- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.641
Kızlar birkaç gündür giremedim. Sonucumu aldım değerim 1000 çıktı:) Hamileyim çok şükür. Darısı isteyen herkesin başına inşallah. Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu. Canım arkadaşlarım sizlerede çok teşekkür ederim yardımlarınız, fikirlerini ve dualarınız için. Hepinizi kocamannn öpüyorum
Günaydın kızlar hayırlı cumalar :)
çook işim var inanın bu hafta var ya öldüm öldüm şimdide ay sonu raporu olusturmam lazım ama
ben forumalrda fink atıyorum pefffyorgunum uykusuzum bulantılıyımm
hepinizi öpüyorummm
canım benım hayırlı olsun cok sevıdnımmm sağlıkla kucaklarsın ınsallahhhhh
canim allah sana ve yavrucuguna iyilik versin,
hahahah olsun anam fink fink gezin buralarda ama fazla hoplayip ziplama emi güzel annecigimiz
canlarım merhaba güzel arkadaşlarım. Nasılsınız? Ben iyiym zerre bulantım yok. Iyi mi kötü mü bilmiyorum. Sadece halsizlik ve uyku hali var o kadar.
harkeze günaydın nerdesiniz kızlar burası çok boş kaldı yauubelfücüm verdinmi kan hadi bakalım hayırlısı olsun bebeşiini al kucagına sağlıcakla canım
meydeydey canım tebrik ederim hayırlı olsun cok sevinsim darısı tüm isteyenlerin başına
ayyyyy inanmıyorumben sana ne dedim kuzum bu ay hamiş kalacaksın dedim sana değilmi 2 gün bile o ilacı içmenin faydası var emın ol çok mutlu oldum inanmıyorum rabbıme şükürler olsun teyze oluyorum ben sana ne dedim dünür olacağız demi yiğenın geliyor bak kuzum bu 3 ay çok önemli çok dikkat et maydanoz yeme sakın sabah akşam süt iç yoğurt ye folbiol folik asit kullan hemen kollarını yükseye kaldırma en riskli dönem bu ay bizde bugün 7 haftalık olduk rabbım sonumuzu hayırla getirsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin meleğim tatil olayını bıraz ertele bence bana yasakladı dr. darısı tüm isteyenlere olsun inş. bana bak cadı ne şubat topiği sen ben topiğe geleceksin arasıra subata girersin küserim haaa tekrar tebrik ederim meleğim benım bıtanem
Ay kizlar yaaa
aglamak istiyorum
ne zaman gelir bu mucize acep
nasil olacak onunla olmak
ama ne zaman gelir neeeeeee zamanaaaaaaaaan
Tatlım her sabah buradayım biliyorsun :) İşlerden yeni girebiliyorum.Kan verdim 5 gibi alacağım bakalım.Lekelenmem oluyor ara ara tırsıyorum
Kuzucumm hoş geldinn seni ne kadar özledim var ya.Bebişinle iyi olmana ise çok çokk sevindim.Sağlıkla kavuşacaksın inşallah balım.
Bu ay senin sayende sahip oldum bebeğime.Gerçi benim için henüz erken sadece testler doğruluyor , görmek için 6.haftayı bekliyorum.
Yarın tatile çıkıyorum biliyorsun iptal etme imkanım yok.Bol bol dinleneceğim , havuza girmeyeceğim.Ocak topiğine gelirim elbette sen iste yeter ki kuzummm
Gittin mi doktora kese ve kalp atışını duydun mu hayatım
Canım benimbol bol dua et bende ediyorum herkes için.
İçine ferah tut o gelip sana konacakk
cnm evet bosladik burayi yaaaa gelin kizlar iki lafin belini kiralimmm
suayim hosgeldin bitenm bnmmm iyi oldugunuza sevindim
ins bir dahaki ayda biz mujde vercezzz
tatlım biliyorum sen her sabah burdasın merak ettimde seni kan tahlilin ne oldu diye.. tatilemi çıkıyosun aman dikkat et bu aylar çok önemli canım :))
ahhhhh inşallah çok istiyorum bunu selati tefriciyede okudum beklemedeyim bugün doktordaydım ben çrş testyaptıgımı söledim daha erken dedi testte çıkmaz dedi boşuna moralini bozma dedi beklicem 5 hazirana kadar
suayim hosgeldin bitenm bnmmm iyi oldugunuza sevindim
ins bir dahaki ayda biz mujde vercezzz
Tatlım her sabah buradayım biliyorsun :) İşlerden yeni girebiliyorum.Kan verdim 5 gibi alacağım bakalım.Lekelenmem oluyor ara ara tırsıyorum
Kuzucumm hoş geldinn seni ne kadar özledim var ya.Bebişinle iyi olmana ise çok çokk sevindim.Sağlıkla kavuşacaksın inşallah balım.
