- 2 Ekim 2019
- 358
- 313
- 23
- 35
Bende tam onu diyecektim eğer bu ay gebe kalmazsan ki inşallah kalırsın ihmal etme git hsg çektir. ben 1.5 yıl bekledim tüplerim kapalı çıktı. eğer istanbuldaysan çok iyi bir yer var hemde oraya git.
Evet stres ister istemez oluyo
Bide surekli bebek dusunceside var
Bende 5 aydir ovulasyon testi yapiyorum piki goruyorum iliskide oluyo ama tutmuyoo adet oluyorum cnm
Insallah en yakin zamanda hamile kalirsin canim
Ne zamandan beri deniyorsun cnm
ben sivastan gittim şişli ecomar Cevat Bayrak doktorun adı benim ameliyatla bile açılmayan tüplerimi açtı çokta ünlü bi doktor araştırabilirsin. 650 tl ye çektirdimNeresi orası ? özel sağlık sigortam var ama bu işlemler klinik gibi yerlerden parayla yapılıyormuş doktorum bakırköyde bi yerin kartını verdi.
Aynen gun asiri devam kuzumBen artık adete kadar test yaparım canım
Kaç gündür silik çıkıyordu dün akşam yine belirginleşti kafam karışıyor acaba testtemi sorun var bendemitabiki biz riske atmayıp 1 gün ara ile ilişkiye devam
Canim bak bende hic korunmadim 11 ayimda hamile kaldim klomenle o ay hic dusunmedim bebek ve hame kaldim ama bebegimin kalbi atmadi hic kurtaj oldumHEPİNİZE ÖNCE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Neresi orası ? özel sağlık sigortam var ama bu işlemler klinik gibi yerlerden parayla yapılıyormuş doktorum bakırköyde bi yerin kartını verdi.
1 senedir korunmasız deniyoruz ve 1 ayda yeterince değerlendirdiğimi düşünüyorum her hafta en kötü 2 kez ilişki yapıyoruz. Temmuz ayında korunmayı bırakan arkadaşım geçen ay hamile kaldı hemde öyle çok özenmedi düşünmedi şak diye bebeği oldu
Emin ol bizim kadar düşünmediği için kalmıştır zatenHEPİNİZE ÖNCE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Neresi orası ? özel sağlık sigortam var ama bu işlemler klinik gibi yerlerden parayla yapılıyormuş doktorum bakırköyde bi yerin kartını verdi.
1 senedir korunmasız deniyoruz ve 1 ayda yeterince değerlendirdiğimi düşünüyorum her hafta en kötü 2 kez ilişki yapıyoruz. Temmuz ayında korunmayı bırakan arkadaşım geçen ay hamile kaldı hemde öyle çok özenmedi düşünmedi şak diye bebeği oldu
ben sivastan gittim şişli ecomar Cevat Bayrak doktorun adı benim ameliyatla bile açılmayan tüplerimi açtı çokta ünlü bi doktor araştırabilirsin. 650 tl ye çektirdim
Aynen cnm o şekilde devam ediyorum teste. Hepimiz için hayırlısı inşAynen gun asiri devam kuzumadetdennhemen sonra yumurtlayanlar genelde ayda ikinkere yunurtlama yasiyolar ihtimali olabiliyor 2 saat onceden sivi almayinkes test yapmadan once sonucu etkilemesin bide hadi hayirlisi
Bu klomen nedir doktor mu veriyor kendiniz mi kullanıyorsunuzCanim bak bende hic korunmadim 11 ayimda hamile kaldim klomenle o ay hic dusunmedim bebek ve hame kaldim ama bebegimin kalbi atmadi hic kurtaj oldum
Bide bitane kimyasal gebelik var oda klomen yuzunden oldu o ay da dusunmedim ve oldu
Ama 2 yila olacak neredeyse ama hala bebegimin yok☹☹☹☹☹☹
Canim bak bende hic korunmadim 11 ayimda hamile kaldim klomenle o ay hic dusunmedim bebek ve hame kaldim ama bebegimin kalbi atmadi hic kurtaj oldum
Bide bitane kimyasal gebelik var oda klomen yuzunden oldu o ay da dusunmedim ve oldu
Ama 2 yila olacak neredeyse ama hala bebegimin yok☹☹☹☹☹☹
aslında pahalı değil başka yerlerde daha pahalı. ben sivasta yaptırdığım zaman ortalama 1000 tl ye çektirdim canım. normalde 5 dk lık işlem benim tüpler kapalı olduğu için yarım saat uğraştı saolsun hocam ve hiç ağrı hissetmedim. anesteziye hiç gerek yokBaya pahallıymış hiç böyle düşünmedim. Acı hissettin mi ? anesteziye gerek var mı ?
