• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

hadi bakalim cnm mujdeli haberler ver insAllah

yediginden ictiginden olabulurmi tatlim

canım inş. hep beraber kalırız hayırlsı olsun inş. olmasada üzülmem sağlıklı olsun bana yeter :16::34:

Günaydın kuzucumm:38: Bugün 8+2 yiz :emir_bebek: doktordan alacağız haberlerimizi hayırlısıyla :54:
Tatlım ceyranda kalmayasın bak dikkat et kendine, havalar halsziik ve uyku hali bırakıyor insan da balım.
Düğünde çok oynama bak , belki bebiş var bilemezsinnn:38:
Hayırlısıyla yavrusuna kavuşur inaşşallah:emir_bebek:

ay yerim ben onu :emir_bebek::nazar::nazar: hayırlı haberlerle gel kuzucum tamam kalmam minnoşum zaten masam camın önünde ama ben balkon kapısını açıyorum oda beni etkilemiyor klima hiç açtırmıyorum hasta olurum diye :34: tamam oymamam kuzucum ama azcık yavaş yavaş oynarım olurmu :17::17:
inş. hayırlısıyla kavuşurum rabbım büyük sağlıkla versin olmasada bir dahaki ay deneriz :54: bitanem

olabilir tatlım bugün bir sorun görmedim :8:

bugün son testimide yaptım artık test yapmayı bırakıyorum çalış çalış yoruldum valla :1: kasıklarımdaki sancılar gitti heralde bitmiştir yumurtlama olayı :ssz: bekleme dönemine giriyorum hayırlısı olsun bakalım :49:

canım büyük bir ihtimal sen 15-16 gün yumurtan çatlamış 16-17 ilşki olduysa süper bu ay senden güzel haberler baklıyoruz hadi hayırlısı inş.:16:

canım büyük bir ihtimal sen 15-16 gün yumurtan çatlamış 16-17 ilşki olduysa süper bu ay senden güzel haberler baklıyoruz hadi hayırlısı inş.:16:

valla tatlım ayın 13 ünden sonra yapıştım kocişe bırakmadım :1: 13,14,15,16,17 ilişki oldu ama inşallah sperm kalitesi düşmemiştir. :17: İlkkez test kullandığım için işimi şansa bırakmadım eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay gün aşırı deneriz artık. :8: Hep beraber güzel haberler verelim birbirimize inşallah :16: :49:

maşallah calista ne güzel yumurtlamıssın sen öyle :46::52::52: benimkiler nasıl olacak cok merak ediyorum acıkcası.bugün 3. testimi yaptım bugünkü sanki daha koyulaşmış gibi geldi bana da ama c çizgisi kadar koyu değil..bende biriktirip foto cekicem özendim :1::1: sol kasığımda ağrı gibi bişey var ama off yaaa kendimi dinlemek de istemiyorum hiç.yanıltıcı oluyor boşuna umutlanmak istemiyorum:43: sonraaa teyzene bak sen hele hadi inş. cıksın dedikleri.çıkarsa sen bikez daha git teyzoşuna benden de slm söle kahve için bi de benim falıma baksın senin içtiğin kahveyle sende o niyetle iç tabi :51: herşeyin hayırlısı diyoruz bakalım ne görcez

canım benim seninde testlerini merak ediyorum bakalım kaçıncı gün yumurtluyosun. :54: Kendini dinle tabiki ama psikolojini bozma aklında hep hamile kalmak olmazsın kafan rahat olsun inan ben bu ay hiç hamile kalamayacakmıyım diye düşünmüyorum kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum. :55: Rabbim isteyenlere en kısa sürede nasip etsin. Birde doktor bana folik asit verdi ama ben başlamadım kullanan varmı aranızda.? Bebek yapmaya karar verince her anne adayının kullanması gerekiyormuş. :44:

inş herkes için hayırlısı olur. arkadaşlar ben bu ayın 16 sında yumurtladım ve en son ozaman ilişki oldu.adetimin de 20.günüydü. şimdi hala bekliyorum adet olmadım ama hergün karın ağrım oluyo olcakmışım gibi.sizce daha beklemelimiyim erkenmi??

inş herkes için hayırlısı olur. arkadaşlar ben bu ayın 16 sında yumurtladım ve en son ozaman ilişki oldu.adetimin de 20.günüydü. şimdi hala bekliyorum adet olmadım ama hergün karın ağrım oluyo olcakmışım gibi.sizce daha beklemelimiyim erkenmi??

