• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

cadı neredesin sen bıde bize nerdesiniz diyosun :20::20: aaaaa çok ayıp valla kızıyorum sana msj yazdık sana kuzucum özledim ama çok mu yoğunsun :51:

Kuzucum işler fena yoğun giremedim :38: Merak etme biz çok iyiyiz.Yiğen bekliyoruz sadece :54::54::54:

super habe
r buu yaaaaa bnm de mesela ikiaydir 20 gunde adet oluyorum ve pazartaesi temizlendim 3gundur su gibi bugunde uzayan akinti geldi biz degelendiremedik o baska esim koltuk guzeli orada uyuyakaliyor

cnm stres yapma guelne yuz pek hata vermez iki yumurtanda olabuluuuu

olmiycan ins hadi gelsin bebecikk
ee ben o zaman angaraya geliyommmmm

beöfum emosum meydeymey ay-se fbetul nassiniz bakemmmmm

Canımcım herşey yolunda sende nasıl gidiyor.Koltuk güzeli kocini su ile tanıştır :)
Canım ben hamile kaldığım da her zamankinden farklı bişey yaşadım.
İçim sökülüyor sandım, ara ara altıma kaçırır gibi boş boş sular geldi içimden :)

Kızlar kan testi yaptırdım progesteron istemişti doktorum...Yaptırmışken Beta HCG'ye de baktırdım..Sonuç negatif :((
Çok moralim bozuldu tabi...Bugün 23. gündeyim periodun..
Bu arada progesteronum 17.2 çıktı.
Doktorum izinde, soramadım o yüzden ama bir arkadaşım değer 10'un altında olunca sorun var demektir dedi.
Çünkü bu progesteron döllenme olsa da bebeğin rahimde tutunmasını sağlıyormuş...Değer düşükse, tutunamıyormuş..
Offf :(( Sorun yok bu güzel tabi ama şu soruyu sormadan edemiyorum kendime : Peki neden olmuyor ???
6 ayı devirdik....Eşim korkmaya başladı şimdi, acaba onda mı sorun var diye...
Ctesi sperm tahlili yaptıracak..
Artık ateş ölçümü vs hepsini bıraktım, ovülasyon testini de...
Sıkıldım bu süreçten inanın...6 aydır düzenli çocuk için birlikte oluyoruz....Olay buna döndü resmen !!
Ve ben sıkıldım...Kötü bir psikolojideyim, nolur yardım !!!

Canım benim herşey bak tertemiz.Neden olmuyoru bırak ve az rahatla:38:
Bende 9-10 sonunda kavuştum.Kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.
Sen gönlünü ferah tut ve sürekli çalış, bebişin seni bulacak buna inan:38:
Umutsuzluğa yer yokk

Kızlar günaydın belfüden haberiniz varmı ya o hiç böyle yapmazdı bilen varsa yazsın lütfen merak ediyorum :14:

Canıminiçi canım dostum seni meraklarda bırakmak istemezdim :38: çok özür dilerim.
Beyanların son günleri yaklaştı, işleri toparlamaya çalışıyorum balım.
Seni çokkk seviyorumm kuzucum.
Sende durumlar nasıl ne var ne yokk:38:

Kuzucum işler fena yoğun giremedim :38: Merak etme biz çok iyiyiz.Yiğen bekliyoruz sadece :54::54::54:

Canımcım herşey yolunda sende nasıl gidiyor.Koltuk güzeli kocini su ile tanıştır :)
Canım ben hamile kaldığım da her zamankinden farklı bişey yaşadım.
İçim sökülüyor sandım, ara ara altıma kaçırır gibi boş boş sular geldi içimden :)

Canım benim herşey bak tertemiz.Neden olmuyoru bırak ve az rahatla:38:
Bende 9-10 sonunda kavuştum.Kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.
Sen gönlünü ferah tut ve sürekli çalış, bebişin seni bulacak buna inan:38:
Umutsuzluğa yer yokk

Canıminiçi canım dostum seni meraklarda bırakmak istemezdim :38: çok özür dilerim.
Beyanların son günleri yaklaştı, işleri toparlamaya çalışıyorum balım.
Seni çokkk seviyorumm kuzucum.
Sende durumlar nasıl ne var ne yokk:38:

ohhh be valla orda olsaydım senı döverdim :47: cabuk bana özelden tlf yaz ben sana msj atayım kaydet benım noyuda ya öldüm öldüm dirildim meraktan bak bir daha böyle yapma karnıma ağrı girdi valla :20: ama içim rahatladı ya kuzucum ne olur kendini fazla yorma dikkat et kendinede yiğenimede :nazar::nazar::nazar::nazar: allahım sizi hep korusun ben iyiyim bizimki dün konyaya gitti iş için bu sabah dönüyor çalışmaya 1 gün ara verdik biliyosun 5 gün hergün çalıştık valla sıkıldım minnoşum :9::9::9::54:

