• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVULASYON TESTI HAMILE KALMA

Martilikiz07

♥️♥️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2019
5.413
6.152
113
33
Arkadaslar ovulasyon testınde yumurtlama gunlerını degerlendırdım ama olmadı ,,sızler ovulasyon testını kullandıktan ne kadar zaman sonra hamıle kaldınız ?ben dogru deegerlendırdıgım ıcın neden olmadıgını anlayamadım(cıft cızgı oldugu gun ve ertesı gunu degerlendırdım sonra 1gun ara verıp dıger gunde yaptım ama tutmadı)destek olursanız sevınırım

ben ovulasyon testini 1 sefer kullandım ve hamile kaldım 1 sefer derken 10. günden itibaren yapmaya başladım pik zamanını görene kadar yaptım

Arkadaslar ovulasyon testınde yumurtlama gunlerını degerlendırdım ama olmadı ,,sızler ovulasyon testını kullandıktan ne kadar zaman sonra hamıle kaldınız ?ben dogru deegerlendırdıgım ıcın neden olmadıgını anlayamadım(cıft cızgı oldugu gun ve ertesı gunu degerlendırdım sonra 1gun ara verıp dıger gunde yaptım ama tutmadı)destek olursanız sevınırım
Merhaba ben de 7.ovulasyon denememdeyim hala hamile kalamadım demekki bir zamanı var ilk denemede olacak diye bir kural yok rabbim ne zaman verirse o zaman olur istersen yumurtlama günlerinin hepsini değerlendir olmayabilir isterse sadece 1 gününü değerlendir olabilir bu bizle alakalı bir durum değil rabbim ol der olur

Merhaba ben de 7.ovulasyon denememdeyim hala hamile kalamadım demekki bir zamanı var ilk denemede olacak diye bir kural yok rabbim ne zaman verirse o zaman olur istersen yumurtlama günlerinin hepsini değerlendir olmayabilir isterse sadece 1 gününü değerlendir olabilir bu bizle alakalı bir durum değil rabbim ol der olur
Dogru dıyorsun canım ama kendıme ornek bulmak ıstıyorum sonucta dogru kullandım ama olmadı

Yaaa ınsallah hamıle kalırız cok streslı bı surec
İnşaallah hamile kalırız en kısa zamanda en hayırlı zamanda rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin gerçekten çok stresli bir süreç ve her ay adet olunca üzülmesi falan hayal kırıklığı bunları saymıyorum bile rabbim aratmasın

İnşaallah hamile kalırız en kısa zamanda en hayırlı zamanda rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin gerçekten çok stresli bir süreç ve her ay adet olunca üzülmesi falan hayal kırıklığı bunları saymıyorum bile rabbim aratmasın
Amin kuzum cok guzel dua ettın Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın

ben de bir yildir yakaliyorum ovuyu ama nasip olmadi mi olmuyor.

Evet randevu almak için hastaneyi aradım ama adet bittikten sonra 3 ve 4.günde çekiyorlarmış benim adetlerim düzensiz olduğu için adet olduğunuzda randevu için arayın dediler anestezili çektirmeyi istiyorum
ben anestezisiz cektirdim cok sukur kolay gecti saniyelik aci hissediliyor. bence para dokmeye hic gerek yok.

ben anestezisiz cektirdim cok sukur kolay gecti saniyelik aci hissediliyor. bence para dokmeye hic gerek yok.
100 lira fark var ben muayene olurken spekulum aleti takıp rahim ağzını iyice inceliyorlar ya kötü akıntımız olduğu zaman akıntıya anlamak için net görebilmek için spekulum taktıkalrında bile canım çok acıyor bağırıyorum o yüzden dayanamam diye anestezili istiyorum ama ultrasonla alttan muayene olurken gayet rahatım

Back