-
- Konu Sahibi benisimsiz41
Sanki 7si catlmis senin kuzumBugün kü ovulasyon bende kafayı yicem çatlamış mı sence ayın 2 sinden beri yumurtlama yaşıyorum bugün inanılmaz baş ağrım var 2 tane parol içtim bana mısın demiyor 2 gün önce kan verdim 1.20 çıktı anlamadım bana ne oluyor böyle senin adetin ne zaman
Kuzum bugün tekrar yaptım ovulasyon koyulaşmaya başladıSanki 7si catlmis senin kuzum
Ay çok güzel inslh iyi haberler alırsın bende oyle isteyen herkes amin ben arkadaşımda dednedim gebeliğini öğrenince bikac gün oluo gerçektende ovu testi pozitif ciktiKuzum bugün tekrar yaptım ovulasyon koyulaşmaya başladı
Benide bilgilendirirsen çok sevinirim inslh vardırKuzum bugün tekrar yaptım ovulasyon koyulaşmaya başladı
İnşallah canım inşallah vardırBenide bilgilendirirsen çok sevinirim inslh vardır
Test yaptım ama kaset test seninki gbi çıktıİnşallah canım inşallah vardırtabii bilgilendiririm 1 hafta var daha adetime
Hatta seninki gözüküo benimkinde hiç bişey yokİnşallah canım inşallah vardırtabii bilgilendiririm 1 hafta var daha adetime
Kuzum sanki var gibi ya benim testim de şuan böyle kaç gün var adete yumurtlamadan kaçıncı gün bugün
Çatlama dan sonra 8 gün flndir belkideKuzum sanki var gibi ya benim testim de şuan böyle kaç gün var adete yumurtlamadan kaçıncı gün bugün
Test yaptım bende çok ince kıl gibi bişey var sanki bi baksana kuzumÇatlama dan sonra 8 gün flndir belkide
Test yaptım bende çok ince kıl gibi bişey var sanki bi baksana kuzumÇatlama dan sonra 8 gün flndir belkide
Test yaptım bende çok ince kıl gibi bişey var sanki bi baksana kuzum
Ben bugün alıcam erken gebelik testi ya yarın sabahtan yaparım yada akşama yaparım canım merak ettim çokErken gebelik de deneyelim
Ben hayatımda olmadığım kadar bu akşam kabız oldum anlatamam ilk kez yaşıyorum kabızlığın bı üst sınırıBen bugün alıcam erken gebelik testi ya yarın sabahtan yaparım yada akşama yaparım canım merak ettim çok
Aldım kuzum adamla gezmeye gitmiştik zorla eczaneye soktum dönerken 7 dakika içinde çıktı var mı var mı ben hayal görmüyorum dimiBen hayatımda olmadığım kadar bu akşam kabız oldum anlatamam ilk kez yaşıyorum kabızlığın bı üst sınırımerak ederim bn unuttum test almayı yaz muhakkak yarında ben alirim