ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

BelfuCum yavrum sende gun asiri yap sttrese girme guzelim bnmm
Yumurta kacti kacacak derken
Bn bile 15. Gun gorurdum pozitifi buna. Gore cuma gunu 15. Gunumdu cumartesi iliski oldu 16. Gunde
Gerci seffaf akintimda yoktuda ne bileyim iste yaaa afff

Kizlar bakin ne buldum:
Her ay yaşadığımız kan kaybı bağışıklık sistemimizi güçlendirir, kan yapıcı organlarımızı sürekli uyararak aktif tutar. Bu da kadınları, erkeklerle kıyaslandığında, ani kan kayıplarına karşı daha dirençli kılar. Tüm bunlar doğurganlığı ve insan soyunun devamlılığını sağlamak içindir. Bu özelliğe sahip olmak her kadını mutlu etmelidir. Zaten bu dönemde kadınlarda mutluluk hormonu da artıyor. Doğurganlık yetisi, kadınları güçlü ve pozitif kılıyor. Regl döngüsü hem fiziksel, hem de ruhsal olarak kadınların kendilerini yenilemesini sagliyor

Ne kadar sansliyiz yaaa

Son düzenleme:
BelfuCum yavrum sende gun asiri yap sttrese girme guzelim bnmm
Yumurta kacti kacacak derken
Bn bile 15. Gun gorurdum pozitifi buna. Gore cuma gunu 15. Gunumdu cumartesi iliski oldu 16. Gunde
Gerci seffaf akintimda yoktuda ne bileyim iste yaaa afff

Canımcım onu da denedim benim adam ne yapıp ediyor tam gününde ilişkiyi kesiyor.
Bende yaşadığım stresle sıkıntıyla kalıyorum.Onun hiçte umrunda deil yaşadıklarım

ah bi bebek olsaydı bırakırdım kendi haline ama mecburum işte kocaya.bide bu ay kırmızılar geldi yine bu ayda hüsran

ah bi bebek olsaydı bırakırdım kendi haline ama mecburum işte kocaya.bide bu ay kırmızılar geldi yine bu ayda hüsran

Olmuyor valla bıraksanda olmuyor ki.Neyse benim buğranım sana geçmesin canım.
Yeni bir dönem senin için öyle bak.Herşey değişebilir bu ay.
İçini ferah tut.

Olmuyor valla bıraksanda olmuyor ki.Neyse benim buğranım sana geçmesin canım.
Yeni bir dönem senin için öyle bak.Herşey değişebilir bu ay.
İçini ferah tut.

ya bu koca milleti çok cins yüz versen olmuyor vermesen olmuyor.keçiboynuzu kürü uygulamaya başladık bakalım bu ara keçiboynuzu pekmezini yememişti bunu beğendi.bide böyle denicez.gerçi bıdı bıdı ediyor içirme bana tuhaf şeyler diye ama eli mahkumama aylar geçtikçe stres artıyor.olmazsa ağustosta artık doktora gidicem

Çeneleri hiç durmuyor ki zaten.
Bu ay müjdeli haberler alırsın inşallah canım, tüm sıkıntıların son bulsun inşallah

Kızlar günaydın...:)) bugün içim kıpır kıpır.

Kırmızılar gelmedi dün günüydü. Bugün bir hamilelik testi dah yaptım sonucu:

Kan testini birkaç gün sonra yaptıracağım tahmini cuma. İnşallah kanda da çıkar ve sağlıklı şekilde bu yolda ilerlerim.

Son düzenleme:

Tebrik ederim canım

canım benim hayırlı uğurlu olsun
Allah kucağına almayı nasip etsin sağ sağlim inşallah
darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım birde ovulasyon günlerine dikkat etmişmiydin?

Canım evet dikkat etmiştim. ovu testlerinden aldım, kullandım. Ben geç yumurt. biliyordum meğer daha erkenmiş. eğer denemediysen sende al o testlerden ve dene faydasını görüeceksin inşallah. benim kullandığım test core test'ti.

ok canım yok bende dikkat ettim bu ay evet gerçekten bendede daha erkenmiş dikkat etmeseydim kaçacaktı benimde
ama daha hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum 3-5 gün daha beklemem gerekecek daha çok var adetime
hayırlısı eğer bu ay tutmadıysa gelecek aya seninkinden alırım canım sağol

Canım ilk başta hayırlısı olsun inşallah gönlündeki olur. sabretmek çok zor biliyorum günler geçmek bilmez. birşey anlatayım sana ben ovu. günlerim bittiği halde hala ovu testlerini kullanmaya devam ediyordum. adete4 gün kala bitti testlerin ve bu süre içinde testlerim hep pozitif çıkıyordu sonra şüphelendim ben hamilemiyim acaba, oldumu bu iş diye araştırdım sende okumuşsundur zaten forumda ovu. testleriyle hamile olduğunu öğrenenler olmuş. bnce fikir edinme açısından yardımcı olabilir tabi ben ümitlendirmek istemem seni en garantisi kan testi ama bn yaşaığımı aktardım sana. inşallah sende hamilesindir bu ay bir dene olmazsa ovu testini.

evet canım bende duydum bende yapmaya devam ediyodum silikleşti ovulasyon geçince
haln bendede silik ikinci çizgi çıkmaya devam etti artıkda bıraktım acaba dediğin gibimi o zaman yeniden başlayım yapayım bakalım sağol teşkkür ederim canım

annecigim ben geliyorum diye bagiriyor testin cnmm gozunaydin bizlere umud oldun valla hadi bakalim darisi bizlereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…