• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Kızlar çok önemli birşey sorucam bana yardımcı olabılır mısınız..
Benım perşembe gunu yumurtlamam gerekıyor normalde.
PAzartesı ve sal sabah aksam test yaptım ıkıncı cızgı genelde ılk cızgıye gore sılıktı.
Bugun çarşamba yarın yumurtlamam lazım ama bugun sabahkı testte ıkıncı cızgı hıc yok.. :((
yanı sılık de olsa o cızgının olması hormonların oldugunu gosterır dı mı.
ama neden bırdendıre sıfırlandı
acaba yarın tekrar koyu olma ıhtımalı var mı

ıkıncı cızgısı once sıfırlanıp sonra bırden koyulasan oldu mu
cok hayal kırıklıgına ugradım
:((
ıkı gundur sılık olunca
nasılsa perşembe asıl gun
carsamba koyu olur dıyordum :((
hanı 24 saat one hormon artısı oluyor ya
sız ne dersınız
nasıl olmustur :((((

cnm bnm basima gelmedi sen testi yapmaya devam et su siralar aldinmi hormaonlu bir hap vs oda etkileyebilir

Daha batım gelmedi haytaım.Ovülasyon testleri pozitif olunca uzun süredir şüpheye düştüm.Önce idrar testi yaptım silik çıktı,sonra da kan değer şimdilik düşük 38
Cuma tekrarlayacağım.Batımı yanlış hesaplamışım 2 haziranmış.
Senin 4ü mü :) sende durumlar nasıl hayatım.
hadi sende ver güzel haber:49:[/QUOTE]

bende ara ara kasık ağrısı var hatta bi gece uyuyamadım. ama hevesim kursağımda kalmasın diye heveslenmiyorum. bat 5 hazıran bekleyebilirsem o zamana kadar test yapmıycam. dua etttt. yeni hamilesin sen :) canım benim gercekten çokk sevındım sana yaa sanki tanıyomuşum gibi. neden acaba :1:

Daha batım gelmedi haytaım.Ovülasyon testleri pozitif olunca uzun süredir şüpheye düştüm.Önce idrar testi yaptım silik çıktı,sonra da kan değer şimdilik düşük 38
Cuma tekrarlayacağım.Batımı yanlış hesaplamışım 2 haziranmış.
Senin 4ü mü :) sende durumlar nasıl hayatım.
hadi sende ver güzel haber:49:

bende ara ara kasık ağrısı var hatta bi gece uyuyamadım. ama hevesim kursağımda kalmasın diye heveslenmiyorum. bat 5 hazıran bekleyebilirsem o zamana kadar test yapmıycam. dua etttt. yeni hamilesin sen :) canım benim gercekten çokk sevındım sana yaa sanki tanıyomuşum gibi. neden acaba :1:[/QUOTE]

Ayy hadi inşallahh canım ya.
Nasıl sevinirim var ya.Tüm dualarım sizinle canım benim.
Aklımdasınız daima.
Duygularımız inan karşılıklı inşallah şubat annesi olursun sende :):38:

cnm bnm basima gelmedi sen testi yapmaya devam et su siralar aldinmi hormaonlu bir hap vs oda etkileyebilir

Yok cnm sadece vitamin alıyorum, o da testı etkılemez herhalde...
Bu sabah da yapıcam bakalım..

Offff offf.. inşallah kaçırmamışımdır
ama
normalde gunum dün ya da bugün
olmalıydı
:(((
benım anlamadıgım su kızlar
bu LH da sılık d eolsa cızgı gorunce LH artmaya basladı mı demek
yanı sılıkken yavas yavas koyulasıp kontrol cızgısı ıle aynı mı oluyor
cıft cızgıyı gorenler ıcın soruyorum
onu gorne dek arada mesela LH ın sıfır cıktıgı oldu mu?
yanı ıkı gun hafıf cızgı sonra sıfır cızgı
sonra ıkı belırgın cızgı gıbı dalgalanma yapıyor mu?
bu meret.. :))

Canım hemen böyle deme.Belki geç döllenmedir. Test çıkmayabilir. Beklemeye devam fıstığımm:54:

canım ya böyle daha iyi oldu haftaya kadar umutlanıcaktım kendimi hazırlamış olurm 1 hafta daha var gerçi bat a.. canım senin nasıl gidiyo hamilelik batın ne zamndı..

canım ya böyle daha iyi oldu haftaya kadar umutlanıcaktım kendimi hazırlamış olurm 1 hafta daha var gerçi bat a.. canım senin nasıl gidiyo hamilelik batın ne zamndı..

