ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

7 gun de benim var tatlim yaaaa bakalim cokta calisamadik emme spermcigimiz aradan kacmistir belki ne dersinnn

Hakkımız da hayırlı olsun güzelim :)

Değerlendirmekte fayda var diye düşünüyorum.Ben şahsen silik çizgileri bile değerlendiriyorum.

20. Gunde adet oldum az once neyin nesi buyaaaaa
:18:

Tatlım regli olduğuna eminmisin peki.Belki lekelenmedir olamaz mı ?

çok sinirliyim koca akşam uyudu

Çok sinir bozucu bir durum.Bütün gece dişlerini sıkarak uyuduğumu bilirim sinirden.
Kaderimiz de varsa bişekilde olacaktır tatlım.
İçini ferah tut

canım aynen muamma yani sürekli takip halindeyim ama T nin koyuluğu 3 gün sürer mi anlamadım gitti,bakalım bugün 16.gün,4 gün üst üste T koyu çıkarsa nasıl bir yorum yapacağım acaba ??

günaydınlar 32. gün ve adet oldum, yarın doktora gideceğim bakalım bu düzenli bişekilde inşallah ovülasyon takibi yapabilirim.:))

çok sinirliyim koca akşam uyudu
al camdan disari at o kocayi hem bebk isterler hemde uyurlar yaa
Tatlım regli olduğuna eminmisin peki.Belki lekelenmedir olamaz mı ?

tatlim aslinda ole kiipkirmizi bir kan gelmedi acikcasi pembe geldi ilk once sonrasinda sadece ip gibi beyaz akintida kan vardi
pamuk koydum akintiyi takip etmek icin valla tahmini yumurtlama gunumden saydim 8. gun yerlesme olabilirmi
bilemiyorum
bide sivilce cikmadi adet belirtisi olmadi yaniii
basim agrirdi
bacaklarim agrirdi
karnim agrirdi hic birini yasamdim ben bakalim zamn herseyi ilaci bekliycem

günaydınlar 32. gün ve adet oldum, yarın doktora gideceğim bakalım bu düzenli bişekilde inşallah ovülasyon takibi yapabilirim.:))

adetin 35 gunden sonrasi ve 20 gunden az olmasi duzensiz sayiliyor
ins hadi bakalim bu sekilde yumurtani gorerk hamile jklairsan daha mantikli en azindan iliski gununu tayin eder dr

Canım ben 31-32 günde bir regli oluyorum. 35 ve üzeri sıkıntılı.

Umarım iyi şeyler oluyordur tatlım.Seviniriz hep beraber

Canım sana birşey sorsam.Bu ay ovülasyon testin de 15 ve 16 günlerde çift gördüm.17.günde tek çizgi 18.de yapmadım. 19. günde 2.çizgi 1.çizgiye yakındı. 20-21-22 günler silik olarak devam ediyor. Bu normal mi? Bu kadar silik olsa da devam eder mi?

İnşallah diyelim o halde

Çok iyi anlıyorum seni , kafada soru işareti kalmasın.
Güzel sonuçlar alıcan inşallah çok mutlu olucağız seninle

İyi Akşamlar tatlımm

Kan testimi yaptırdım tatlım. pazartesi yada salı alacağım sonucumu. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Çok teşekkürler sevincimi payşaltığın için canım benimmmm:))

herkese merhabalar.nasılsınız görüşmeyeli?
en yakın zamanda herkesden güzel haberler alırız inşallah.eskisi kadar uğrayamasamda arada gelip hep bakıyorum yeni haberler varmı diye.

Herkeze merhaba ben suan ikinci bebgime hamileyim ve ovulasyon testi kullandim bu ay adetime bir hafta kala ovulasyon testini tekrardan yaptim ve kopkoyu iki cizgi gordum bu boyle bir hafta devam etti ve sonra gebelik testi yaptim oda pozitif cikti yani eger hamileyseniz ovulasyon testi yumurtlama gunundeki gibi kipkirmizi cikiyo allah bebis isteyen herkeze hayirlisiyla verir ins

Kan testimi yaptırdım tatlım. pazartesi yada salı alacağım sonucumu. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Çok teşekkürler sevincimi payşaltığın için canım benimmmm:))

Canım benim hayırlısıyla alıcaz güzel haberleri senden :) İçini ferah tut sen

herkese merhabalar.nasılsınız görüşmeyeli?
en yakın zamanda herkesden güzel haberler alırız inşallah.eskisi kadar uğrayamasamda arada gelip hep bakıyorum yeni haberler varmı diye.

Hoşgeldin tatlım.Bizi bırakma sakın, arada da olsa gel haber alalım senden.NAsıl gidiyor hamişlik
Bu ay çok bereketli oldu.Listemiz oldukça azaldı :) İsteyen herkes inşallah sahip olur bebişine.

Tatlım benim yumurtlamadan sonra testlerim hep silik şekilde devam ediyor. Reglime 9 gün var Bu kadar erken olmaz sanırım

gelirim canım.benim iyi gidiyor hamilelik hiç bir belirtim yok çok rahatım.ben lupus hastasıyım romatizmal bi rahatsızlık.onunla uğraşıyorum doktorum sürekli tahliller vs. istiyor .sürekli yalova izmit arası kontrole gidip geliyorum işte.bunada şükür.seninde 9 gün varmış regline.inşallah kırmızlar değilde bebeğin gelir canım.suaydan haber varmı kanaması vardı sanırım

tatlim yaaa cnm 10 gun gecmis sanirim iliski uzerinden onedenle gebelik testinde bile cikar gebelik varsa ins sende bari bebk olsun yaaaaasilik cikmasi normal degil cunku hamile isen cikar bu durum orataya
fbetuly cnm iyi olduguna sevindim cnm bnnmmmm Allhim saglicakla al bebeni kucagina bizler beklemedeyiz bildigin gibi ins bizlerde katiliriz hamisler kervaninaaa

Çok sevindim canım.Sıkıntısız bir gebelik geçirmeni ve bir nefeste sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim

Bakalım hakkımda hayırlısı

Suaydan haber yok henüz canım.Umarım herşey yolundadır .Dualarım onunla

Canım inşallah diyorum.Hayırlısı bakalım

Sen ne durumdasın, nasıl geliyor kırmızılar farklı mı

Canım inşallah diyorum.Hayırlısı bakalım

Sen ne durumdasın, nasıl geliyor kırmızılar farklı mı

ole kipkirmizi bir kan gelmedi acikcasi ......
pembe geldi ilk once sonrasinda sadece ip gibi beyaz akintida kan vardi .............
pamuk koydum akintiyi takip etmek icin valla tahmini yumurtlama gunumden saydim 8. gun yerlesme olabilirmi
bilemiyorum
bide sivilce cikmadi adet belirtisi olmadi yaniii
basim agrirdi
bacaklarim agrirdi
karnim agrirdi hic birini yasamdim ben bakalim zamn herseyi ilaci bekliycem
bide 20. gun ya 6 gun varrrrr adetimeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…