ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Günaydın kızlar hayırlı cumalar :)

çook işim var inanın bu hafta var ya öldüm öldüm şimdide ay sonu raporu olusturmam lazım ama

ben forumalrda fink atıyorum pefff yorgunum uykusuzum bulantılıyımm

hepinizi öpüyorummm

canım benım hayırlı olsun cok sevıdnımmm sağlıkla kucaklarsın ınsallahhhhh

Canim Allah sana ve yavrucuguna iyilik versin,

hahahah olsun anam fink fink gezin buralarda ama fazla hoplayip ziplama emi güzel annecigimiz

Canlarım merhaba güzel arkadaşlarım. Nasılsınız? Ben iyiym zerre bulantım yok. İyi mi kötü mü bilmiyorum. Sadece halsizlik ve uyku hali var o kadar.

canim allah sana ve yavrucuguna iyilik versin,

hahahah olsun anam fink fink gezin buralarda ama fazla hoplayip ziplama emi güzel annecigimiz

amın canım cumlemzıe ınsallahh :)

ayy sorma çok ıs var cookk işe mı donsem nee :d

canlarım merhaba güzel arkadaşlarım. Nasılsınız? Ben iyiym zerre bulantım yok. Iyi mi kötü mü bilmiyorum. Sadece halsizlik ve uyku hali var o kadar.

merhaba cnaım accık dur daha erken baslauınca tekrar goruselım :d

merhaba cnaım accık dur daha erken baslauınca tekrar goruselım :d[/QUOTE]

5+6 yım ama canım bilmiyorum ki:S

harkeze günaydın nerdesiniz kızlar burası çok boş kaldı yauu belfücüm verdinmi kan hadi bakalım hayırlısı olsun bebeşiini al kucagına sağlıcakla canım

Tatlım her sabah buradayım biliyorsun :) İşlerden yeni girebiliyorum.Kan verdim 5 gibi alacağım bakalım.Lekelenmem oluyor ara ara tırsıyorum

Kuzucumm hoş geldinn seni ne kadar özledim var ya.Bebişinle iyi olmana ise çok çokk sevindim.Sağlıkla kavuşacaksın inşallah balım.
Bu ay senin sayende sahip oldum bebeğime.Gerçi benim için henüz erken sadece testler doğruluyor , görmek için 6.haftayı bekliyorum.
Yarın tatile çıkıyorum biliyorsun iptal etme imkanım yok.Bol bol dinleneceğim , havuza girmeyeceğim.Ocak topiğine gelirim elbette sen iste yeter ki kuzummm
Gittin mi doktora kese ve kalp atışını duydun mu hayatım

Ay kizlar yaaa

aglamak istiyorum

ne zaman gelir bu mucize acep

nasil olacak onunla olmak

ama ne zaman gelir neeeeeee zamanaaaaaaaaan

Canım benim bol bol dua et bende ediyorum herkes için.
İçine ferah tut o gelip sana konacakk

tatlım biliyorum sen her sabah burdasın merak ettimde seni kan tahlilin ne oldu diye.. tatilemi çıkıyosun aman dikkat et bu aylar çok önemli canım :))

cnm evet bosladik burayi yaaaa gelin kizlar iki lafin belini kiralimmm
suayim hosgeldin bitenm bnmmm iyi oldugunuza sevindim
ins bir dahaki ayda biz mujde vercezzz

ahhhhh inşallah çok istiyorum bunu selati tefriciyede okudum beklemedeyim bugün doktordaydım ben çrş testyaptıgımı söledim daha erken dedi testte çıkmaz dedi boşuna moralini bozma dedi beklicem 5 hazirana kadar

tatlım biliyorum sen her sabah burdasın merak ettimde seni kan tahlilin ne oldu diye.. tatilemi çıkıyosun aman dikkat et bu aylar çok önemli canım :))

