Daha var canım pik olmamışMerhaba hayırlısı olsun inşallah bende başladım testlere ama sabah Ve akşam bu şekil çıktı acaba daha var mı yoksa test olumlu mu karar veremedim
Anladım teşekkür ederimDaha var canım pik olmamış
Ama pik olmaya yakın takip et canım bir iki güne olursun bugunleri değerlendir :)Anladım teşekkür ederim
Canim 2 3 gunun var gibi ama sen yinede degerlendir derim bu Teste pek güven olmuyor yumurtlamayi bazen bu sekilde gosteredebiliyorMerhaba hayırlısı olsun inşallah bende başladım testlere ama sabah Ve akşam bu şekil çıktı acaba daha var mı yoksa test olumlu mu karar veremedim
Canim sen devam et bi kac gunr koyulasirBanada yardımcı olabilirmisiniz kızlar ben 24 Aralık’ta başladım yapmaya
Canim saat kacta yapiyosun testlerini ? 12 ile 4 arası yapman gerek.Bugünde böyle çıktı kızlar ya ikiside aynı gibi
Insallah canim sen hangi testi kullaniyosunBenimde 8. Günüm daha piki yakalayamadım hayırlısı olsun inşallah iyi haber alırız
Laboquick canım 8 gün oldu hala pik olmadı bakalım hayırlısı adet düzensizliği var takip etmek için çabalıyorum inşallah kaçırmam7
Insallah canim sen hangi testi kullaniyosun
EVEt her gün aynı saatte yapıyorum canımCanim saat kacta yapiyosun testlerini ? 12 ile 4 arası yapman gerek.
Insallah canim ben laboquick testini 3 ay denedim ama dogru duzgun yumurtlama gostermiyor. En iyisi innovita testlerLaboquick canım 8 gün oldu hala pik olmadı bakalım hayırlısı adet düzensizliği var takip etmek için çabalıyorum inşallah kaçırmam
Canim bugun yumurtlama gostermis buyuk ihtimal yumurtan yeteri buyukluge gelmis ve catlayacak bu yuzden kasik agrin oluyor. Bugun dahil 4 gun degerlendirmen gerek.Kızlarr benim testime de bakar mısınız üstteki dün alttaki bugün ama aşırı kasık ağrım var bugün normal mi bu
4 aydır ovulasyon takibi yapıyorum hiç böyle ağrımamıştı bu ay yumurta güçlendirici bişiyler kullandım ondan galiba canım feci ağrıyo. İnşallah Allah hepimize nasip eder en kısa zamanda. Çok üzülüyorum artıkCanim bugun yumurtlama gostermis buyuk ihtimal yumurtan yeteri buyukluge gelmis ve catlayacak bu yuzden kasik agrin oluyor. Bugun dahil 4 gun degerlendirmen gerek.
Gerçekten mi ya hem zaten psikolojim bozuluyor yapıncaInsallah canim ben laboquick testini 3 ay denedim ama dogru duzgun yumurtlama gostermiyor. En iyisi innovita testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?