Gebeliğe Hazırlık OVULASYON TESTI ILE 2020 ANNELERI OLACAGİZ HADI TOPLANALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hayırlısı olsun inşallah bende başladım testlere ama sabah Ve akşam bu şekil çıktı acaba daha var mı yoksa test olumlu mu karar veremedim

Eklentiler

• 914BD7A3-F728-40BE-AC7E-7DE1A6AA3E12.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 62
Banada yardımcı olabilirmisiniz kızlar ben 24 Aralık’ta başladım yapmaya

Eklentiler

• AF01C01A-4BC2-464A-93E3-9094B8D256E8.jpeg
    50,9 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba hayırlısı olsun inşallah bende başladım testlere ama sabah Ve akşam bu şekil çıktı acaba daha var mı yoksa test olumlu mu karar veremedim
Canim 2 3 gunun var gibi ama sen yinede degerlendir derim bu Teste pek güven olmuyor yumurtlamayi bazen bu sekilde gosteredebiliyor

Bugünde böyle çıktı kızlar ya ikiside aynı gibi

Eklentiler

• image.jpg
    173,6 KB · Görüntüleme: 30
Kızlarr benim testime de bakar mısınız üstteki dün alttaki bugün ama aşırı kasık ağrım var bugün normal mi bu

Eklentiler

• 20191229_154403.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 31
Laboquick canım 8 gün oldu hala pik olmadı bakalım hayırlısı adet düzensizliği var takip etmek için çabalıyorum inşallah kaçırmam
Insallah canim ben laboquick testini 3 ay denedim ama dogru duzgun yumurtlama gostermiyor. En iyisi innovita testler

Kızlarr benim testime de bakar mısınız üstteki dün alttaki bugün ama aşırı kasık ağrım var bugün normal mi bu
Canim bugun yumurtlama gostermis buyuk ihtimal yumurtan yeteri buyukluge gelmis ve catlayacak bu yuzden kasik agrin oluyor. Bugun dahil 4 gun degerlendirmen gerek.

Canim bugun yumurtlama gostermis buyuk ihtimal yumurtan yeteri buyukluge gelmis ve catlayacak bu yuzden kasik agrin oluyor. Bugun dahil 4 gun degerlendirmen gerek.
4 aydır ovulasyon takibi yapıyorum hiç böyle ağrımamıştı bu ay yumurta güçlendirici bişiyler kullandım ondan galiba canım feci ağrıyo. İnşallah Allah hepimize nasip eder en kısa zamanda. Çok üzülüyorum artık

Ovulasyon la 5. Denemem olacak bu ay.
Bu ay da olmazsa hsg filmi çektireceğim.
Ya tüpler tıkalıysa dimi
Tüplerin açık olduğundan emin olmak lazım kızlar haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…