Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testi sürekli çift cizgi çıkıyor hamile değilim polikistik over var ben nasıl yumurtlamamı bulacagım bugun 15 inci gün sabah yaptıgımda catlamış gibi gözüküyor aksam yaptıgımda tekrar cift cizgi cıkıyor
Ovulasyon testi sürekli çift cizgi çıkıyor hamile değilim polikistik over var ben nasıl yumurtlamamı bulacagım bugun 15 inci gün sabah yaptıgımda catlamış gibi gözüküyor aksam yaptıgımda tekrar cift cizgi cıkıyor
Lh yüksekliği var bir İkimcisi de bu innovita çok gıcık bir test. Hep koyu gösteriyor Başka marka kullanın. Mesela laboquick. Onda da böyle koyu çıkıyorsa bence doktor yardımı alın Lh yüksekliği ile sağlıklı bir yumurtlama elde edemeyebilirsiniz