• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buda dun yaptigim ovulasyon testi.

Eklentiler

• 20190127_193728.jpg
    20190127_193728.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba hanimlar benim adete 1 hafta var ama ovulasyon testim koyu cikti sizce kistten dolayi falanmi kistten pozitif olurmu bi fikriniz varmi yardimci olurmsunuz :KK66:
Bu arada gecen ay adetim bittignden beri surekli ara ara lekelenmem oluyo..
Ins gebeliktendir hic bilgim yok kistten falan olir mu ki
Buda dun yaptigim ovulasyon testi.
Baya koyu cikmis gebelii testi yapsan bi de cnm
belki canım bu ay geç yumurtlayacaksın canım her gün ovulasyon dönemi boyunca tekrarla bakalım:KK39:
Bklm hayrlisi cnm devam ediyorum
canım aynı gün eğer 2 adet ovulasyon testi yapman gerekiyorsa iki test arasında 8 saat olacak:KK66:
Aaa onu okumuştum aslında ama unuttum geçmeden yaoinca noluyo gecersz mi simdi ikinci yaptgm

Daha adete 1 hafta var diye yapmak istemedim cikmayabilir diye negatifi gormek istemedim acikcasi belki bi fikriniz vardr dye sormak istedim. Banada cok koyu geldi yumurtlama zamaninlmda olandan dahada koyuydu hatta.. bakalim hayrlisi insallah ya tesekkur ederm cevabn icin :KK52:

geçersiz evet canım, dikkate alma; mutlaka iki test arası 8 saat olmalı en az hemde..
aklında olsun yarından itibaren öyle yaparsınHoppa
Normalde tek test yapiorum gün icinde zatrm cnm dun sivi alimina dikat etmedim gibime geldi ondan denedim tekrar şansımı

Daha adete 1 hafta var diye yapmak istemedim cikmayabilir diye negatifi gormek istemedim acikcasi belki bi fikriniz vardr dye sormak istedim. Banada cok koyu geldi yumurtlama zamaninlmda olandan dahada koyuydu hatta.. bakalim hayrlisi insallah ya tesekkur ederm cevabn icin :KK52:
Bi daha yaotin mi ovu testi canım

Dun kan testi yaptrdim canim internetten sonuca baktimda bugun 5.38 gebelik var gibi gorunuyo galiba tam emin degilim doktorada gidemedim sabah gdicem insallah bakalm sonucum ne. Ama bildigim kadariyla 5 uzeri bebek var demek muhtemelen yeni dollenme falan vardr bakalm ya korkuyorum bi yandanda kafamda deli sorular :dua:

Ben yumurtlamiycam herhlde bu ay adetim geçikecek hala pik olmadi

Eklentiler

• FOTO_20190130_155701(1).jpg
    FOTO_20190130_155701(1).jpg
    179,7 KB · Görüntüleme: 74
Hormon değerlerin nasıldı canım bu arada, pco varsa eğer ovulasyon koyulaşmayabiliyor ama düzenli ilişki ile ya da yumurta takibi ile hamile kalanlar var tabi.
Pco görünümü var dedi doktor ama duzenli ber ay adet görüyorum cnm bilemedim koyuyu goremicem gibi hissettim duzenli değerlendiriyoruz tabi
Canim yapmaya devam et nekadar zamanda bir adet oluyosun pki
29 31 arasi değişiyor bu son aylarda

Kızlar bi saat sonra ovu testinin rengi koyulasmis digerleri koyukasmamisti ilk dakikalari baz almam gerekiyor dimi

Eklentiler

• l.jpg
    l.jpg
    338,5 KB · Görüntüleme: 79
Dun ve bugünün düne gore koyulaşma var ama hala pik olmadı ben ne zmn yumurtlycam acaba :D

Eklentiler

• Screenshot_20190201-151643(1).jpg
    Screenshot_20190201-151643(1).jpg
    357 KB · Görüntüleme: 71
Back