- 3 Eylül 2024
- 349
- 106
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim yapıcam bugun ya da yarın.Geç döllenme olmuştur ama sizin hala devam ediyor yani ben daha adet günüm gelmeden test yapıyorum bence siz acilen tekrar gebelik yapın ve kan test verin
Çok merak ettim inşallah vardır yapınca benide etiketle lutfenTeşekkür ederim yapıcam bugun ya da yarın.
Ben bu ay bu testten çok yaptım hiç böyle çizgi cikarmamisti hiç gölge bile yoktuEki Görüntüle 3490332
Adet gecikmesinden bir gın sonra böyleydi gebelik yok dendi
Bende pcosum yarın regl olmam gerek ovulasyon testinde pik gormusmuydun benimde ovulasyon testi silik baya koyu çıkmış olsaydı hamileliği yoracaktim ama kesin regl olucam hiç hamilelik belirtilerin varmiTeşekkür ederim yapıcam bugun ya da yarın.
Tam bir pik görmedim ama pike yakın gördüm. Bende o yüzden tam emin olamıyorum. Ya pek bi belirti yok aslında gecen ay çok kendimi dinliyordum her seyi hamileliğe yordum bu ay öyle yapmak istemiyorumBende pcosum yarın regl olmam gerek ovulasyon testinde pik gormusmuydun benimde ovulasyon testi silik baya koyu çıkmış olsaydı hamileliği yoracaktim ama kesin regl olucam hiç hamilelik belirtilerin varmi
İnşallah, umarım sizinde gönlünüzce olur.Çok merak ettim inşallah vardır yapınca benide etiketle lutfen
Sonuç ne acaba merak ettim bende pcos luyumİşte bana da var gibi gelmisti yok dediler bilemiyorum hayırlısı nasip
O testten baska yapmadım ovu testinde bi pik sonra çatlama gördüm hamile olanlarda hep pik çıkıyormus. Takviye edici gıda kullandım bu ay ondan sanırım gecikme olduSonuç ne acaba merak ettim bende pcos luyum
Bunu adet olana kadar devam ettirdiniz mi yani çizgiler hep var miydiYani o ihtimalide dusunuyorumda, bilemiyorum bir gun gecikmede cook silik çizgi vardı testin ilgilisine attım gebelik yok demisti ondan bilemiyorum
Pcostan dolayı bende koyu çıkıuor normalde göre bir tıkBunu adet olana kadar devam ettirdiniz mi yani çizgiler hep var miydi
Bende birsey yok böyle çıkması normal mi ecopirin kullandım kanama yaptı 2 3 gün az miktar geldi bıraktım böyle çizgi çıkması normal miPcostan dolayı bende koyu çıkıuor normalde göre bir tık
Kaç gunfur yapıyorsunuz yumurtlama zamanı iki çizgi aynı koyulukta veya t daha koyu olacakBende birsey yok böyle çıkması normal mi ecopirin kullandım kanama yaptı 2 3 gün az miktar geldi bıraktım böyle çizgi çıkması normal mi
Benim hiç koyu çıkmadı başından beri böyleydi hatta yumurtlamadim diye düşündün ecopirini kesince kanama durdu pembe renkliKaç gunfur yapıyorsunuz yumurtlama zamanı iki çizgi aynı koyulukta veya t daha koyu olacak
Yine güzel haberlerinize inşallahBen ilk hamile kaldığımda ovulasyon testiyle öğrendim kızlar. Bilen bilir test işi biraz bağımlılıktır evde test varsa o test illa yapılacak. Adetime 2 gün falan vardı hamilelik testi yoktu can sıkıntısı ayy şu ovulasyondan yapayım dedim pozitif gördüm sonra gidip kan verdim hamileymişim ama kimyasal oldu düştü, siz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gebelik testi yaptın mıEki Görüntüle 3492446
Gecen pik demişti şimdi daha daha pik gibi gecende öyle gibiydi