- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.921
cnm esinde bir gorunsunKızlar kan testi yaptırdım progesteron istemişti doktorum...Yaptırmışken Beta HCG'ye de baktırdım..Sonuç negatif (
Çok moralim bozuldu tabi...Bugün 23. gündeyim periodun..
Bu arada progesteronum 17.2 çıktı.
Doktorum izinde, soramadım o yüzden ama bir arkadaşım değer 10'un altında olunca sorun var demektir dedi.
Çünkü bu progesteron döllenme olsa da bebeğin rahimde tutunmasını sağlıyormuş...Değer düşükse, tutunamıyormuş..
Offf ( Sorun yok bu güzel tabi ama şu soruyu sormadan edemiyorum kendime : Peki neden olmuyor ???
6 ayı devirdik....Eşim korkmaya başladı şimdi, acaba onda mı sorun var diye...
Ctesi sperm tahlili yaptıracak..
Artık ateş ölçümü vs hepsini bıraktım, ovülasyon testini de...
Sıkıldım bu süreçten inanın...6 aydır düzenli çocuk için birlikte oluyoruz....Olay buna döndü resmen !!
Ve ben sıkıldım...Kötü bir psikolojideyim, nolur yardım !!!
bir kadin ugrasti en son dr sen hamis kalabilrisin dedi ve kocasi gitti kontrol oldu meger esindeymis sorun azosperme cikti kocasi tedavi oluyorlar simdi
ins sizde yoktur ole seyde tebbiri birakmayin elden derim
^valla ne gize olur yaahayırlısı olsun tatlım bir dahaki ay bugünlerde çalışırsın yinede bakalım bu ay kırmızılar belkı gelmez rabbım yüzünü güldürsün inş.
inş. canım rabbım hayırlısını versin hep beraber hamiş kalalım gel tatlım beklerim bol bol gezer alışveriş yaparız ya belfüden dünderdir haber yok ya allahım inş. birsey yoktur
canım üzme kendine hayırlısını dile rabbım sonunda verecek 6 ay nedir ki benım görümcemım 6 yıldır olmuyor o zavallım ne yapsın hemde dr. hiç bir sorun yok demiş inş. en kısa zamanda bebiş gelir
aman sen ve bebsin iyi olsunda grisi onemli degil bitanemKuzucum işler fena yoğun giremedim Merak etme biz çok iyiyiz.Yiğen bekliyoruz sadece
Canımcım herşey yolunda sende nasıl gidiyor.Koltuk güzeli kocini su ile tanıştır :)
Canım ben hamile kaldığım da her zamankinden farklı bişey yaşadım.
İçim sökülüyor sandım, ara ara altıma kaçırır gibi boş boş sular geldi içimden :)
Canım benim herşey bak tertemiz.Neden olmuyoru bırak ve az rahatla
Bende 9-10 sonunda kavuştum.Kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.
Sen gönlünü ferah tut ve sürekli çalış, bebişin seni bulacak buna inan
Umutsuzluğa yer yokk
Canıminiçi canım dostum seni meraklarda bırakmak istemezdim çok özür dilerim.
Beyanların son günleri yaklaştı, işleri toparlamaya çalışıyorum balım.
Seni çokkk seviyorumm kuzucum.
Sende durumlar nasıl ne var ne yokk
bu ay ara vericem kızlar çalışmalara bıktık kocayla gerçi o benden daha çok sıkıldı tatile gidip gelelim tekrar başlarım artık.kafa dağtıyım biraz ama dimi
cnm sorma bende saldim cayira hci birsey yapmyiorum bir gun gelcek ve supriz yapacak anasinaaaohh bnm koca koltukta yatmaya devam ederse biraz zordaaa