• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzular iyi geceler :KK39:
naber canım şimdi gördüm topiğini Fit mutlu anne Fit mutlu anne
ben de 4 aydır takip ediyorum bu yöntemle belki daha önce söylemişimdir
ama benim de ilk kez bu ay T çizgisi bi türlü kaybolmadı :confused: hayalet çizgi olarak çıkıp duruyor uyuzz oldum ya:bicak::deli:
neden böyle oldu bu ay ki???:KK34:
Tamamen kaybolması mi gerekio çatladkktan sonra ben hiç bilmiyorum ki ilk kez deniyorum 24te pik olmus sanırım belki uzun sürdü iki gün 26da biraz siliklesmis sanki bekle bklm nolcak yaoacak misin hala test :) insAllah hayra gelir canım bat ne zmn oluyo simdi seni

Tamamen kaybolması mi gerekio çatladkktan sonra ben hiç bilmiyorum ki ilk kez deniyorum 24te pik olmus sanırım belki uzun sürdü iki gün 26da biraz siliklesmis sanki bekle bklm nolcak yaoacak misin hala test :) insAllah hayra gelir canım bat ne zmn oluyo simdi seni
evet canım, normali buHoppa bu sabah son kez denedim bende, 2. çizgi yok olmuştu, rahatladım:KK70:
inşallah canım, ben batı 7 ya da 8 Şubat'ta bekliyorum
senin ne zaman? ayy inşallah son kez regl oluruz:KK33:

evet canım, normali buHoppa bu sabah son kez denedim bende, 2. çizgi yok olmuştu, rahatladım:KK70:
inşallah canım, ben batı 7 ya da 8 Şubat'ta bekliyorum
senin ne zaman? ayy inşallah son kez regl oluruz:KK33:
Ben henuz piki gormedim bklm hala silik bekliorum ama takvime gore 12 şubat bat bklm amiiinnn cnm insAllah

Saat 12yi gectigine gore dun ki testim ilk yaptığım tuvalete yakin gittiğim icin sanrm hemen 5 dk icinde çıkmadı aksam 6 gibi bi daha yaptim hala silik

Eklentiler

• g.jpg
    g.jpg
    311,5 KB · Görüntüleme: 70
Merhabalarr.Ben bişey sorucaktım.Araştırdığım bildiğim ovulasyon testinin belli saatlerde yapılması gerekiyo.Ama bu gece forumdaki ovülasyon gebelik yazılarını okurken şeytan dürttü bende elimde kalan son lh testini yapayım dedim sadece meraktan ve yaptığım test ne çok silik ne de çok koyu çıktı.zaten bende pco olduğu için yaptığım hiç bi testte aynı koyulukta veya daha koyu bi çizgi göremedim.21 gündürde adetim kesilmedi.Şunu sormak istiyorum acaba zamansız yapılan testin koyu mu yoksa silik mi göstermesi gerekiyo.

Merhabalarr.Ben bişey sorucaktım.Araştırdığım bildiğim ovulasyon testinin belli saatlerde yapılması gerekiyo.Ama bu gece forumdaki ovülasyon gebelik yazılarını okurken şeytan dürttü bende elimde kalan son lh testini yapayım dedim sadece meraktan ve yaptığım test ne çok silik ne de çok koyu çıktı.zaten bende pco olduğu için yaptığım hiç bi testte aynı koyulukta veya daha koyu bi çizgi göremedim.21 gündürde adetim kesilmedi.Şunu sormak istiyorum acaba zamansız yapılan testin koyu mu yoksa silik mi göstermesi gerekiyo.
21 gündür adet mi oluyorsun cnm niye oyle oldu bi sebebi var mi doktora gozuktun mu bunun icin ovu testi konusunda net bilgim yok yanlış yönlendirme yapamam ama belli saatler olma sebebi lh hormonun daha yogun oldugu saatlermis o yüzden zmnli yapilmasi gerektigini biliorum

