- Konu Sahibi Fit mutlu anne
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ovulasyon ovulasyon test yumurtlama
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
- 208
belki canım bu ay geç yumurtlayacaksın canım her gün ovulasyon dönemi boyunca tekrarla bakalımBen henuz piki gormedim bklm hala silik bekliorum ama takvime gore 12 şubat bat bklm amiiinnn cnm insAllah
- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
- 208
canım aynı gün eğer 2 adet ovulasyon testi yapman gerekiyorsa iki test arasında 8 saat olacakSaat 12yi gectigine gore dun ki testim ilk yaptığım tuvalete yakin gittiğim icin sanrm hemen 5 dk icinde çıkmadı aksam 6 gibi bi daha yaptim hala silik
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Ins gebeliktendir hic bilgim yok kistten falan olir mu kiMerhaba hanimlar benim adete 1 hafta var ama ovulasyon testim koyu cikti sizce kistten dolayi falanmi kistten pozitif olurmu bi fikriniz varmi yardimci olurmsunuz
Bu arada gecen ay adetim bittignden beri surekli ara ara lekelenmem oluyo..
Baya koyu cikmis gebelii testi yapsan bi de cnmBuda dun yaptigim ovulasyon testi.
Bklm hayrlisi cnm devam ediyorumbelki canım bu ay geç yumurtlayacaksın canım her gün ovulasyon dönemi boyunca tekrarla bakalım
Aaa onu okumuştum aslında ama unuttum geçmeden yaoinca noluyo gecersz mi simdi ikinci yaptgmcanım aynı gün eğer 2 adet ovulasyon testi yapman gerekiyorsa iki test arasında 8 saat olacak
- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
- 208
geçersiz evet canım, dikkate alma; mutlaka iki test arası 8 saat olmalı en az hemde..Bklm hayrlisi cnm devam ediyorum
Aaa onu okumuştum aslında ama unuttum geçmeden yaoinca noluyo gecersz mi simdi ikinci yaptgm
aklında olsun yarından itibaren öyle yaparsın
Daha adete 1 hafta var diye yapmak istemedim cikmayabilir diye negatifi gormek istemedim acikcasi belki bi fikriniz vardr dye sormak istedim. Banada cok koyu geldi yumurtlama zamaninlmda olandan dahada koyuydu hatta.. bakalim hayrlisi insallah ya tesekkur ederm cevabn icin
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Normalde tek test yapiorum gün icinde zatrm cnm dun sivi alimina dikat etmedim gibime geldi ondan denedim tekrar şansımıgeçersiz evet canım, dikkate alma; mutlaka iki test arası 8 saat olmalı en az hemde..
aklında olsun yarından itibaren öyle yaparsın
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Selam canım, takibe devam bakalım daha var benceBugünün testi
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Aynen canım uygulama yarını gösteriyor bklm ovu günü devamSelam canım, takibe devam bakalım daha var bence
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Bi daha yaotin mi ovu testi canımDaha adete 1 hafta var diye yapmak istemedim cikmayabilir diye negatifi gormek istemedim acikcasi belki bi fikriniz vardr dye sormak istedim. Banada cok koyu geldi yumurtlama zamaninlmda olandan dahada koyuydu hatta.. bakalim hayrlisi insallah ya tesekkur ederm cevabn icin
Dun kan testi yaptrdim canim internetten sonuca baktimda bugun 5.38 gebelik var gibi gorunuyo galiba tam emin degilim doktorada gidemedim sabah gdicem insallah bakalm sonucum ne. Ama bildigim kadariyla 5 uzeri bebek var demek muhtemelen yeni dollenme falan vardr bakalm ya korkuyorum bi yandanda kafamda deli sorular
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Hormon değerlerin nasıldı canım bu arada, pco varsa eğer ovulasyon koyulaşmayabiliyor ama düzenli ilişki ile ya da yumurta takibi ile hamile kalanlar var tabi.Ben yumurtlamiycam herhlde bu ay adetim geçikecek hala pik olmadi
Canim yapmaya devam et nekadar zamanda bir adet oluyosun pki
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Pco görünümü var dedi doktor ama duzenli ber ay adet görüyorum cnm bilemedim koyuyu goremicem gibi hissettim duzenli değerlendiriyoruz tabiHormon değerlerin nasıldı canım bu arada, pco varsa eğer ovulasyon koyulaşmayabiliyor ama düzenli ilişki ile ya da yumurta takibi ile hamile kalanlar var tabi.
29 31 arasi değişiyor bu son aylardaCanim yapmaya devam et nekadar zamanda bir adet oluyosun pki
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Evet ilk dakikaları baz alnak lazım sanırım ama koyulaşıyor bayağı takipte kal canım mutlakaKızlar bi saat sonra ovu testinin rengi koyulasmis digerleri koyukasmamisti ilk dakikalari baz almam gerekiyor dimi
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Biz zaten her türlü değerlendiriyoruz ama o koyuyu görmeyi cok istiyom nidense saol cnmEvet ilk dakikaları baz alnak lazım sanırım ama koyulaşıyor bayağı takipte kal canım mutlaka
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30