amin guzelim iliski uzerinden 10 gun gecti ise erkekn gebelik testi yapabilirsin cnm

valla tatlım ayın 13 ünden sonra yapıştım kocişe bırakmadım :1: 13,14,15,16,17 ilişki oldu ama inşallah sperm kalitesi düşmemiştir. :17: İlkkez test kullandığım için işimi şansa bırakmadım eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay gün aşırı deneriz artık. :8: Hep beraber güzel haberler verelim birbirimize inşallah :16: :49:

canım sen bu ay % 99 hamilesin hadi bakalım :46: ayyy müjdemi isterim bak arrtık mart anneleri 2013 olursun suay dedi dersin :34: :54:

canım bence acele etme :20: bekle sonra üzülürsün hayal kırıklığına uğrama bence bekle :34:

Günaydınnn güzel anne adaylarıı:38::38::38::38:

Topiğimiz bol hamiş haberleriyle dolsun taşsın :52:

sağol bebişim benim :16:ne var ne yok işler nasıl bakalım kuzucum :34:
ayyy yaşasın bugün cuma çok seviyorum yaaaaa cumayı bugün kına var oh oh yarında ankara natavega alışveriş merkezine gitcek minnoşum görümceyle kocada yok aydına iş için gitti akşama kadar gezeceğiz zaten bize çok yakın dev akvaryum açılmış bizim akvaryum sizin akvaryumu döver haaaa :9::9::9:
özledim meleğim seni ya artık eskisi gibi yazışmıyoruz ama neden :25::25:
yarın yiğenimi görmeye gideceksin yuppi yaşasın :nazar::nazar::49::emir_bebek::nazar::16::54::54:

ayyy yaşasın bugün cuma çok seviyorum yaaaaa cumayı bugün kına var oh oh yarında ankara natavega alışveriş merkezine gitcek minnoşum görümceyle kocada yok aydına iş için gitti akşama kadar gezeceğiz zaten bize çok yakın dev akvaryum açılmış bizim akvaryum sizin akvaryumu döver haaaa :9::9::9:
yarın yiğenimi görmeye gideceksin yuppi yaşasın :nazar::nazar::49::emir_bebek::nazar::16::54::54:[/QUOTE

İyiyim kuzucumm:38: Canımcım ay sonları yoğunluklar oluyor yoksa hiç ben seni yalnız bırakır mıyım.Şubat topiğinde hiç takılmıyorum zaten , tek işim burası ve sizsiniz:54::54::54:

Oh canım görümceyle bol bol gez :46: Valla ben bizim akvaryuma gitmedim bile:) Sana keyifli gezmeler kuzucumm
Balım bende cumaları bi ayrı seviyorum.Keyif veriyor :)

Evet yarın doktor günümüz bakalım neler olcak.
İnşallah güzel haberlerle gelirim.

Sen ne durumdasın var mı bi belirti

yarın yiğenimi görmeye gideceksin yuppi yaşasın :nazar::nazar::49::emir_bebek::nazar::16::54::54:[/QUOTE

İyiyim kuzucumm:38: Canımcım ay sonları yoğunluklar oluyor yoksa hiç ben seni yalnız bırakır mıyım.Şubat topiğinde hiç takılmıyorum zaten , tek işim burası ve sizsiniz:54::54::54:

Oh canım görümceyle bol bol gez :46: Valla ben bizim akvaryuma gitmedim bile:) Sana keyifli gezmeler kuzucumm
Balım bende cumaları bi ayrı seviyorum.Keyif veriyor :)

Evet yarın doktor günümüz bakalım neler olcak.
İnşallah güzel haberlerle gelirim.