ohhh be valla orda olsaydım senı döverdim :47: cabuk bana özelden tlf yaz ben sana msj atayım kaydet benım noyuda ya öldüm öldüm dirildim meraktan bak bir daha böyle yapma karnıma ağrı girdi valla :20: ama içim rahatladı ya kuzucum ne olur kendini fazla yorma dikkat et kendinede yiğenimede :nazar::nazar::nazar::nazar: allahım sizi hep korusun ben iyiyim bizimki dün konyaya gitti iş için bu sabah dönüyor çalışmaya 1 gün ara verdik biliyosun 5 gün hergün çalıştık valla sıkıldım minnoşum :9::9::9::54:

Geldiğinde saçlarımı yolarsın balımmm:38::38:Yerim ben senii:)
Kuzucum cidden özrü dilerim.
Biz gerçekten iyiyiz allaha şükür herşey yolunda aklını sakın ha bana takma.

Senin ağrıların nasıl oldu.Bugün daha iyisin inşallah:38:
Az daha sabır kuzucum sen çalış bol bol minik meleğimiz gelecekk hayırlısıyla :54::54::54::54:

Geldiğinde saçlarımı yolarsın balımmm:38::38:Yerim ben senii:)
Kuzucum cidden özrü dilerim.
Biz gerçekten iyiyiz allaha şükür herşey yolunda aklını sakın ha bana takma.

Senin ağrıların nasıl oldu.Bugün daha iyisin inşallah:38:
Az daha sabır kuzucum sen çalış bol bol minik meleğimiz gelecekk hayırlısıyla :54::54::54::54:

çok şükür ağrılarım geçti meleğim iyiyim tamam meleğim bügünde çalışırız ama artık yok yeter :9:
tamam bir daha benı merakta bırakma :54:

çok şükür ağrılarım geçti meleğim iyiyim tamam meleğim bügünde çalışırız ama artık yok yeter :9:
tamam bir daha benı merakta bırakma :54:

Ohh kuzucumm çok sevindim. Gerçi o ağrılar bende de olmuştu yumurtlama zamanı biliyorsun sana demiştim.
Güzel haberler getirir inşallah bize:)
Bugünden sonra dinlenirsin bi güzel. Bizim adama baktığım bile yok benimde doktor herhangi bişey demedi, ama gene de uzak duruyorum.Zaten istek felan da yok.

:54::54::54::54::54::54:

Ohh kuzucumm çok sevindim. Gerçi o ağrılar bende de olmuştu yumurtlama zamanı biliyorsun sana demiştim.
Güzel haberler getirir inşallah bize:)
Bugünden sonra dinlenirsin bi güzel. Bizim adama baktığım bile yok benimde doktor herhangi bişey demedi, ama gene de uzak duruyorum.Zaten istek felan da yok.

:54::54::54::54::54::54:

:9::9::9: minnoşum kociş iyi dayanıyor valla :17: meleğim en azından 4 aya girdiğinde ortalarda dr. sorarsın ondan sonra gerekirse olur der ama sen önlemini al :16: şimdilik yapma :20:
öp kokla sev okşa yeter çok bile bunu yapta kıskanıp soğumasın bari zaten koçişler kıskanç :9: tamam minnoşum sen nasıl istersen bugün çalışalım sonra son o zaman yiğenime sevgilisini doğurcam :16::9::9:

:9::9::9: minnoşum kociş iyi dayanıyor valla :17: meleğim en azından 4 aya girdiğinde ortalarda dr. sorarsın ondan sonra gerekirse olur der ama sen önlemini al :16: şimdilik yapma :20:
öp kokla sev okşa yeter çok bile bunu yapta kıskanıp soğumasın bari zaten koçişler kıskanç :9: tamam minnoşum sen nasıl istersen bugün çalışalım sonra son o zaman yiğenime sevgilisini doğurcam :16::9::9:

Eniştenin dinlenmesine az kaldı süper enişte valla :46::46::46::46: Yiğenim gelecekk herşey ve bu grup hiç ayrılmayacak birbirinden:38::38::38:

Yok kocide ses etmiyor zaten, allahı var adamın:) Az idare edecek artık :)

Varya bi güzel haber ver deli gibi sevincemm :) Hakkımızda hayırlısı olsun hayatım dualrım seninle unutmaa:38::38:

Eniştenin dinlenmesine az kaldı süper enişte valla :46::46::46::46: Yiğenim gelecekk herşey ve bu grup hiç ayrılmayacak birbirinden:38::38::38:

Yok kocide ses etmiyor zaten, allahı var adamın:) Az idare edecek artık :)