21 gündür adet mi oluyorsun cnm niye oyle oldu bi sebebi var mi doktora gozuktun mu bunun icin ovu testi konusunda net bilgim yok yanlış yönlendirme yapamam ama belli saatler olma sebebi lh hormonun daha yogun oldugu saatlermis o yüzden zmnli yapilmasi gerektigini biliorum
Yarın gidicem doktora aralıkta hacamat yaptırdım o yüzden olabilirmi bilmiyorum.afedersin ilişkiden sonra öyle bi geliyoki sanki su tabi 10 günden sonrası özür olduğu için ilişki oluyo bide bigün geliyo bi gün tertemiz

Yarın gidicem doktora aralıkta hacamat yaptırdım o yüzden olabilirmi bilmiyorum.afedersin ilişkiden sonra öyle bi geliyoki sanki su tabi 10 günden sonrası özür olduğu için ilişki oluyo bide bigün geliyo bi gün tertemiz
Himm bilmiorim cnm ama hyrlisi olsun hacat hic yaptırmadım ben

Bugün ki testim kızlar :D pik olduğunu girebilcem mi acaba ya

Eklentiler

• Screenshot_20190128-153758(1).jpg
    Screenshot_20190128-153758(1).jpg
    244 KB · Görüntüleme: 65
Aynen bana DA öyle geliyor ama herkes birden koyulasti yavaş yavaş olmadı dedi takvime göre zaten 30u dio yum gunu bklm hayırlısı bugünü de degerlendireyim ben yine bari bi dolu bi bos devam :KK70:
Benim de önceleri yavaş yavaş koyulaşırdı aslında ama iki aydır falan birden pik oluyor, en iyisi zaten kaçırmamak için dediğin gibi gün aşırı başlamak, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Benim de önceleri yavaş yavaş koyulaşırdı aslında ama iki aydır falan birden pik oluyor, en iyisi zaten kaçırmamak için dediğin gibi gün aşırı başlamak, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
InsAllah cnm hepimiz için hayırlı haberler olsun... Sen su an takip ediyor musun testle bat ne zmn

Amin canım, ayın 20-21’i pik olmuştu benim, bat 6 Şubat gibi tahmin ediyordum ama iki gün öncesine denk geliyor galiba, beklemedeyiz bakalım ne olacak:dondurma:
Ayy hadi hayırlısıyla tutmuştur insAllah cnm nasıl değerlendirdin gün aşırı mi yoksa aralıklı mi gün aşırı olunca sperm kalitesine sıkıntı olur mu ki

Ayy hadi hayırlısıyla tutmuştur insAllah cnm nasıl değerlendirdin gün aşırı mi yoksa aralıklı mi gün aşırı olunca sperm kalitesine sıkıntı olur mu ki
Amin canım benim, inşallah, aynen gün aşırı değerlendirmeye başlamıştık adet bitimi ile birlikte, 9-11-13. günlerde değerlendirdik, 13. günde pik oldu, 14. gün silikleşince o günü de değerlendirdik, bir tek onda üst üste 2 gün olmuş oldu. Hergün olursa düşebiliyor sanırım kalite ama gün aşırıyı doktor önermişti bize, inşallah düşmez.

Amin canım benim, inşallah, aynen gün aşırı değerlendirmeye başlamıştık adet bitimi ile birlikte, 9-11-13. günlerde değerlendirdik, 13. günde pik oldu, 14. gün silikleşince o günü de değerlendirdik, bir tek onda üst üste 2 gün olmuş oldu. Hergün olursa düşebiliyor sanırım kalite ama gün aşırıyı doktor önermişti bize, inşallah düşmez.
Hadi hayırlısı insAllah guzrl habrrler alırız :) beklemeye geçmişsin sen artık darısı bana :)

Merhaba hanimlar benim adete 1 hafta var ama ovulasyon testim koyu cikti sizce kistten dolayi falanmi kistten pozitif olurmu bi fikriniz varmi yardimci olurmsunuz :KK66:
Bu arada gecen ay adetim bittignden beri surekli ara ara lekelenmem oluyo..

Back