• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

çok tebrik ederim sağlıkla doğsun inşallah.eşine söyledin mi bari
buarada suayın dediği ilaç neymiş ne için ilac merak ettim
darısı hepimizin başına kızlar

Sağol hayatım :) İnşallah

Sabah idrardan gebelik testi yapmıştım:) Sabah evde beraberdik bu haberle uyandırdımm:49:

Suayın dediği ilaç düşük olmaması tutunması için doktorun ona verdiği bir ilaçtı.Bana da ilacı bitene kadar kullan demişti.Ben umut görmediğimden sadece 2 gün içmiştim.
Duphaston ilacın adı. İlişki için suay gün vermişti :)
Bana 13-14-15-16-17-18-19 ilişki dedi 18sabahtan ilaca başlıyorsun günde 2 kez dedi.
Ben sadece 13-14-15 te ilişki yaşadım ve 18-19da ilaç içtim.

Son düzenleme:
Sağol hayatım :) İnşallah

Sabah idrardan gebelik testi yapmıştım:) Sabah evde beraberdik bu haberle uyandırdımm:49:

Suayın dediği ilaç düşük olmaması tutunması için doktorun ona verdiği bir ilaçtı.Bana da ilacı bitene kadar kullan demişti.Ben umut görmediğimden sadece 2 gün içmiştim.
Duphaston ilacın adı. İlişki için suay gün vermişti :)
Bana 13-14-15-16-17-18-19 ilişki dedi 18sabahtan ilaca başlıyorsun günde 2 kez dedi.
Ben sadece 13-14-15 te ilişki yaşadım ve 18-19da ilaç içtim.

ayy ne kadar güzel ya benim eşimde çok istiyo bebek inşallah babalar gününde ona bu haberi veririm :1::1::1::1::1:

ne güzel bi haber bu belfücüm hamilesin sanırım çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin.şubat annesimi olcaksın şimdi.

belfum yaa geleik takvimin neden olmamis cnm yaaa:26:

Tatlım yapamadım , bende bıraktım öylece :)

ne güzel bi haber bu belfücüm hamilesin sanırım çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin.şubat annesimi olcaksın şimdi.

Çookk teşekkür ederim hayatım.Aminn inşallah hepimizin Şubat evet Sanırım :)

Belfü'cüm batlarımız yakın demiştin bana ne ara öğrendinnn . hayırlı olsun çook sevındım darısı başıma inşallahhh. aminnnnnnnnnnnnnnn :1:

Daha batım gelmedi haytaım.Ovülasyon testleri pozitif olunca uzun süredir şüpheye düştüm.Önce idrar testi yaptım silik çıktı,sonra da kan değer şimdilik düşük 38
Cuma tekrarlayacağım.Batımı yanlış hesaplamışım 2 haziranmış.
Senin 4ü mü :) sende durumlar nasıl hayatım.
hadi sende ver güzel haber:49:

Gecelik takvimi olan yere tahmini dogum tarihini girip kaydet olur o zaman cnm
Tatlım yapamadım , bende bıraktım öylece :)

Çookk teşekkür ederim hayatım.Aminn inşallah hepimizin Şubat evet Sanırım :)

Daha batım gelmedi haytaım.Ovülasyon testleri pozitif olunca uzun süredir şüpheye düştüm.Önce idrar testi yaptım silik çıktı,sonra da kan değer şimdilik düşük 38
Cuma tekrarlayacağım.Batımı yanlış hesaplamışım 2 haziranmış.
Senin 4ü mü :) sende durumlar nasıl hayatım.
hadi sende ver güzel haber:49:

günaydın arkadaşalr akşam doktorum aradı eşimin 1,5 ay önce yaptırdığımız spermiogram sonucunu yorumladı (benden daha önce yaptırdığımız test sonuçlalrını istemişti değerlendirmek için) benim değerlerim gayet güzelmiş ama eşimin sperm az hareketli ve şekil bozukluğu varmış çok moralim bozuldu, üroloğa gitmemizi önerdi, bundan sonraki süreç ne yapmamız gerekiyor, morfoloji tedaviyle düzelebilirmi?

günaydın canım bugün progestoron tahlili yaptırdım bakalım ne çıkıcak :))

bide canım sende akıntı oluyomu bende çok varda

Güzel sonuçlar bekliyorum o halde :) Ne zaman alacaksın sonucu

Akıntım seffaf ve beyaz olarak vardı.Şuan pempe pembe ara ara geliyor canım:54:

Sende ne belirtiler var, ne kadar kaldı bata

Güzel sonuçlar bekliyorum o halde :) Ne zaman alacaksın sonucu

Akıntım seffaf ve beyaz olarak vardı.Şuan pempe pembe ara ara geliyor canım:54:

Sende ne belirtiler var, ne kadar kaldı bata

canım cuma günü alcam sonucu sonra doktorun yanına gidicem. benim bat 6 haziran mesala dün sanki altıma yapmışım gibi bi akıntı oldu adet oldum sandım rengi şeffaf bi renk:))

canım cuma günü alcam sonucu sonra doktorun yanına gidicem. benim bat 6 haziran mesala dün sanki altıma yapmışım gibi bi akıntı oldu adet oldum sandım rengi şeffaf bi renk:))

Tatlım seni umutlandırmak istemem ama bende de oldu dediğin.
Birden bire altıma kaçırmışım gibi hissettim su gibi bişey gelmişti.:52:

Kızlar çok önemli birşey sorucam bana yardımcı olabılır mısınız..
Benım perşembe gunu yumurtlamam gerekıyor normalde.
PAzartesı ve sal sabah aksam test yaptım ıkıncı cızgı genelde ılk cızgıye gore sılıktı.
Bugun çarşamba yarın yumurtlamam lazım ama bugun sabahkı testte ıkıncı cızgı hıc yok.. :((
yanı sılık de olsa o cızgının olması hormonların oldugunu gosterır dı mı.
ama neden bırdendıre sıfırlandı
acaba yarın tekrar koyu olma ıhtımalı var mı

ıkıncı cızgısı once sıfırlanıp sonra bırden koyulasan oldu mu
cok hayal kırıklıgına ugradım
:((
ıkı gundur sılık olunca
nasılsa perşembe asıl gun
carsamba koyu olur dıyordum :((
hanı 24 saat one hormon artısı oluyor ya
sız ne dersınız
nasıl olmustur :((((

günaydın arkadaşalr akşam doktorum aradı eşimin 1,5 ay önce yaptırdığımız spermiogram sonucunu yorumladı (benden daha önce yaptırdığımız test sonuçlalrını istemişti değerlendirmek için) benim değerlerim gayet güzelmiş ama eşimin sperm az hareketli ve şekil bozukluğu varmış çok moralim bozuldu, üroloğa gitmemizi önerdi, bundan sonraki süreç ne yapmamız gerekiyor, morfoloji tedaviyle düzelebilirmi?

cnm moralini yuksek tut guzelim bnm minikgelin diye kk da bir arkadas vardi esinde sifir sprem cikmisti takviye amaliyat derken embriyo donduruldu iki tup sprem cikti derken esine tup bebk uygulandi ve simdi bekliyor ins sorunsuiz hamis kalacak 5 gunu var belli olmaya umudsuzlanmak yok ins sen Allaha guven bebehin gelecek zor bir surecten gecebilirsin ama sikilma bunalma ne olur

Back