Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZLAR bir şey soracam ovülasyon günlerimizdeyken çok fena kasık ağrısı,şişkinlik oluyor ya o ağrının olduğu gün mü yumurtluyoruz?

Merhaba kızlar :) bende ovülasyon testini bu ay ilk defa kullandım :) 27-28 günde bir adet görüyorum 10. Gün başladım 16. Günde koyu oluşunu gördüm sadece koyu olduğu gün ve ondan önceki gün değerlendirdik sonra mücbir sebeplerden bir kaç gün bir şey yapamadık inşallah kaçırmamışımdır formlarda da işte ovülasyondan önce ve ovü gününe kadar ilişki yaşanırsa kız :) ovülasyon günü ve sonrası ilişki erkek çocuk yazmışlar ben daha çocuk yapmayı başaramadığım için cinsiyeti yapamadım

Hadi hayrlisiyla tutmustur insAllah cnm saglikli olsun da cinsiyetin pek onemi yok tabi Rabbim herkeisn gönlüne gore versn

İnşallah ya gelse de kurtulsak bu nedir yahu sıkıldım wala parol dışında birşey içememek

Agızıma ilaç sürmüyorum, normalde de huyum degil gerçi ama. Çok sıkıldım bu durumdan valla çok stresli. İlkkez ovu testi denedim buay psikolojik olarak baya etkiledi beni stres oldum valla

5 engeç 7’si olmam gerek benim, ama sallanıyor gibiyim bide tuhaf şekilde enterasan lekeler gördüm 2sefer çamaşırımda kafam allak bullak oldu hep.
Senin nezamanki bat
Hadi hayırlı haberini alırız insAllah nasıl leke canım..
Benim belli değil ya bat normalde takvime göre 12 şubat ama testlere göre hala yumurtlamadim bile

Bende normalde takan biri değilim hatta unutuyorum adet günümü bile :) hahaha ilk ay çok heveslendim baktım olmadı saldım çayıra mevlam kayıra :) 7 ay bitti benim de bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanınca heyecan yaptım :) sanki hemen olurmuş gibi beklenti oldu karnımda beni ne kadar onaylamasa da :) ovülasyon testiyle de hamileliği öğrenebiliyorlarmış benim bat 7 si olmazsam deneyeyim diyorum denediniz mi ?

Senin de az kalmış cnm insAllah guzel sonuclar alırsn

Ya benim programlarda gösterdiği günden 3 gün sonra gösterdi ovülasyon devam bırakma :)
Ediyorum canım bklm 20. Gündü bugün hala olmadi bklm nasip senin pik oldgunda yada öncesinde ateş basmasi oluyor muydu akşamdan beri acayip bi ateş basıyor beni yanıyor gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…