• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hakkında deneyimler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence Bi araştır başla çok kişi ye fayda oldu benim kuzenim bile üstüne hamile kaldı komşumun arkadaşı 2 yıllık evliydim rahmin de enfeksiyon ve 5 cm kisti varmış o soğan suyu denemiş Bi kaç ay sonra rahim temizlenmiş kistte yok olmuş ve üstüne hamile kalmış,
Yaaa çok sevindim Rabbım inşallah benimde kıstım yok eder 4.5 cm de benim var abla tek taraflı 😊 adetim bitsin hemen başlarım bende inşallah 😇

Kızlar trendyoldan sipariş ettim bugün ovülasyon testini de ne zaman yapcm onu acaba kullananlar bilgi verebilir mi 😊

Bazen erken yumurtlama olabiliyor geldiği gibi hemen başla ozaman inş güzel sonuçlar alırsın canım 💞
İnşallah Rabbım büyük bakalım ilk defa deniycem 😊 bide bu ovülasyon yani yumurtlama hesaplama o nedir netten baktım ama 14.gun yumurtlama çatlar diyo 28 gün de bir adet olunuyorsa benim adetimin arası 26 oluyor genelde 🤔

İnşallah Rabbım büyük bakalım ilk defa deniycem 😊 bide bu ovülasyon yani yumurtlama hesaplama o nedir netten baktım ama 14.gun yumurtlama çatlar diyo 28 gün de bir adet olunuyorsa benim adetimin arası 26 oluyor genelde 🤔
Ortalama hesaplamada öyle çıkıyor, ama çoğu kişinin o hesaplamaya denk gelmiyor malesef. C ve t çizgisi aynı koyulukta. Yada t çizgisi C den daha koyu olduğunda testin pozitif olmuş oluyor. Yani yaklaşık 24 saat içinde yumurta çatlayacak demek. Pozitifi gördüğün gün ve peşindeki 3 gün ilişkide olacaksın. Ama gün aşırı ilişkiye devam edin yumurtlama olmasa bile. Çünkü uzun süre erkekteki sperm boşalmayınca spermler ölebiliyor kendini yenilemesi için yumurtlama zamanına kadar ilişkide bulunmakta fayda var

Ortalama hesaplamada öyle çıkıyor, ama çoğu kişinin o hesaplamaya denk gelmiyor malesef. C ve t çizgisi aynı koyulukta. Yada t çizgisi C den daha koyu olduğunda testin pozitif olmuş oluyor. Yani yaklaşık 24 saat içinde yumurta çatlayacak demek. Pozitifi gördüğün gün ve peşindeki 3 gün ilişkide olacaksın. Ama gün aşırı ilişkiye devam edin yumurtlama olmasa bile. Çünkü uzun süre erkekteki sperm boşalmayınca spermler ölebiliyor kendini yenilemesi için yumurtlama zamanına kadar ilişkide bulunmakta fayda var
Anladım canım sağol bide şey diyorlar günü birlik ilişkiye girildiği zaman sperm kalitesi düşüyor diyorlar bu da insanın aklını karıştıryor 😦

Arkadaşlar merhaba tekrar internetten ovulasyon testi getirttim adetim biteli 2 gün oldu bugün geldi kargom daha bu testi nasıl kullancam bana bi yardımcı olur musunuz içinde kağıtta yazıyor ama bana daha deneyimli Arkadaşlar yardım ederse sevinirim 😊🥰

Canlar testi yapalı 4 gün oldu koyulaşmanin olduğu gün bugündü yumurtlama olmuş mu yani 😊

Eklentiler

• 20210124_120645.webp
    20210124_120645.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 22
  • 20210123_121125.webp
    20210123_121125.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 16
  • 20210122_120303.webp
    20210122_120303.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 22
  • 20210121_121304.webp
    20210121_121304.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba çikolata kisti gidermek için hiç soğan suyu denediniz mi eğer gebe kalmanıza engel sadece o kist ise soğan suyu yapın derim 😊 kist gider büyük bir ihtimalle içinizi temizler o soğan suyu
Bnmkinede bakarmsnz pik oldumu yakinmi

Eklentiler

• 20210124_142630_mfnr.webp
    20210124_142630_mfnr.webp
    18 KB · Görüntüleme: 34
Back
X