Sen ne durumdasın var mı bi belirti

oyyyyy meleğim benım kıyamam ben tamam :16: :16:
sen ankara gelde ben senıde yiğenimide doya doya gezdireyim kuzucum benım :34:
valla bendeki tek belirti sık sık tuvalete gitmek ve akıntının devam etmesi ara ara kasıklarıma ağrı giriyor başka hiç birsey yok suan :16::16:
bak bir link yayınladım minnoşum ona sende bak çok hoş maksat gırgır olsun benım bu ay hamiş kalırsam oğlum olacakmış :9::9:

not: kuzucum şubat topiğinede gir bilgi toplarsın ordan biz sana birsey demeyiz minnoşum orda bilgili arkadaşlarda vardır

Son düzenleme:
günaydın güzel anne nasıl gidiyo hamilelik çrş benim ilaçlar bitti bugün yarın adet olurum inşallah kaybolmuştur kistler bende çalışmalara başlamak istiyorum artık :))

oh oh maşallah emoşum hadi bakalım çalışmalar başlasın :78: :4::4::4::124: gelsin bebişler topiğimiz dolsun taşsın :129:

oyyyyy meleğim benım kıyamam ben tamam :16: :16:
sen ankara gelde ben senıde yiğenimide doya doya gezdireyim kuzucum benım :34:
valla bendeki tek belirti sık sık tuvalete gitmek ve akıntının devam etmesi ara ara kasıklarıma ağrı giriyor başka hiç birsey yok suan :16::16:
bak bir link yayınladım minnoşum ona sende bak çok hoş maksat gırgır olsun benım bu ay hamiş kalırsam oğlum olacakmış :9::9:

not: kuzucum şubat topiğinede gir bilgi toplarsın ordan biz sana birsey demeyiz minnoşum orda bilgili arkadaşlarda vardır

Canımsın canımmm:38::38:
Valla yolum düşerse kesin gelirim bırakmam seni:52:Seni de bekliyorum unutma.:38:
Güzel belirtiler gayet umut vaad ediyor :) hayırlısıyla sevindir bizi kuzucumm:38:
Kuzucum bana baktı minure kız dedi:) Bakalım hakkımızda hayırlısı..

Arada girip okuyorum şubatı zaten ama o kadar kuzucumm

günaydın güzel anne nasıl gidiyo hamilelik çrş benim ilaçlar bitti bugün yarın adet olurum inşallah kaybolmuştur kistler bende çalışmalara başlamak istiyorum artık :))

Emoşum hadi bakalım.Çaya devam :) Regli bittikten sonra hemen başla tekrar çaya unutma canımcımm:38:
Bizde herşey yolunda, sizlerden güzel haberler alınca daha keyifleniyorumm emoşumm

calistacım şekerim sen ne yaptın böyle yahu:52::52:adamcağızın iflahını kesmişsin bacım inş. bu ay kaçarı yok hamişsin sen.bir de bişey sorcam kocişin hiçç şikayet etmiyor mu ? benimki ya bugün yapmayalım valla hergün banyo yapmaktan sıkıldım diyor ben tabi bırakmıyorum çullanıyorum tepesine :52::52: Allahım ne günlere kaldık normalde kadınların sıkılması şikayet etmesi gerekirken bu adamlara da yaranılmıyor canım.yapsan suç ,yapmasan suç :1:

canım benim seninde testlerini merak ediyorum bakalım kaçıncı gün yumurtluyosun. :54: Kendini dinle tabiki ama psikolojini bozma aklında hep hamile kalmak olmazsın kafan rahat olsun inan ben bu ay hiç hamile kalamayacakmıyım diye düşünmüyorum kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum. :55: Rabbim isteyenlere en kısa sürede nasip etsin. Birde doktor bana folik asit verdi ama ben başlamadım kullanan varmı aranızda.? Bebek yapmaya karar verince her anne adayının kullanması gerekiyormuş. :44:

valla anlamadım ben bu testi yahu dünkü yaptığım test önceki 2 güne oranla daha belirgindi kabul ama dün 14. günümdü ve aşırı akıntı oldu bence dün oldu yumurtlama olduysa ama neden teste koyu cıkmadı :2:neyse bakalım bugün yapacağım nasıl cıkıcak merakla bekliyorum.bende folik asiti almıstım 1 ay kadar falan düzenli kullandım sonra bıraktım ben asırı düzene uyamıyorum unutuyorum filan ama başlasam iyi olur evde duruyor boş boş.kullan sende bebek için çok faydalı olur inş..

canım bence de acele etme batının 1 hafta 10 gün geçmesini bekle sonra yap daha garanti olsun

Günaydınnn güzel anne adaylarıı:38::38::38::38:

Topiğimiz bol hamiş haberleriyle dolsun taşsın :52:

günaydın hoşgeldin canım

Canımsın canımmm:38::38:
Valla yolum düşerse kesin gelirim bırakmam seni:52:Seni de bekliyorum unutma.:38:
Güzel belirtiler gayet umut vaad ediyor :) hayırlısıyla sevindir bizi kuzucumm:38:
Kuzucum bana baktı minure kız dedi:) Bakalım hakkımızda hayırlısı..