Belli olmaz bu işler bakarsın sürpriz olur :)
Canım benim bata 2 gün var daha.Yarın kan tahlinini yenileyeceğim bakalım değer ne durumda.
Doktor konusu canımı sıkıyor :( 13 haziranda gitmeyi planlıyorum 6hafta oluyor çünkü.
Ama kime gidicem bilmiyorum:44:

ben dün dayanamayıp test yaptım negatif çıktı off ya gene olmadı poff:((

Tatlim uzme canini guzelim bnm olacak ins umudsuzluk yok
Bnmde adet tarihim bugundu gununde iyi adet olmaya
basladim mutlaka 3-6 gun once damla damla geliyor ve gununde tam geliyor yaa
Bu ne anlamadim

Son düzenleme:
Belli olmaz bu işler bakarsın sürpriz olur :)
Canım benim bata 2 gün var daha.Yarın kan tahlinini yenileyeceğim bakalım değer ne durumda.
Doktor konusu canımı sıkıyor :( 13 haziranda gitmeyi planlıyorum 6hafta oluyor çünkü.
Ama kime gidicem bilmiyorum:44:

canım doktor işini iyi düşün öyle karar ver özellere ben pek güvenmiyorum para için herşeyi yapıyolar :99::99:

harkeze günaydın nerdesiniz kızlar burası çok boş kaldı yauu :20:belfücüm verdinmi kan hadi bakalım hayırlısı olsun bebeşiini al kucagına sağlıcakla canım :34::34::34:

Kuzucum dün kan verdim ve bu sabah idrarda baktım.

Hamileyimmm :)
Çok şaşkınım değerimi daha günüm gelmediği için düşün.
38 çıktı. Cuma yenileyeceğimm:49:

Teşekkür ederim tatlımm:38:

Darısı tüm isteyenlere.Sende en kısa zamanda kavuşursun inşallah bebeğine :54::54::54:

Suayım balım hayatım yok ortada.Herşey onun sayesinde olduu.Duy beni suayımm :49:

Kızlar birkaç gündür giremedim. Sonucumu aldım değerim 1000 çıktı:) Hamileyim çok şükür. Darısı isteyen herkesin başına inşallah. Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu. Canım arkadaşlarım sizlerede çok teşekkür ederim yardımlarınız, fikirlerini ve dualarınız için. Hepinizi kocamannn öpüyorum:54: :54: :54:

meydeydey canım tebrik ederim hayırlı olsun cok sevinsim darısı tüm isteyenlerin başına

ayyyyy inanmıyorum :52::52: ben sana ne dedim kuzum bu ay hamiş kalacaksın dedim sana değilmi 2 gün bile o ilacı içmenin faydası var emın ol çok mutlu oldum inanmıyorum rabbıme şükürler olsun teyze oluyorum ben sana ne dedim dünür olacağız demi :9::9: yiğenın geliyor bak kuzum bu 3 ay çok önemli çok dikkat et maydanoz yeme sakın sabah akşam süt iç yoğurt ye folbiol folik asit kullan hemen kollarını yükseye kaldırma en riskli dönem bu ay bizde bugün 7 haftalık olduk rabbım sonumuzu hayırla getirsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :16::16: meleğim tatil olayını bıraz ertele bence bana yasakladı dr. darısı tüm isteyenlere olsun inş. bana bak cadı ne şubat topiği sen ben topiğe geleceksin arasıra subata girersin küserim haaa :54::54: tekrar tebrik ederim meleğim benım bıtanem

Son düzenleme:
harkeze günaydın nerdesiniz kızlar burası çok boş kaldı yauu :20:belfücüm verdinmi kan hadi bakalım hayırlısı olsun bebeşiini al kucagına sağlıcakla canım :34::34::34:

suayim hosgeldin bitenm bnmmm iyi oldugunuza sevindim
ins bir dahaki ayda biz mujde vercezzz:52:

cnm evet bosladik burayi yaaaa gelin kizlar iki lafin belini kiralimmm
suayim hosgeldin bitenm bnmmm iyi oldugunuza sevindim
ins bir dahaki ayda biz mujde vercezzz:52:

Son düzenleme:
Back