Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatım sen onu nerden aldın yaa bulamıyorum ben o testten?ovulsyon testi kimse kullanmıyor mu ya da
bilgisi olan yok mu?
eczaneden aldım ama çoğu eczanede de bulaamıstımhayatım sen onu nerden aldın yaa bulamıyorum ben o testten?
arkadaşım bu ovolasyon testinin maliyeti ne kadar? her ay bir tane mi kullanmak gerekiyor ve nasıl birşey? ben burda bulamadım...merhaba arkadaşlar ben 2 aydır kullanıyorum. testi genelde alışveriş sitelerinden rahatça elde edebilirsiniz. adet tarihinizden itibaren sayın ve 10. günden itibaren teste başlayın. yumurtlama kişiden kişiye değişir. kimisi 13. 14. günde kimiside beni gibi 19 günde yumurtlayabilir. çift çizgi çıktığı zaman o gün ve ertesi gün ilişkiye girmek şart. çift çizgi demek yumurtlama 24-48 saat içinde olacaktır anlamına gelir. bu test sayesinde sürekli ilişkiye girmekden kurtuluyor ve en doğru zamanda ilişkiye giriyorsunuz.sırnaşık şey başka sorularınız olursa bana özelden yazabilirsiniz kızlar aklıma gelen bunlardı :1hug:
:asigim:
:teytey::dance::dance::dance::dance:
arkadaşım bu ovolasyon testinin maliyeti ne kadar? her ay bir tane mi kullanmak gerekiyor ve nasıl birşey? ben burda bulamadım...
hayatım sen onu nerden aldın yaa bulamıyorum ben o testten?