Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hk

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim koyu olan t cizgisimi yoksa c mi
Bide bence sen yeni yumurtlayacaksin

Benimde pazar Koyu oldu ertesi gün silikleşti. Ben sadece Pazar ve Pazartesiyi değerlendirebildim.
Sanırım yeterli gelmişcek

canım biz seninle beraber gidiyoruz günlerimiz aynı gelsin bakalım ayın 17 si

Hiç umudum yok inanki 1 yıldır tüm kalbimle isteyip çalışıyorum ama yok artık yılbaşına kadar bekleyip sonra başımın çaresine bakıcam bu ay kadar hiç umutsuzluga düştüğüm olmadı .

Bence canim gayet iyi degerlendirdin
Bazilari pik olmadigi bi gun once yapiyolar sonrasinda yapmiyolar hamile kaliyoo
Bide stres yapma

İnan mümkün olmuyo stres yapmamak. Kimseye çaktırmıyorum kader kısmet hayırlısı diyorum ama içimden böyle kaderim buymuş tüp bebek merkezinin yollarına düşerim diyorum. Bu ay ben birz fazla gerildim .2 aydır ovulasyon testiyle deniyorum.
Artık duadan başka bi çarem yok bu ay için. Adet olmayı bekliyorum

Mümkün olduğunca sık ilişki olmasında fayda var bence canım. Gerekli olan günlerde ilişki olmuş zaten hayırlısı olur inş

Amin hepimiz için hayırlısı olsun .Herkes 2020'ye tüm isteyen hamile girsin .Banada bi tane bebek yollasın Allah

o kadarda umutsuz olma Rabbimin vardır bir bildiği hastaneye gittin mi hiç.

Evet biliyorum beklemek çok zor zaman geçtikçe insanın sabrı azalıyordur ama ne olur bu kadar ümitsiz olma bu kadar kafana takıp olmucak diye düşünme önce inan sonra dua et hayırlısı için, allah büyüktür

o kadarda umutsuz olma Rabbimin vardır bir bildiği hastaneye gittin mi hiç.

Gittim canım bir problem görmedi bende yumurtların büyüklüğü çatlaması normal. Eşimde de sıkıntı çıkmadı.
En son geçen ay gebelik testinde çift çizgi gördüm. Doktora gittim kanda negatif çıktı o zaman bana HSG rahim filmi çektir bide dedi.

Aynen allah büyük vardır bi zamanı bildiği . Çok takıntı ve strese sokmamam lazım kendiimi neyse takılmayın bana siz.

Bende tam onu diyecektim eğer bu ay gebe kalmazsan ki inşallah kalırsın ihmal etme git hsg çektir. ben 1.5 yıl bekledim tüplerim kapalı çıktı. eğer istanbuldaysan çok iyi bir yer var hemde oraya git.

Ne güzel problemde yok demiş bak sen gönlünü ferah tut. Benim arkadaşımın 5 yıl sonra 3.denemede Tüp bebekle çocuğu oldu. Bebeği 1 yaşındayken kendiliğinden 2. Ye hamile kaldı. O yüzden neler neler oluyor elbet bizimde olur, sıkma canını

Evet stres ister istemez oluyo
Bide surekli bebek dusunceside var
Bende 5 aydir ovulasyon testi yapiyorum piki goruyorum iliskide oluyo ama tutmuyoo adet oluyorum cnm
Insallah en yakin zamanda hamile kalirsin canim
Ne zamandan beri deniyorsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…