Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hk

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pnyz1905

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2019
47
32
3
34
Merhaba kızlar, bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım adetim bittikten sonra 3. Gün yapmaya başladım. Fakat pek bişey anlayamıyorum kaçırmakta istemiyorumilk günler azda olsa 2. Çizgi vardı bugün 6. Gün çizgi iyice silindi,
sizde yorum yapabilir misiniz mıratech marka kullanıyorum iyisi kötüsü varmıdır deneyimleriniz nelerdir, şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• C173D3FC-0B6D-4571-BF08-BCC3C63F850F.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 206

ben labguik diye bişey vardı onu kullandım. 4 saat cay kahve icecek tuketmeyıp yapacaksın yoksa ikinci çizgi olusmuyo yanlış bilgi veriyoorr

canım 31 inden önce yapmışmıydın test

hamile kalmak icin ayda sadece 1 2 gun en verisli gunun oluyor bunuda denk getirmek biraz sans isi denk getirdin diyelim yumurta 12 ile 24 saat yasiyor yani döllenmesi icin en fazla 24 saati var. Ovulasyon testinde idrar la adetin tamamen bitti gun yaomaya baslayabilirsin. Testi yapmadan 2 saat once sivi tuketimini kesmen lazim. Teste c kismi hep cizgi cikar t kismi nezaman c kadar kalin bir cizgi olursa yada c den daha net bir cizgi cikarsa ozaman yumurtaladigini gosteriyor test cunki yumurtladigin zaman vucudun LH adi verilen bi hormonu salgiliyor oncesinden buda yumurtlamani yakalamni sagloyor. Cifr cizgiyi gorunce is bitmiyor tabiki cift cizgi siliklesene kadar teste devam etmen gerekiyor zaten cift cozgide 1 veya 2 gun duruyor siliklestigi zaman yumurtan catlamis oluyor. Kisaca ozetlersem cift cizgiyi gordugun gun ve sonrasindan 4 gunu degerlendirmen yeterli. Sen elinden geleni yapmis oluyorsun zaten gerisi kismet allahin takdiri. Umarim ben dahil tum isteyen kisilerin kucagi dolar en hayirli zamanda
Bol şanslar
Birde testi adetin bittikten nekadar sure sonra yapmaya basladin?

bence adetten hemen sonra çatlamış yumurta adet bittikten 3 gün sonra yapmaya başlamış

Yaa bu kadar detaylı yazdığın için teşekkür ederim amiin inş allah hayırlısı ile hepimize nasip eder.
Adet bittikten sonra 3. Günü akşam 7 de yaptım.31 i ilk gündü

Adet bittikten bu kadar kısa sürede olabiliyor mu ( 30 unda ve 1 inde ilişkim oldu ama 31 inde olmadı canım. Ben yinede testi yapmaya devam edeyim dimi
Oluyor canım. Ooo ilişki olmuş daha ne olsun :) testini yap yinede ilişkiyede devam et gün aşırı :)

Ayy inş öyledir canım inş bu sefer zamanını bari tutturmuşumdur3 Aydır hep takvime göre gitmiştim çünkü
Hadi inşallah rast gele diyelim bak benimde testlerim de böyleydi pazartesi çatladı benimkilerde

ayy ne güzel çizgi ben burdayım diyor inş güzel haberlerini alırız, adet tarihin ne zaman
İnşallah canım hepimizde güzel haberler alırız. Ayın 17 si adet günüm bakalım nolacak. Senin ki ne zamana geliyor

Adet bittikten bu kadar kısa sürede olabiliyor mu ( 30 unda ve 1 inde ilişkim oldu ama 31 inde olmadı canım. Ben yinede testi yapmaya devam edeyim dimi
Yaa bu kadar detaylı yazdığın için teşekkür ederim amiin inş allah hayırlısı ile hepimize nasip eder.
Adet bittikten sonra 3. Günü akşam 7 de yaptım.31 i ilk gündü
Nedeemek bende bu ovulasyonu anlama yollarindan gectim adetin biter bitmez yumurtlama olmus sanirim ama bir ayda 2 kere yumurtlayanlarda oluyor, hic belli olmaz test yaomaya devam et canim o sorada gun asiri degerlendirin

Nedeemek bende bu ovulasyonu anlama yollarindan gectim adetin biter bitmez yumurtlama olmus sanirim ama bir ayda 2 kere yumurtlayanlarda oluyor, hic belli olmaz test yaomaya devam et canim o sorada gun asiri degerlendirin
Ben artık adete kadar test yaparım canım
Kaç gündür silik çıkıyordu dün akşam yine belirginleşti kafam karışıyor acaba testtemi sorun var bendemi tabiki biz riske atmayıp 1 gün ara ile ilişkiye devam

Eklentiler

• BEE60D73-42B2-405A-AC6D-C7C0A28FAC5B.jpeg
    61,2 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…