Bu ayda takmiyorum desem yalan oluyoSen ama hamile kalabiliyormuşsun bunu öğrenmişsin buda önemli bişey ama . Pozitif düşün bana diyosun ya :) bide düşünmediğim ayda hamile kalıyorum demişsin Bence biz bunu deniyelim ve düşünmeyelim nası olucaksa
Doktor veriyo canimBu klomen nedir doktor mu veriyor kendiniz mi kullanıyorsunuz
aslında pahalı değil başka yerlerde daha pahalı. ben sivasta yaptırdığım zaman ortalama 1000 tl ye çektirdim canım. normalde 5 dk lık işlem benim tüpler kapalı olduğu için yarım saat uğraştı saolsun hocam ve hiç ağrı hissetmedim. anesteziye hiç gerek yok
aynen öyle canım sivastan sırf onun için gittim ününü çok duydum çünki, devamlı televizyondada çıkıyor doktor. mutlaka araştır. dediğim gibi ameliyatla bile açılmamıştı benim ki. 58 den tahmin etmiştim :) gel her zaman bekleriz memleketimiz iyidir :)Sivastan bunun için İstanbula mı geldin. Bende Sivas geliniyim bi kaç kere geldim Sivas'a seviyorum orayı :)
Bende bu dediğin doktoru ve merkezi araştırıcam. İmkan bulursam en geç Ocak ayında gitsem iyi olacak.
Anladım cnm tşk ederimDoktor veriyo canim
Hormonlarina bide ultrasyonla karnina bakiyo
Doktor kontrolunde kullanmasan kist olabiliyormuş cnm
Canim bendede sorun yoktu gebelik istiyorum dedimAnladım cnm tşk ederim
Ben doktora gittim yaptı bütün kontrolleri smear testi falanda yaptı gayet iyi hersey dedi folik asit ve bi kaç vitamin kullanıyorum olmazsa tekrar gidicem bi kaç ay sonra film falan çekmedi çünkü hiç
Ne için kullanılıyor peki. Sorayım mı sence canım herkesin kullanması gereken bişey mi.siz ne kadar zamandır düşünüyorsunuzCanim bendede sorun yoktu gebelik istiyorum dedim
Folik asit ve klomen verdi bana cnm
aynen öyle canım sivastan sırf onun için gittim ününü çok duydum çünki, devamlı televizyondada çıkıyor doktor. mutlaka araştır. dediğim gibi ameliyatla bile açılmamıştı benim ki. 58 den tahmin etmiştim :) gel her zaman bekleriz memleketimiz iyidir :)
Canim bi zarari yok doktor a desen verir ama hormanlara falan bakiyolar ona gore veriyolarNe için kullanılıyor peki. Sorayım mı sence canım herkesin kullanması gereken bişey mi.siz ne kadar zamandır düşünüyorsunuz
Canım ne 2 günü yumurtlamayı pazar pazartesi gördük biz muhtemel adetimiz 17 si gibi gelir. daha erken test felanda yapma bekle daha çok var. yumurtlamanın üstüne 14 gün ekle. şuan için hiç bişeyim yok normalim. sende var mı ?2 gün kaldı adete bi gelişme varmı sende ? Ben 10Kasım günü erken gebelik testi yapıcam şuan yapmak istiyorum ama daha yeni pazar -pazartesi yumurtlama oldu diye yapamıyorum.
Belki adetimde 15 kasım gibi gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?