• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

günaydın herkese,
2010 yılında hamile kalmak için ugraştığım dönemde ovulasyon testi almıştım. hepsini kullanamadım. kalanları isteyen bir arkadaş olursa gönderebilirim.

Kızlar doktordan geliyorum keseyi gördüm, kalbi atıyordu. Herşey yolundaymış çok şükür. Allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu eve geldim ağlaya ağlaya bir hal oldum çok tuhaf bir duygu.

Allahım kucagına almayı nasip etsin canım mutluluktan aglamak çok güzel :))

selam..
ben bu ay siperiş verdim ovu testlerinden...
7 yıldır ilk kez kullanıcam kendiliğnden gebelik düşüklerim var,negatif tedavilerim var..
sorun yok gibi bizde..bide ben deneyim dedim..adetlerim düzenli sayılsada yumurtlamamdaan şüpheliyim
çünkü 5.5 ylı oldu bdiaha kalamıyorum hamile..
buay düzensiz oldu adetim normalde 31günde olurken 21.gün oldum ve geçenki adetimin son günleir yumurtladım sanki
yada çatalayan yumurtam çatladı...
bunu yaşayan oldumu.?yani illa ayın ortasında olmuyor sanki yumurtlama??
şimdi 2.günümdeyim adetin hemn son günü başlayımmı test yapmaya..??

kızlar bu ovulasyon testi nereden alınıyor eczanelerde var mı ?
Gittigidiyordan ucuza alabilirsun cnm
Kızlar doktordan geliyorum keseyi gördüm, kalbi atıyordu. Herşey yolundaymış çok şükür. Allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu eve geldim ağlaya ağlaya bir hal oldum çok tuhaf bir duygu.
Gomuzumz aydin ne guzel yaww masAllah
selam..
7 yıldır ilk kez kullanıcam kendiliğnden gebelik düşüklerim var,negatif tedavilerim var..
sorun yok gibi bizde..bide ben deneyim dedim..adetlerim düzenli sayılsada yumurtlamamdaan şüpheliyim
buay düzensiz oldu adetim normalde 31günde olurken 21.gün oldum ve geçenki adetimin son günleir yumurtladım sanki

Cnm bnmde 26-28-20 gunde geliyor bazen 10 yada 6 gun suruyor bnde adet bitimi hrgun yapicam iliski bakalim ne olur adet bitimi akinti gordum demekki yumurtluyom illa ay ortasi yumurtluycan diye birsey yok hergun iliski en guzeli

Emosum cnm evet 3 evladim birde melegim var cennette onu kaybetmesem ozlemesem yapmazdim inan sanki gelen bebek boslugu dolduracak ya ne bileyim hemen hamis kalan ben kalamadim bundada var bir hayir

Son düzenleme:
selam..

evet canım hemen başla çünkü bazılarının hemen adet biter bitmez oluyormuş ovulasyon günleri bu seferde bilmedikleri için hep kalıormuş ondan hamiş kalamıyorlarmış canım

Kızlar merhaba biz dün kalp atıslarını gorduk cok sukur hersey yolunda :) :nazar: :nazar: :nazar:

tahlıllerımızı verdık 10 gun sonra cıkıcka olanalrda var hepsini beraber göstericez ınsallah

sizde ne var ne yok bakaımmm :) çok işim var ama accık kaçaınca buraya yazayım dedım :)

Kızlar merhaba biz dün kalp atıslarını gorduk cok sukur hersey yolunda :) :nazar: :nazar: :nazar:

tahlıllerımızı verdık 10 gun sonra cıkıcka olanalrda var hepsini beraber göstericez ınsallah

sizde ne var ne yok bakaımmm :) çok işim var ama accık kaçaınca buraya yazayım dedım :)

cnm gozun aydin guzelimm

ne güzel canım çok sevindim sağlıkla sonuna kadar böyle gitsin inşallah.

her zaman güzel haberlerinizi alırız kızlar inşallah :)

burdayım canım dün akşam itibariyle adet oldum bu ay yumurtayı kaçırmıştım off off niye benim bebegim olmuyo ya testler hep normal :(( canım sen kendine iyi bak dinlen bol bol :)

Emoşum sağlık olsun moral bozmak yok gülüm :54:
Regli bittikten sonra hergün ilişki diyorum o kadar ve hemen ayağa kalkma duş alma

sende bende bu ay suay la belfunun teknyigini deneyecegiz okimi diger kizlar da katilsinnnn
10. gunden itibaren her gun sabahlari cinsel iliski ve biraz yatakta yatmak ins bu ay olacakkkkkk umudumu yitirmedim
test yapmiycam ovu testi :31:

Aynen mutlu olmak istiyorum güzel haberlerinizi istiyorum o kadarrr:38:

Ohh gözün aydın :) Allah sağlıkla kucağına almaı nasip etsinn kuzucumm:38:

Tebrikler tatlımm :) Allah tamamına erdirsnnn:38:

Kızlar tatilde biraz lekelenme uzayınca bende doktora gittim.Her ihtimale karşı tatildeyken ilaç alıyorum ve deniz havuz kullanmıyorum.
Dün keseyi de gördük şükürler olsun :) Doktor 15 gün sonra kalp atışı için gitmemizi söyledi.Sizce belli olur mu o zamana

ne güzel canım çok sevindim sağlıkla sonuna kadar böyle gitsin inşallah.

ınsallah canım :) sağolaısn :)

cnm gozun aydin guzelimm

tesekkurler bebişimmm :)

her zaman güzel haberlerinizi alırız kızlar inşallah :)

inşiallah canım yaa :)

Regli bittikten sonra hergün ilişki diyorum o kadar ve hemen ayağa kalkma duş alma

Kızlar tatilde biraz lekelenme uzayınca bende doktora gittim.Her ihtimale karşı tatildeyken ilaç alıyorum ve deniz havuz kullanmıyorum.
Dün keseyi de gördük şükürler olsun :) Doktor 15 gün sonra kalp atışı için gitmemizi söyledi.Sizce belli olur mu o zamana

tesekkruelr canım darısı basıan ınsallah sende sağlıkal gorruusun kalp atıslarını

canım bende 5+0 da keseyı gormeye ıtmıstım dr 10 gun sorna gel demsıtı gitmiştim kalp atsınıda gormustuk

ınsallah sen de gorurusun ama lekelenmen varsa dinlen çok ayakta durma ve banyo yapoarken kasıkalrıan sıcak su tutma

ınsallah lekelenmeler yok olur gider

cansın sen iyi dinlen benim dertlerim bitmiyo şimdide doktor kist oluştuğunu söyledi ne yapcagımı bilmiyorum bazen düşünüyorum hiç bebegim olmucakmı diye :((

cansın sen iyi dinlen benim dertlerim bitmiyo şimdide doktor kist oluştuğunu söyledi ne yapcagımı bilmiyorum bazen düşünüyorum hiç bebegim olmucakmı diye :((

Cnm kist gebelige engel degil
Fakat bnm dr 3 ay korua verdi 3 adette dogal yoldan attim kistleri
Sogan kuru yapmistim cnm

kızlar merhabaaaa

sat 17 mayıs adetim 5 gün sürdü ve ben 6.günden itibaren ovulasyon testi yapmıştım veee 16.gün pozitifi gördüm.2.çizgi birinciden çık daha koyuydu.yani geçen hafta cuma günü.o gün yakınlaşma olmadı ama ertesi gün yani 17.gün c.tesi akşamı birliktelik oldu.kızlaaarrr tutmuşmudur? ilişki günümüde sayarsak bugün 7.gün oluyo.kan testi yaptırsam çıkar mı? iştahımda arttı.bide feci gaz var.

kızlar ne olur benim için dua edin.bu ay çok umutluyum.olmazsa yıkılırım.Rabbim isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar nasib etsin.yüzümüzü güldürsün inşallah.

kızlar merhabaaaa

sat 17 mayıs adetim 5 gün sürdü ve ben 6.günden itibaren ovulasyon testi yapmıştım veee 16.gün pozitifi gördüm.2.çizgi birinciden çık daha koyuydu.yani geçen hafta cuma günü.o gün yakınlaşma olmadı ama ertesi gün yani 17.gün c.tesi akşamı birliktelik oldu.kızlaaarrr tutmuşmudur? ilişki günümüde sayarsak bugün 7.gün oluyo.kan testi yaptırsam çıkar mı? iştahımda arttı.bide feci gaz var.
Cok guzel tam zamaninda iliski olmus keskede devam etseydin ama bu ay olur ins
ayy gerçektenmi çok rahatladım ya dün çok gerilmiştim bugünde film çekicek doktor iyi huylumu diye ama 5 mm küçükmü büyükmü bilmiyorum

Cnm zaten 5 mm az ise amaliyata gerek yok bnm iki tarafliydi ve ufakti adetle atilfi guzelim ve
Arkadsimda hamileydi kist vardi simdi 5 aylik hamile kist erimis
Ins ufak cikar cnm ugrastirmaz seni

Back