Varya bi güzel haber ver deli gibi sevincemm :) Hakkımızda hayırlısı olsun hayatım dualrım seninle unutmaa:38::38:

aferin enişteye valla :46: seni nasılda seviyor bak kuzucuk maşallah :nazar: tamam bugünden sonra son ayyy allahdan yarın tatil :9: yoksa uykusuzluk öldürdü beni sağol meleğim benım dualarımda sizinle :16::54::nazar:

super habe
r buu yaaaaa bnm de mesela ikiaydir 20 gunde adet oluyorum ve pazartaesi temizlendim 3gundur su gibi bugunde uzayan akinti geldi biz degelendiremedik o baska esim koltuk guzeli orada uyuyakaliyor

cnm stres yapma guelne yuz pek hata vermez iki yumurtanda olabuluuuu

olmiycan ins hadi gelsin bebecikk
ee ben o zaman angaraya geliyommmmm

beöfum emosum meydeymey ay-se fbetul nassiniz bakemmmmm

herkese hayırlı cumalar.
bende nasıl oliyim daha iyi olmaya çalışıyorum.
bebişimi merak ediyorum .önümüzdeki hafta kontrole gitcem sanıırım ikili testide ypar dr.

sağol canım.dr. daha önce gitmemek için zor tutuyorum kendimi.1ay sonra gel demişti dr. çok uzun geldi bana:)
senin nasıl gidiyo aşermen falan oldumu

Çok iyi anlıyorum seni canım:) Merakla dört gözle bekler hale geliyorsun.
Ben 16sında gittim 30nda tekrar çağırdı.Sonrasında artık ayda bir çağırır sanırım .Dayanmak zor :4:

Aşerme pek yaşamıyorum, hiç istemedim bişey:)
Mide rahatsızlıkları , başağrısı ve halsizliğe teslimim şu sıralar :17:

Çok iyi anlıyorum seni canım:) Merakla dört gözle bekler hale geliyorsun.
Ben 16sında gittim 30nda tekrar çağırdı.Sonrasında artık ayda bir çağırır sanırım .Dayanmak zor :4:

Aşerme pek yaşamıyorum, hiç istemedim bişey:)
Mide rahatsızlıkları , başağrısı ve halsizliğe teslimim şu sıralar :17:

evet ayda 1 çok uzun ama napalım herşey yolunda olsunda beklemek bile güzel.
ben sanki ilk gebeliğimi yaşıyo gibiyim.ilkinde çok küçüktüm pek bişey anlamamıştım.şimdi herşeyi doya doya yaşamak istiyorum.
halsizlik bende de mevcut bide sıcaklarda üstüne eklenince çok kötü.evden hiç çıkmamak lazım dışarısı yanıyor:1:

evet ayda 1 çok uzun ama napalım herşey yolunda olsunda beklemek bile güzel.
ben sanki ilk gebeliğimi yaşıyo gibiyim.ilkinde çok küçüktüm pek bişey anlamamıştım.şimdi herşeyi doya doya yaşamak istiyorum.
halsizlik bende de mevcut bide sıcaklarda üstüne eklenince çok kötü.evden hiç çıkmamak lazım dışarısı yanıyor:1:

Evet sağlıklı sihhatli olsunlar da varsın bekleriz :49:
Ben hala pek idrak etmiş durumda değilim.Ailelerde bilmiyor henüz.Belki de bu yüzden o moda giremiyorum.
Güneşten uzak durmakta fayda var.Bol su içmek gerekkk:54:

bu ay ara vericem kızlar çalışmalara bıktık kocayla gerçi o benden daha çok sıkıldı tatile gidip gelelim tekrar başlarım artık.kafa dağtıyım biraz ama dimi

Evet sağlıklı sihhatli olsunlar da varsın bekleriz :49:
Ben hala pek idrak etmiş durumda değilim.Ailelerde bilmiyor henüz.Belki de bu yüzden o moda giremiyorum.
Güneşten uzak durmakta fayda var.Bol su içmek gerekkk:54:

ooo nasıl dayandın söylemeden brawoo valla.
benim herkes biliyor.ben söylemesem zaten eşim söyledi herkese o benden beter:1:

herkese hayırlı cumalar.
bende nasıl oliyim daha iyi olmaya çalışıyorum.
bebişimi merak ediyorum .önümüzdeki hafta kontrole gitcem sanıırım ikili testide ypar dr.

hadi hayırlısı tatlım güzel haberlerini bekliyoruz inş. :54:

bu ay ara vericem kızlar çalışmalara bıktık kocayla gerçi o benden daha çok sıkıldı tatile gidip gelelim tekrar başlarım artık.kafa dağtıyım biraz ama dimi

kuzucum git gel adet olduğunda söyle sana takvim yapalım oldumu :34:

Back