Bu ay senin sayende sahip oldum bebeğime.Gerçi benim için henüz erken sadece testler doğruluyor , görmek için 6.haftayı bekliyorum.
Yarın tatile çıkıyorum biliyorsun iptal etme imkanım yok.Bol bol dinleneceğim , havuza girmeyeceğim.Ocak topiğine gelirim elbette sen iste yeter ki kuzummm
inş. tatlım darısı başına olsun senden güzel haberler alırız inş.
bebeğim benim bende senı çok ama çok özledimevet kuzum dikkat et kendine tatilde kuzum sakın ilşkide bulunma ben hiç ilşkide bulunmuyorum sende bulunma oldumu çünkü bebek ilk aşağı yerleşiyor 3 aydan sonra yukarı çıkıyor tatlım dr. bana 2 hafta sonra gel dedi hem bebeği görürsün hemde kalp atışını duyarsın dedi ama kan verdim tekrar 3 gün önce 4319 şimdi dahada yükselmiştir sabırlı ol kafana takma sakın kafana bak ben çok taktım hastanelik oldum sende oluruna bırak herşeyi rabbıme emanet bebeğim benım
Canlarım merhaba güzel arkadaşlarım. Nasılsınız? Ben iyiym zerre bulantım yok. İyi mi kötü mü bilmiyorum. Sadece halsizlik ve uyku hali var o kadar.
Tatlım sıkıntısız bir gebelik geçirirsin inşallahHep böyle devam etsinn :)
sağol canım. sende dikkat et kendine ve bebişine:))
cnm olacak bu sabir is guzelim bak 3 aydir tik bendede yokAy kizlar yaaa
aglamak istiyorum
ne zaman gelir bu mucize acep
nasil olacak onunla olmak
ama ne zaman gelir neeeeeee zamanaaaaaaaaan
amin aminTatlım her sabah buradayım biliyorsun :) İşlerden yeni girebiliyorum.Kan verdim 5 gibi alacağım bakalım.Lekelenmem oluyor ara ara tırsıyorum
hadi bakalim bir mujdeli haberde senden alalim guzelimahhhhh inşallah çok istiyorum bunu selati tefriciyede okudum beklemedeyim bugün doktordaydım ben çrş testyaptıgımı söledim daha erken dedi testte çıkmaz dedi boşuna moralini bozma dedi beklicem 5 hazirana kadar
Kuzucum aldım şimdi sonucu 348yükselmiş sevindim.Batım yarın normalde :) Lekelenmeler olunca tırsıyorum elimde değil kuzucum.
Bu arada senin sayende bu ay sahip oldum bebeğime erken yumurtlamışım sanırım sen demesen ilişki olmayacaktı hafta sonuna bırakacaktım ben :) Allah senden razı olsun, Allah ne muradın varsa versin gülüm.Diğer arkadaşlarda senden faydalansın :)
Tatilde dinlencem merak etme dediğin gibi ilişkide olmadı zaten olmazda kocim sıkıntı yapmıyor
Sende çok çok dikkat et, sağlıkla büyüsün teyzesinin güzeli
Bir hafta buralarda olamayacağım biliyorsun, akşamlar illa el atarım ama
Hepinizi çok seviyorum kızlar güzel gelişmeler durmadan devam etmiş.
Bol hamiş haberi istiyorum.Hamiş olayan kalmayacak.Dualarınızı eksik etmeyinn
cnm olacak bu sabir is guzelim bak 3 aydir tik bendede yok
amin amin
hadi bakalim bir mujdeli haberde senden alalim guzelim
cnm gozumuz aydin olsunnn hadi bakalim iyi tatiler dikkat et kendine yorulma emi gulum her ihtimale karsi hap alsaydin pro zimbirtisindan iste yaaa
gule gule git gule gule gel guzelimmmmmmKızlarrr hepinizi çok seviyorum.Çok özleyeceğim sizi.
Güzel haberler verin bana:))
Suayım hayatımmm
Hoşçakalınnnn
kızlar slm ben ovulasyon testini ilk defa bu ay deniyorum adetmiin 8. 10 ve 13 ve 14 .de yaptım ama hep aynı ikinci çizgi birinciisnden daha soluk anlamadım daha sık mı yapmam llazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?