- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- 363
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.941
selam hanımlar.ben geldim.yaşım 23. 11 aylık evliyim. ocak ve şubatta olsun diye günleri takip ederek birleşmeler oldu ancak bebek olmadı.subatta işe başladım biraz ara verdim daha dogrusu günlere dikkat etmeden olursa olur diyerek birliktelikler oldu ama hala bebiş yok.bu ay da aklıma ovulasyon testi geldi.yapmaya başlasam iyi olacak galiba.birde 6-7 aydır sürekli olarak ayın 10 unda adet görürdüm.bu ay 5 gün gecikerek 15inde oldum ve sanki üstüne görme gibi ilk 2 gün oldu ve sonra kesildi.3.gün hiç olmadı 4.5. günler damla damla filan oldu.6.gün hiç olmadı.üstüne görmeyi okudum cok da benzemiyor sanki.hamileliğe dair belirtilerim de yok gerci.ovulasyon testi alsam ilk olarak gebelik testi yapsam bebek yoksa ovulasyon testine başlasam bende aranıza katılsam bana marka önerir misiniz ?
20 ADET OVULASYON TESTİ + 6 GEBELİK + KARGO GittiGidiyor'da 57315121 bu test var markası iyi mi bilmiyorum ve 20 tane yeterli olurmu ne kadar zaman kullanacağımı da bilmiyorum cok detaylı okuyamadım geçmiş sayfaları.birde LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 2 GEBELİK + KARGO GittiGidiyor'da 56787625 bu marka var.sizler hangi markalar kullanıyorsunuz? cvplarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim
20 ADET OVULASYON TESTİ + 6 GEBELİK + KARGO GittiGidiyor'da 57315121 bu test var markası iyi mi bilmiyorum ve 20 tane yeterli olurmu ne kadar zaman kullanacağımı da bilmiyorum cok detaylı okuyamadım geçmiş sayfaları.birde LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 2 GEBELİK + KARGO GittiGidiyor'da 56787625 bu marka var.sizler hangi markalar kullanıyorsunuz? cvplarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim