• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hep 2 çizgi. Lütfen yardım 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

munzevi00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
199
105
53
33
Kızlar merhaba. Deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi? Daha önce de bi topikte sormuştum ama hala 2 çizgiyi görünce tedirgin oldum. 2 gün önce testte pik gördüm sonra 2-3 gündür hala yapıyorum ve silik de olsa çift çizgi çıkıyor. Yorum yapamıyorum sebebi hakkında. Normalde pcos var ve geçen aydan bi kistim vardı ve duphaston kullanıyorum. Adetle atabildim mi bilmiyorum 🙄 neden olabilir? Bilen varsa cevap yazar mısınız 😪

Kızlar merhaba. Deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi? Daha önce de bi topikte sormuştum ama hala 2 çizgiyi görünce tedirgin oldum. 2 gün önce testte pik gördüm sonra 2-3 gündür hala yapıyorum ve silik de olsa çift çizgi çıkıyor. Yorum yapamıyorum sebebi hakkında. Normalde pcos var ve geçen aydan bi kistim vardı ve duphaston kullanıyorum. Adetle atabildim mi bilmiyorum 🙄 neden olabilir? Bilen varsa cevap yazar mısınız 😪
Pik gördükten sonra ikinci çizgi silikleşmeye başladıysa yunurtanız çatlamış demektir
İkinci çizgi hep çıkar canım normal bu

Pik gördükten sonra ikinci çizgi silikleşmeye başladıysa yunurtanız çatlamış demektir
İkinci çizgi hep çıkar canım normal bu

Teşekkürler evet hep pik e göre daha silik ama burda bi arkadaşta okumuştum hiç 2. Çizgi çıkmaması gerekiyor çatladıktan sonra diye yazmıştı ondan tereddüt ettim. Silikse bile hep mutlaka çatlamıştır o zaman demi ☺️

Teşekkürler evet hep pik e göre daha silik ama burda bi arkadaşta okumuştum hiç 2. Çizgi çıkmaması gerekiyor çatladıktan sonra diye yazmıştı ondan tereddüt ettim. Silikse bile hep mutlaka çatlamıştır o zaman demi ☺
Görmedm sadece anlattğıma göre yorm yapıyorm canm ama sorun yk ikinci çizgi çıkabilir silikte olsa :) için rahat etsn

pko varken hıc mıllettekı gıbı sıfıra yakın bı azalma gormedım catlama gununde. bızde bıraz yuksekten seyreder pko yuzunden ^^ zaten her gun olcsek bı gozukmuyo bı azcık cızgı cıkıyo boyle dumduz ılerlemez zaten. yukarı asagı dalgalanma yapar grafıgı:))

Pcos olmanıza ragmen yumurtanız nası buyudu ve çatladı ve kacıncı gun acaba benim 22 gundur yumurtam yok bu ay neden sizce sağda polikistik var dedi doktorum

Pcos olmanıza ragmen yumurtanız nası buyudu ve çatladı ve kacıncı gun acaba benim 22 gundur yumurtam yok bu ay neden sizce sağda polikistik var dedi doktorum
O zamn bu ay sag yumurtaniz gelismeye calismistir gelisememjstir sol yumurtaliginda yumurtanoluşmamıştır zaten her ay yumurtlayacagiz diye birsey yokmus yada gec yumurtlama olacaktir devam edin yapmaya

Pcosta lh yuksekligi vardir yani iki cizgi hep cikar koyuya yakin olabilir ikisi de. Lh i dusurmek icin bitkisel tavsiye kullanabilirsiniz. Ben kullandim lh fsh düştü bende ama hamile degilim henüz

Bu ay biraz diyet yaptım ve insülin direnci için ilaç kullanıyorum. Onun etkisi olabilir. Benim yumurtlamam oluyor geö olsa da ama çatlamıyordu. Aksine hormon az olduğu için çatlatmıyor dedi doktor o yüzden diyete başladım. 5 kilo verince yükseliyormuş hormon. İnşallah çatlamıştır hala bekleyişteyim batı

Bu ay biraz diyet yaptım ve insülin direnci için ilaç kullanıyorum. Onun etkisi olabilir. Benim yumurtlamam oluyor geö olsa da ama çatlamıyordu. Aksine hormon az olduğu için çatlatmıyor dedi doktor o yüzden diyete başladım. 5 kilo verince yükseliyormuş hormon. İnşallah çatlamıştır hala bekleyişteyim batı
Benimde pik oldu 25inde ama hala tam siliklesmedi catladimi catlamadimi bilmiyorum ilk ovu denemem rengi acilio ama tam acik dgl pike gore dun az acilmisti bugun az daha ama silik degil ya da yumurtlama olmadigi zamanki gibi acik degil rengi catlamismidir kistlesiyomudur

Benimde pik oldu 25inde ama hala tam siliklesmedi catladimi catlamadimi bilmiyorum ilk ovu denemem rengi acilio ama tam acik dgl pike gore dun az acilmisti bugun az daha ama silik degil ya da yumurtlama olmadigi zamanki gibi acik degil rengi catlamismidir kistlesiyomudur
İşte onu ben de bilemiyorum canım. Bazı kızlar yazmışlat pcosta dalgalanma olur diye bazen koyulaşır ve tamamen silikleşmez diye. Sanırım kesin ve net olarak bilemeyeceğiz tam çatlayıp çatlamadığını, 😔

Back