10:00 da yatmaktı sağlık olsun tabi :16::54:

Görümcenin olması iyi olmuş o halde en azından daha az yoruluyorsun kuzucummm:38:
Ohh süper haberler devam ediyor gelmesin kırmızılarr yiğenimmm gelsinn:54::54:
Tatlım dayanabildiğin kadar dayan test yapmak için :38:

Arkadaşlar hepinizin kandilini kutlarım.Bu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin:38:
Allah minniklerimize kavuştursun inşallah:nazar:

Eki Görüntüle 457771

bütün müslüman aleminin kandili mübarek olsun.rabbim dualarımızı kabul etsin herkesin hakkkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin.amin

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    2,8 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:

suay valla ben heycanlandım umarım güzel haberlerini alırız

Rabbim hakkında hayırlısını versin inş. sonuc beklediğin gibidir.Allah razı olsun inş. hepimizin duaları kabul olur. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın, isteyen herkese versin hayırlısını.bende iyyim çok şükür.netten yaptıgım testler dogruysa eger benim döngüm 33 günde oluyor ve benim yumurtlama zannettiğim günler aslında değilmiş.ben 29-3 tarihleri arasında zannediyordum ve bu tarihten sonra çalışmalar düşüyor ve düzensiz oluyordu hesaplattıgımda 4-9 arası cıkıyor eger dogruysa ben hep yumurtlama zamanımda bırakıyormusum çalışmayı:50: bu ay hamile kalmazsam doktora gidicem, zannediyorum bende iltihap var, düzensizlik varmı anlayamadım onu yumurtlama oluyor mu onu da bilmiyorum çünkü 7-8 gündür yapıyorum ama hiç koyu çizgi görmedim hep silik sadece 15.günde hafif koyu ama diğer çizgi kadar koyu değildi.bakalım devam edicem netin hesabına göre bugünlerde başlaması gerekiyor.

tşekkürler canım benım bak bende 27-28 günde bir oluyorum mesela benımde 11-12-13-14-15 yumutlama günlerim oluyor o günlerde hergün çalıştım :4::17: yani 10-15 arası benim yumurtlamam ilk kez nisan ayı böyle denedim hamile kaldım ama malesef 8 haftalık düşük yaptım 3 haziran kürtaj oldum ama korunmadım tahmini hesapla ilşki yaşadım hala kırmızılar gelemedi inş. gelmez kandillerinin yüzü suyu hürmetine sağlıkla gelsin inş. bu ayda dene olmazsa dr. gidersin canım stres yapma

Görümcenin olması iyi olmuş o halde en azından daha az yoruluyorsun kuzucummm:38:
Ohh süper haberler devam ediyor gelmesin kırmızılarr yiğenimmm gelsinn:54::54:
Tatlım dayanabildiğin kadar dayan test yapmak için :38:

Arkadaşlar hepinizin kandilini kutlarım.Bu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin:38:
Allah minniklerimize kavuştursun inşallah:nazar:

evet kuzucum iyiki var sağolsun çok yardım ediyor temizde iş yapıyor :16:
inş. gelmez kuzucum kürtaj olalı bugün 32 gün oldu ama ben biliyorsun bu ay adet olsaydım 6 haziran olacaktım o şekildede hesaplayınca bugün 29 gün oldu inş. güzel haberler veririm sana minnoşum zaten çok iyi bir dr. buldum çok araştırdım op.dr.irfan tarhan ona gideceğim :34:
zaten cumaya kadar test yapmayacağım cuma akşam yapacağım inş. iyi sonuçlar alırım :52::54:
senın içinde bugün bol bol dua edeceğim minik kuşum

Back