Evet canım tatile çıkıyorum 1 hafta görüşemeyeceğiz.Umarım döndüğümde güzel haberler alırım senden

ahhhhh inşallah çok istiyorum bunu selati tefriciyede okudum beklemedeyim bugün doktordaydım ben çrş testyaptıgımı söledim daha erken dedi testte çıkmaz dedi boşuna moralini bozma dedi beklicem 5 hazirana kadar

Evet bence de erken :) Az daha beklemek gerek tatlımm

suayim hosgeldin bitenm bnmmm iyi oldugunuza sevindim
ins bir dahaki ayda biz mujde vercezzz

inş. tatlım darısı başına olsun senden güzel haberler alırız inş.

bebeğim benim bende senı çok ama çok özledim evet kuzum dikkat et kendine tatilde kuzum sakın ilşkide bulunma ben hiç ilşkide bulunmuyorum sende bulunma oldumu çünkü bebek ilk aşağı yerleşiyor 3 aydan sonra yukarı çıkıyor tatlım dr. bana 2 hafta sonra gel dedi hem bebeği görürsün hemde kalp atışını duyarsın dedi ama kan verdim tekrar 3 gün önce 4319 şimdi dahada yükselmiştir sabırlı ol kafana takma sakın kafana bak ben çok taktım hastanelik oldum sende oluruna bırak herşeyi rabbıme emanet bebeğim benım

Çok teşekkür ederim ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına. şimdi iyisin sanırım çok sevindim. herkes seni merak ediyordu çok

Kuzucum aldım şimdi sonucu 348 yükselmiş sevindim.Batım yarın normalde :) Lekelenmeler olunca tırsıyorum elimde değil kuzucum.
Bu arada senin sayende bu ay sahip oldum bebeğime erken yumurtlamışım sanırım sen demesen ilişki olmayacaktı hafta sonuna bırakacaktım ben :) Allah senden razı olsun, Allah ne muradın varsa versin gülüm.Diğer arkadaşlarda senden faydalansın :)
Tatilde dinlencem merak etme dediğin gibi ilişkide olmadı zaten olmazda kocim sıkıntı yapmıyor
Sende çok çok dikkat et, sağlıkla büyüsün teyzesinin güzeli
Bir hafta buralarda olamayacağım biliyorsun, akşamlar illa el atarım ama

Hepinizi çok seviyorum kızlar güzel gelişmeler durmadan devam etmiş.
Bol hamiş haberi istiyorum.Hamiş olayan kalmayacak.Dualarınızı eksik etmeyinn

Ay kizlar yaaa

aglamak istiyorum

ne zaman gelir bu mucize acep

nasil olacak onunla olmak

ama ne zaman gelir neeeeeee zamanaaaaaaaaan
cnm olacak bu sabir is guzelim bak 3 aydir tik bendede yok
amin amin
hadi bakalim bir mujdeli haberde senden alalim guzelim

cnm gozumuz aydin olsunnn hadi bakalim iyi tatiler dikkat et kendine yorulma emi gulum her ihtimale karsi hap alsaydin pro zimbirtisindan iste yaaa

Canımcım çookk teşekkür ederimm
Darısı sana hemde hemenn
Dikkatli olucam yormayacağım dinlenicem bol bol.
Almadım ilaç olsun artık

kızlar slm ben ovulasyon testini ilk defa bu ay deniyorum adetmiin 8. 10 ve 13 ve 14 .de yaptım ama hep aynı ikinci çizgi birinciisnden daha soluk anlamadım daha sık mı yapmam llazımdı

Kızlarrr hepinizi çok seviyorum.Çok özleyeceğim sizi.
Güzel haberler verin bana:))

Suayım hayatımmm

Hoşçakalınnnn
gule gule git gule gule gel guzelimmmmmm
kızlar slm ben ovulasyon testini ilk defa bu ay deniyorum adetmiin 8. 10 ve 13 ve 14 .de yaptım ama hep aynı ikinci çizgi birinciisnden daha soluk anlamadım daha sık mı yapmam llazımdı

cnm bnm su icme 4 saat ondan sonra test yap guzelim mutlaka gormen lazim cift cizgi aynen devam et teste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…