Ovulasyon testi gebelik 2020

Aynen bende dış gebelik sanıyordum kese 5+2 de göründü acele ettim gorunmeyince stres olmuştum kasık agrimda vardı ama çok şükür 23 aylık oldu nasip olursa kardeş istiyorum bende
Çok şükür Allah bağışlasın inşallah kardeşi de çok bekletmez

Aynen zaten yumurtlama gününden bir hafta sonra çıkar genelde insanlar adet geçmesini bekliyor ama geç yumurtlama yoksa çıkar zaten
Ya bence de öyle ama birkaç arkadaşım şu an testte çıkması imkansız senin testler yine hatalı dedi

Ya bence de öyle ama birkaç arkadaşım şu an testte çıkması imkansız senin testler yine hatalı dedi
İmkansız diye bişey yok herkesin yumurtlama günü adet döngüsü farklı o yüzden ben kesinlikle hamile olduğunuzu iddia ediyrm sağlıklı mı tahlille ultrasonla belli olacak

İmkansız diye bişey yok herkesin yumurtlama günü adet döngüsü farklı o yüzden ben kesinlikle hamile olduğunuzu iddia ediyrm sağlıklı mı tahlille ultrasonla belli olacak
Bugün böyle düne göre bir tık daha koyu ve daha çabuk çıktı

Eklentiler

• IMG_20210104_112151.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 31
Hadi hayırlısı olsun akintin varmi erken belirti var mı benim 11 gün var adete akıntım yok gibi olanda şekerli kokuyo
Akıntım sadece bir kere geldi bembeyaz benim en büyük belirtim kasık ağrısı ve göğüs ucu acıması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…