• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hk

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
27 sinde ovulasyon testi mi ? Yok hayır yapmadım 26 sında hafif silikleşmeye başladığı için 27 sinde yapmıyım dedim
keşke yapsaymışsın ama neyse en azından o günü değerlendirmişsin ama sonrasınıda değerlendirseydin iyi olurmuş

keşke yapsaymışsın ama neyse en azından o günü değerlendirmişsin ama sonrasınıda değerlendirseydin iyi olurmuş
Ya artı med in ovulasyon testini aldım ve 5 taneydi 26 sında sonuncuyu kullandım bir daha almıyım zaten silikleşmeye başladı dedim yine değerlendirdim tabi ki ama 25 inde asıl yumurtlama günümü değerlendiremedim ona çok üzülüyorum. Birde bu ay geç yumurtladım ve şuan reglim gecikti geç döllenmeyle ilgili bilgisi olan var mı öyle bir şey olabilir mi

Ya artı med in ovulasyon testini aldım ve 5 taneydi 26 sında sonuncuyu kullandım bir daha almıyım zaten silikleşmeye başladı dedim yine değerlendirdim tabi ki ama 25 inde asıl yumurtlama günümü değerlendiremedim ona çok üzülüyorum. Birde bu ay geç yumurtladım ve şuan reglim gecikti geç döllenmeyle ilgili bilgisi olan var mı öyle bir şey olabilir mi
canım Allahtan hayırlısı Rabbim ol derse olur inşallah. geç yumurtladıysan adetinde geç gelir canım. yumurtlamanın üstüne 14 gün ekle o aralar olursun

Bizim gebelik olsaydı ama ovu testlerimizin koyu olması gerekmiyor mu ? forumda görmüştüm gebeliği ovu testiylede öğrenenler vardı ?

Benimde pazar Koyu oldu ertesi gün silikleşti. Ben sadece Pazar ve Pazartesiyi değerlendirebildim.
Sanırım yeterli gelmişcek :KK43:
Canım orasını Allah bilir. Yüreğini ferah tut. İnşallah tutmuştur. Bende bu ay ovulasyon testi yaptım. Silikleştikten sonra 3 gün beraber olmak gerekiyormuş sanırım .ben silikleştikten sonra sadece 1 gün değerlendirmişim. 10.gün başladım değerlendirmeye 15 dahil değerlendirdim. 15i silikleşmişti. O yüzden 16 su ara verdim bende korkuyorum bi taraftan ya olmazsa diye bi taraftanda rabbime bırakıyorum. Bata 10 gün var

Back