• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy çikolata kisti çok kötü ya bende 11/12 cm çapındaydı kistler bağırsağıma yaışıktı , yumurtalığım anormlleşmişti , açık ameliyat oldum daha snrasında oluşmasın diye de lucrin tedavisi gördüm 6 ay geçici menepoza soktu doktorum , maşallah diyip bi daha oluşmadı. Bu hani cep sodaları varya 1lt suyun içine azcık ondan atar günlük o 1 lt suyu içerdim. Ovulosyon günlerin düzenli ise pik e yakın ilişkide bulunma spermler daha kaliteli olur, piki gördüğün o 3 gün değerlendir bir de adet bitiminden bir sonraki günü değerlendir:KK200: güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Tamam canim bana kalsa yapacam da iste :( insallah canim insallah

Fit mutlu anne Fit mutlu anne canım hayırlı olsun topiğin.
umarım ovu testi sana şans getirir.
ben sana bişi sorcm sendede insülin direnci var saanırım ilaç kullanıyormusun ? değerin kaçta
insAllah cnm saolasin evet var cnm yuksekti bnm normalde kırıldı direncim n en son baktrdgmfa sinirdaydi hesaplamasii var ya onun yapinca 2.5 falan cikiyordu snrm glifor kullaniyorum 1000lik olanını gunde iki defa yarım yarım senin kac cnm dgerin

insAllah cnm saolasin evet var cnm yuksekti bnm normalde kırıldı direncim n en son baktrdgmfa sinirdaydi hesaplamasii var ya onun yapinca 2.5 falan cikiyordu snrm glifor kullaniyorum 1000lik olanını gunde iki defa yarım yarım senin kac cnm dgerin
benim 4.2 çıktı ama onun dşında bütün testlerm iyi çıktı troid vs.
gebeliğe engelmi insülin direnci ?
doktorum ilaç kullanma dedi spor ve diyetle kırılır dedi.
snce ilaçsız düşmesi uzun sürermi ve gebeliğe engel olup olmadıgı hakkında bi fikrin varmı

snce ilaçsız düşmesi uzun sürermi ve gebeliğe engel olup olmadıgı hakkında bi fikrin varmı
Yuksekmis cnm ama ben bi ara 5.7leri görmüştüm 10 kilo verdim kilonun etkisi cok büyük zayiflarsan kiriliyor ama insülin direnci olan kisilerde zor. Zayıflıyor yürüyüş acayip iyi gelio ben havalara soguyana kadar günlük 1saat yürüyüş yapiordum aylarca diyetle ugrastim haldebu kadar iyi sonuc alamamistim emin ol bi ay yürüyüş hemen fayda etti su an yürüyüş yaoamiyorim doktorun ilacı gereksiz gormus her doktor farkli tabi ama ilac yardimci tabi dolayisiyka insulini dengeledgi icin gebelige yardimci die biliorum malesef insülin direnci gebelige engel diolar ben havalar biraz isinsa yine baslicam yürüyüşe insAllah

Ilacsiz sadece diyetle zor ama isin icine spor girerse uzun sürmez snrm cnm spor olarak en güzeli yürüyüş bence

Yuksekmis cnm ama ben bi ara 5.7leri görmüştüm 10 kilo verdim kilonun etkisi cok büyük zayiflarsan kiriliyor ama insülin direnci olan kisilerde zor. Zayıflıyor yürüyüş acayip iyi gelio ben havalara soguyana kadar günlük 1saat yürüyüş yapiordum aylarca diyetle ugrastim haldebu kadar iyi sonuc alamamistim emin ol bi ay yürüyüş hemen fayda etti su an yürüyüş yaoamiyorim doktorun ilacı gereksiz gormus her doktor farkli tabi ama ilac yardimci tabi dolayisiyka insulini dengeledgi icin gebelige yardimci die biliorum malesef insülin direnci gebelige engel diolar ben havalar biraz isinsa yine baslicam yürüyüşe insAllah
bende 2 haftadır hergün 30 dk eliptik bisiklet yapıyorum diyetteyim şekerli hiç birşey tüketmiyorum.
ve çörek otu yağının iyi geldiğini duydum insüline onu içiyorum sabahları bi tatlı kaaşığı.
açıkcası bende ilaçsız düşürme taraftarıyım sevmiyorum ilaç cok mecbur kalmadıkça
umarım düşer 14 şubat gibi yeniden baktırcam bakalım bi ayda ne kdr düşmüş olacak :)

