- 16 Ağustos 2019
- 459
- 549
- 33
Canim koyu olan t cizgisimi yoksa c miBen artık adete kadar test yaparım canım
Kaç gündür silik çıkıyordu dün akşam yine belirginleşti kafam karışıyor acaba testtemi sorun var bendemitabiki biz riske atmayıp 1 gün ara ile ilişkiye devam
Koyu olan c canım t değil, bakalım bu akşam nasıl çıkacak testCanim koyu olan t cizgisimi yoksa c mi
Bide bence sen yeni yumurtlayacaksin
Him anladim canim bence bugunlerde pik gorursunKoyu olan c canım t değil, bakalım bu akşam nasıl çıkacak test
Bence canim gayet iyi degerlendirdinBenimde pazar Koyu oldu ertesi gün silikleşti. Ben sadece Pazar ve Pazartesiyi değerlendirebildim.
Sanırım yeterli gelmişcek
hadi hayırlısı bakalımBenimde 26 sı canım, hadi hayırlısı bakalım
hadi hayırlısı bakalım
Mümkün olduğunca sık ilişki olmasında fayda var bence canım. Gerekli olan günlerde ilişki olmuş zaten hayırlısı olur inşBenimde pazar Koyu oldu ertesi gün silikleşti. Ben sadece Pazar ve Pazartesiyi değerlendirebildim.
İnş canımHim anladim canim bence bugunlerde pik gorursun
canım biz seninle beraber gidiyoruz günlerimiz aynı gelsin bakalım ayın 17 siBenimde pazar Koyu oldu ertesi gün silikleşti. Ben sadece Pazar ve Pazartesiyi değerlendirebildim.
canım biz seninle beraber gidiyoruz günlerimiz aynı gelsin bakalım ayın 17 si
Bence canim gayet iyi degerlendirdin
Bazilari pik olmadigi bi gun once yapiyolar sonrasinda yapmiyolar hamile kaliyoo
Bide stres yapma
Mümkün olduğunca sık ilişki olmasında fayda var bence canım. Gerekli olan günlerde ilişki olmuş zaten hayırlısı olur inş
Bende aynı canım bıde dunu nır yeter gelmesınBenimde pazar Koyu oldu ertesi gün silikleşti. Ben sadece Pazar ve Pazartesiyi değerlendirebildim.
o kadarda umutsuz olma Rabbimin vardır bir bildiği hastaneye gittin mi hiç.Hiç umudum yok inanki 1 yıldır tüm kalbimle isteyip çalışıyorum ama yok artık yılbaşına kadar bekleyip sonra başımın çaresine bakıcambu ay kadar hiç umutsuzluga düştüğüm olmadı .
Evet biliyorum beklemek çok zor zaman geçtikçe insanın sabrı azalıyordur ama ne olur bu kadar ümitsiz olma bu kadar kafana takıp olmucak diye düşünme önce inan sonra dua et hayırlısı için, allah büyüktürİnan mümkün olmuyo stres yapmamak. Kimseye çaktırmıyorum kader kısmet hayırlısı diyorum ama içimden böyle kaderim buymuş tüp bebek merkezinin yollarına düşerim diyorum. Bu ay ben birz fazla gerildim .2 aydır ovulasyon testiyle deniyorum.
Artık duadan başka bi çarem yok bu ay için. Adet olmayı bekliyorum
o kadarda umutsuz olma Rabbimin vardır bir bildiği hastaneye gittin mi hiç.
Evet biliyorum beklemek çok zor zaman geçtikçe insanın sabrı azalıyordur ama ne olur bu kadar ümitsiz olma bu kadar kafana takıp olmucak diye düşünme önce inan sonra dua et hayırlısı için, allah büyüktür
Bende tam onu diyecektim eğer bu ay gebe kalmazsan ki inşallah kalırsın ihmal etme git hsg çektir. ben 1.5 yıl bekledim tüplerim kapalı çıktı. eğer istanbuldaysan çok iyi bir yer var hemde oraya git.Gittim canım bir problem görmedi bende yumurtların büyüklüğü çatlaması normal. Eşimde de sıkıntı çıkmadı.
En son geçen ay gebelik testinde çift çizgi gördüm. Doktora gittim kanda negatif çıktı o zaman bana HSG rahim filmi çektir bide dedi.
Gittim canım bir problem görmedi bende yumurtların büyüklüğü çatlaması normal. Eşimde de sıkıntı çıkmadı.
En son geçen ay gebelik testinde çift çizgi gördüm. Doktora gittim kanda negatif çıktı o zaman bana HSG rahim filmi çektir bide dedi.
Aynen allah büyük vardır bi zamanı bildiği . Çok takıntı ve strese sokmamam lazım kendiimi neyse takılmayın bana siz.
Evet stres ister istemez oluyoİnan mümkün olmuyo stres yapmamak. Kimseye çaktırmıyorum kader kısmet hayırlısı diyorum ama içimden böyle kaderim buymuş tüp bebek merkezinin yollarına düşerim diyorum. Bu ay ben birz fazla gerildim .2 aydır ovulasyon testiyle deniyorum.
Artık duadan başka bi çarem yok bu ay için. Adet olmayı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?