Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hep negativ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lugesya66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
16
0
1
28
Merhaba kizlar,
Ovulasyon testlerini deniyorum adetimin bittigi günden beri ama hep negativ gösteriyo. Ovulasyon testlerin degeri 25 miu/ml.
Sizlerdede hep negativ gösterip, hamile kalanlar oldumu?

Canım saat 12-17 arasında ve 2 saat öncesinden sıvı alımı yapmaman lazım, laboqick 25 ti benimde, ama çift çizgi göstermişti, uygulamanda bir yanlışlık olabilir mi ki

Ben hamile kaldığım ay adetin 23. gününe kadar mı ne yapmıştım hep negatifti. Sonra yapmadım o ay bıraktım. Son hafta yumurtlamışım ve döllenmiş meğerse :)

Canım saat 12-17 arasında ve 2 saat öncesinden sıvı alımı yapmaman lazım, laboqick 25 ti benimde, ama çift çizgi göstermişti, uygulamanda bir yanlışlık olabilir mi ki
Normalde sivi almiyorum hatta 4 saate yakin. Ama yinede hep negativ cikiyor. Belkide ben 10 miu liklari kullanmam gerekiyor

Hep negativ cikti ama yinede hamile kaldin? Dogrumu anladim
Normalde 19. gün yumurtlamam oluyordu o ay olmadı. Ben de 23e kadar devam ettim hala negatif çıkınca yapmayı bıraktım. Sonra yumurtlamışım. Geç döllenme olmuş ve hamile kaldım sonuç olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…