Arada girip okuyorum şubatı zaten ama o kadar kuzucumm

Emoşum hadi bakalım.Çaya devam :) Regli bittikten sonra hemen başla tekrar çaya unutma canımcımm:38:
Bizde herşey yolunda, sizlerden güzel haberler alınca daha keyifleniyorumm emoşumm

aaaaaaa :52: :52: yaşasın işte buna çok sevindim artık benim oğlana senin kızı alırız :9: :9: dünürüm :16: :9: :9:
ayyy hiç güleceğim yok haaaa dünür kızın doğsun büyüsün okusun meslek sahibi olsun allahın emriyle istemeye geliriz :9: :9:

her zaman başımın üstünde yerin var kuzucum senınde eşinide zevkle ağırlarım zaten bende aynı gelirsem sendeyim :34: :54:

Son düzenleme:
calistacım şekerim sen ne yaptın böyle yahu:52::52:adamcağızın iflahını kesmişsin bacım inş. bu ay kaçarı yok hamişsin sen.bir de bişey sorcam kocişin hiçç şikayet etmiyor mu ? benimki ya bugün yapmayalım valla hergün banyo yapmaktan sıkıldım diyor ben tabi bırakmıyorum çullanıyorum tepesine :52::52: Allahım ne günlere kaldık normalde kadınların sıkılması şikayet etmesi gerekirken bu adamlara da yaranılmıyor canım.yapsan suç ,yapmasan suç :1:

hahah tatlım valla kocişim çıtını çıkarmıyo hatta kendisi diyo bugün çizgi ne durumda hadi yapalım diye :1::1: Arada bir yorgunum yada maç izlicem dediği zamanlar oluyo tabi ozaman gidip süslenip püslenip çıkıyorum karşısına umursamazmış gibi başka şeylerle ilgileniyorum dayanamıyo kikiki :9: :23: :27:

valla anlamadım ben bu testi yahu dünkü yaptığım test önceki 2 güne oranla daha belirgindi kabul ama dün 14. günümdü ve aşırı akıntı oldu bence dün oldu yumurtlama olduysa ama neden teste koyu cıkmadı :2:neyse bakalım bugün yapacağım nasıl cıkıcak merakla bekliyorum.bende folik asiti almıstım 1 ay kadar falan düzenli kullandım sonra bıraktım ben asırı düzene uyamıyorum unutuyorum filan ama başlasam iyi olur evde duruyor boş boş.kullan sende bebek için çok faydalı olur inş..

Sen keşke dünü değerlendirseydin hayatım ya neyse bugünkü teste göre yapış kocana isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara :4: :1::1:
testlerini atmada da resmini paylaşırsın bizle böyle olunca insanın heyecanı ikiye katlanıyo :49: :49:

Bu arada suaycım canım çok moral veriyosun insana teşekkür ederim :54: Dedin ya %99 hamilesin diye inşallah %1 lik kısmı beni bulmaz :18: Göbüşlerimiz böyle olsun :49::49: kafamızda da pembe fiyonk hehehe :16::16:

canım bence de acele etme batının 1 hafta 10 gün geçmesini bekle sonra yap daha garanti olsun

günaydın hoşgeldin canım

Sende durumlar nasıl canım:)

aaaaaaa :52: :52: yaşasın işte buna çok sevindim artık benim oğlana senin kızı alırız :9: :9: dünürüm :16: :9: :9:
ayyy hiç güleceğim yok haaaa dünür kızın doğsun büyüsün okusun meslek sahibi olsun allahın emriyle istemeye geliriz :9: :9:

her zaman başımın üstünde yerin var kuzucum senınde eşinide zevkle ağırlarım zaten bende aynı gelirsem sendeyim :34: :54:

Suayım valla tutturduk demektir:) sen erkek ben kız :) Hayırlı evlatlar oolsunlar da alıcam senin oğluşuu:)

Aynen kuzucumm seninde eşinin de her zaman başımın üstünde yeri var kapı açık sonuna dekk:54::54::54:

Back