Uzulme canim benim.. ben 6ay denedm ovulasyon testini olmayinca olmuyor malesef4 aydır ovulasyon takibi yapıyorum hiç böyle ağrımamıştı bu ay yumurta güçlendirici bişiyler kullandım ondan galiba canım feci ağrıyo. İnşallah Allah hepimize nasip eder en kısa zamanda. Çok üzülüyorum artık
Onlar bitince innovita al canim en iyisi o.Gerçekten mi ya hem zaten psikolojim bozuluyor yapınca
Aynen canimOvulasyon la 5. Denemem olacak bu ay.
Bu ay da olmazsa hsg filmi çektireceğim.
Ya tüpler tıkalıysa dimi
Tüplerin açık olduğundan emin olmak lazım kızlar haberiniz olsun.
Tavsiyen için sağol canım bi normal koyulukta oluyor sonra hayalet bi çizgi çıkıyor yani vazgeçiyorum bilmiyorum napıcamOnlar bitince innovita al canim en iyisi o.
O ay degerlendirmismiydiniz canim pik gördüğün zamanBen bu ayın 8inde yaptigimda böyle oldu pik sonra git gide silikleşti şuan adetimin son günündeyim 4 gün sonra tekrar başlıcam yapmaya bakalım ne zaman pik olacak
Yok canım bu ay başlayacağız ben ön hazırlık olarak yaptım onuO ay degerlendirmismiydiniz canim pik gördüğün zaman
Anladim canim hadi hayirlisi benimde adet yeni bitti yarin baslarm herhalde yapmaya :)Yok canım bu ay başlayacağız ben ön hazırlık olarak yaptım onu
İnşAllah tutar canımAnladim canim hadi hayirlisi benimde adet yeni bitti yarin baslarm herhalde yapmaya :)
Devam canim :)Kızlar devammı teste
Evet canim gunde 1 kereKafayı Yicem kasıklarım ağrıyor daha test koyulaşmadı bu testi günde bi defamı yapmak gerekir
Ya koyu olursa kaçırırsam diye sordum günde bi defamı diyeEvet canim gunde 1 kere
Daha pik olmamış canım devam
Kızlar devammı teste
Hanımlar ben 7 8 aydır Ovulasyon ile takip ediyorum yumurtlama dönemlerimi ama henüz hamile kalamadım İnternetten aldığımız kaset testler güvenilir değil instagramda birgebeningünlüğü sayfası var ebru hanım hem test satıyor hemde takip yapıyor ücretsiz yapıyor bunu ve ondan test almak zorunda değilsiniz bu konuda çok yardımcı oluyor sayfasına bir bakın derim 1 yıldır korunmuyoruz hamile kalamadım 1.5 yıl önce düşük yaptım 2 hafta önce rahim filmi çekildim her şey normal hormon tahlillerim de normal eşimin sperm değerleri de normal çıktı demekki vakti zamanı var diyip bekliyoruz her ay umutlaBu ay ovulasyon testi ile takipe başlayacağım tekrardan.. Kimler ben gibi başlayacak? Haydi hep beraber takibe başlayalım.. Kimler hangi testi kullaniyor ? Kaçıncı gününüzdesiniz.. Ben daha başlamadım pazartesi insallah :)
Pik olmamış canım devam etHanımlar sizce pik olmuş mu?
Pik olmamış t cizgisi c kadar koyu olmalı devam et hergün test yapmayaMerhaba arkadaşlar lütfen anlayan yorumlasın kasık agrılarım var .yanlarım daha bazen .üstteki şimdi yaptım .acaba oldu mu adetlerim düzensiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?