Gebeliğe Hazırlık OVULASYON TESTI ILE 2020 ANNELERI OLACAGİZ HADI TOPLANALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testleri gündüz 12 ile 4 arası ya da akşam 8 ile 10 saatleri arasında yapın ve test yapmadan 1 saat 2 saat önce sıvı alımını kesin. Sabah ilk idrarla test yapmayın

Merhaba arkadaşlar lütfen anlayan yorumlasın kasık agrılarım var .yanlarım daha bazen .üstteki şimdi yaptım .acaba oldu mu adetlerim düzensiz
Devam canim ama bu testler bazen bazilarinda yumurtlamayi en alttaki test gibide gosteriyor sen yinede degerlendir

Aynen canim vakti zamani var

Evet ben daha önce iki ay kaset tipi testleri denedim onlarda da hiç tam koyuluk yakalayamadım. Testler iyi değil dedim bunlara geçtim ama sanırım ben de sorun var. Neden koyulaşmıyor acaba çatlayamıyor mu?

Evet ben daha önce iki ay kaset tipi testleri denedim onlarda da hiç tam koyuluk yakalayamadım. Testler iyi değil dedim bunlara geçtim ama sanırım ben de sorun var. Neden koyulaşmıyor acaba çatlayamıyor mu?
Evet canim tam pik gostermiyor

Ben de öyle düşünüyorum ama neden tam koyuluk olmuyor onu çok merak ediyorum

Kızlar benimde testler pik yapmadı hala ama akıntım var uzayan afedersiniz belirtimi Dİr akıntı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…