- 11 Eylül 2024
- 44
- 18
- 3
- 27
- Konu Sahibi yagmurdamls55
-
benim bundan daha silikti, bilmiyorum şayet öyle bi durum varsa üzücüBunu ben de merak ediyorum. Bilen varsa lütfen aydınlatsın bizi. Adetim 3-5 güne olacak. Ovu testim bu şekilde. Bunu dün yaptım. Bugün de aynı.
açıkçası belirti diyebileceğim bi bilgim yok henüz 2.korunmasız ilişkim yumurtlamamı hisseden biriyim sonrasında kasık ağrısı tatlı tatlı yaşarım. Hamileliğe bağlamadım. Hemen olmaz zaten diye pek düşünmüyordum açıkçası ama böyle bi durum varsa da öğrenmek istiyorumBu da bugün yaptığım. Karnımda değişik bir ağrı var. Normalde âdet öncesinde ben hiç hissetmem. Bir anda olur.
Evet o yüzden canım sıkıldıBurada ovulasyon testinden öğrenenleri okudum bayağı. Hatta pozitif olanlar da var sonrasında
evet ovülasyon testiyle gebeliğini öğrenen çok olmuş site de. Fakat tıpkı yumurtlama günün de ki gibi koyu tam pik oluyormuş :)Bunu ben de merak ediyorum. Bilen varsa lütfen aydınlatsın bizi. Adetim 3-5 güne olacak. Ovu testim bu şekilde. Bunu dün yaptım. Bugün de aynı.
Sıkmayın canınızı, Allah büyüktür. Hiçbir şey belli olmazEvet o yüzden canım sıkıldı
Biz keselim umudu o zamanBen bat gectikten sonra elimdeki ovu testleriyle yaptım önce biraz silikti sonra ki yaptıklarım koyu cikmisti, bende araştırdım bununla ilgili video çeken biri de vardı ovu testi gebelik gösterir mi diye pozitif çıkıyordu gebelikte öyle öğrenmiştim
sorunuza şimdi baktım, yumurtlamadan sonra regl olana kadar saydıklarınızı bende yaşıyorum. Silikleştiyse aslında ben yapmıyorum lakiniçinizin rahat etmesi için tekrarlayın testleriKızlar burayı kullanmayı tam çözemedim yeni üye oldum bir soru sordum ama kimse bir şey yazmadı bakabilir misiniz soruma çok rica etsem
Yani genelik istiyor muydun istemiyor muydun durumuna göre değişir tabiiBiz keselim umudu o zaman
yani istiyorum denemeye başladık fakat regl olmadan bu bilgiyi öğrenmem tüm heyecanı kaçırdıYani genelik istiyor muydun istemiyor muydun durumuna göre değişir tabii
Sormasaydin ya o zaman akillim bekleseydin bir hafta dahayani istiyorum denemeye başladık fakat regl olmadan bu bilgiyi öğrenmem tüm heyecanı kaçırdı
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunsorunuza şimdi baktım, yumurtlamadan sonra regl olana kadar saydıklarınızı bende yaşıyorum. Silikleştiyse aslında ben yapmıyorum lakiniçinizin rahat etmesi için tekrarlayın testleri
Google amca farklı diyor, belli etmez diyor ama buradaki ablalar daha iyi biliyo diye buraya sormak istedimSormasaydin ya o zaman akillim bekleseydin bir hafta daha
Hakkında hayırlısı diyorum o zamanGoogle amca farklı diyor, belli etmez diyor ama buradaki ablalar daha iyi biliyo diye buraya sormak istedim
AminnnHakkında hayırlısı diyorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?