bende 2 haftadır hergün 30 dk eliptik bisiklet yapıyorum diyetteyim şekerli hiç birşey tüketmiyorum.
ve çörek otu yağının iyi geldiğini duydum insüline onu içiyorum sabahları bi tatlı kaaşığı.
açıkcası bende ilaçsız düşürme taraftarıyım sevmiyorum ilaç cok mecbur kalmadıkça
umarım düşer 14 şubat gibi yeniden baktırcam bakalım bi ayda ne kdr düşmüş olacak :)
En az 3 ay ama genelde 6 ayda falan bakılır cnm tekrar degerlere bi ayda kontrol edilmez cnm insAllah faydasi olur cnm ben bi senedir var insülin direnci ama çocuk istedikten sonra daha cabalamaya basladik diyet falan kac kilosun cnm

En az 3 ay ama genelde 6 ayda falan bakılır cnm tekrar degerlere bi ayda kontrol edilmez cnm insAllah faydasi olur cnm ben bi senedir var insülin direnci ama çocuk istedikten sonra daha cabalamaya basladik diyet falan kac kilosun cnm
maaalesefki 80 kg ım. evlenirkende 70 kg dım ama boyum oldugu için şişman durmuyorum bi 70 olsam yeter bana onuda 2 ayda fln verebilirim 3 aydan önce niye bakmıyolar ? özelde de bakmazlarmı zaten ilk tahlilide özelde yaptırdım aynı yerde baktırırım diyodum

Him özeli bilemicrm cnm ama hemen bi ayda gerek gormuyorlar komttole hep 6 ay sonra falan cagiriyor devletteki dahiliye
maaalesefki 80 kg ım. evlenirkende 70 kg dım ama boyum oldugu için şişman durmuyorum bi 70 olsam yeter bana onuda 2 ayda fln verebilirim 3 aydan önce niye bakmıyolar ? özelde de bakmazlarmı zaten ilk tahlilide özelde yaptırdım aynı yerde baktırırım diyodum

Bende evlendgmde 70 kiloydum kizimdan sonra hic veremedim son bi senede 10 kilo verdim su an 88 90 gidip geliyorum kışın durdu kilo vermem dikkat de edemiyorum yediklerime

Hamile kalrsak nolcak halimiz bilmem bu kiloda :KK70:
Hayrlisi olsun kiz eger olursa dikkat etmeyr çalışıcam ben simdi kilo vereyim tamamn idael kiloma ulasayim demem belki bi iki sene sabitlemem falan ee ikinciyi istiyoruz da verdikten sonra tekrar almanin da mantigu yok hani insAllah olursa hamilelikte cok almamaya calisiriz doğumdan sonra da dikkat ederiz

Hayrlisi olsun kiz eger olursa dikkat etmeyr çalışıcam ben simdi kilo vereyim tamamn idael kiloma ulasayim demem belki bi iki sene sabitlemem falan ee ikinciyi istiyoruz da verdikten sonra tekrar almanin da mantigu yok hani insAllah olursa hamilelikte cok almamaya calisiriz doğumdan sonra da dikkat ederiz
Aynen inşallah canım ya bi sonraki bat ne zaman ? Benin 8 subat

Bugun ki ovu testi hala silik koyu cizgiyi gorene kadar bi dolu bi bos değerlendiriyoruz umarim dogrudur :) :D

Eklentiler

• Screenshot_20190124-152909.png
    Screenshot_20190124-152909.png
    348,7 KB · Görüntüleme: 112
Bugün ki testim kızlar biraz daha belirgin bklm ne zmn olacak yum kasik agrilarim var simdilik :D

Eklentiler

• Screenshot_20190126-153157(1).jpg
    Screenshot_20190126-153157(1).jpg
    375,4 KB · Görüntüleme: 137
kuzular iyi geceler :KK39:
naber canım şimdi gördüm topiğini Fit mutlu anne Fit mutlu anne
ben de 4 aydır takip ediyorum bu yöntemle belki daha önce söylemişimdir
ama benim de ilk kez bu ay T çizgisi bi türlü kaybolmadı :confused: hayalet çizgi olarak çıkıp duruyor uyuzz oldum ya:bicak::deli:
neden böyle oldu bu ay ki???:KK34:

Eklentiler

• 5958FD62-8A6E-4B46-906A-57779A518D31.jpeg
    5958FD62-8A6E-4B46-906A-57779A518D31.jpeg
    161,4 KB · Görüntüleme: 134
Back