Çok şükür Allah bağışlasın inşallah kardeşi de çok bekletmezAynen bende dış gebelik sanıyordum kese 5+2 de göründü acele ettim gorunmeyince stres olmuştum kasık agrimda vardı ama çok şükür 23 aylık oldu nasip olursa kardeş istiyorum bende
İlk öğrendiğinde kan sonucun kaçtı hatırlıyor musunÇok şükür Allah bağışlasın inşallah kardeşi de çok bekletmez
Adete 7 gün vardı kasık ağrısı var diye test yaptım 3 tane hepsi pozitif çıktı 2 gün sonra kan verdim yani adete 5 gün varken 38 felandiİlk öğrendiğinde kan sonucun kaçtı hatırlıyor musun
Yani iki kat dusersek 7 gün kala adete 19 felandir bhcgİlk öğrendiğinde kan sonucun kaçtı hatırlıyor musun
Baya erken öğrenenlerdensin sen de demek kiYani iki kat dusersek 7 gün kala adete 19 felandir bhcg
Aynen zaten yumurtlama gününden bir hafta sonra çıkar genelde insanlar adet geçmesini bekliyor ama geç yumurtlama yoksa çıkar zatenBaya erken öğrenenlerdensin sen de demek ki
Ya bence de öyle ama birkaç arkadaşım şu an testte çıkması imkansız senin testler yine hatalı dediAynen zaten yumurtlama gününden bir hafta sonra çıkar genelde insanlar adet geçmesini bekliyor ama geç yumurtlama yoksa çıkar zaten
İmkansız diye bişey yok herkesin yumurtlama günü adet döngüsü farklı o yüzden ben kesinlikle hamile olduğunuzu iddia ediyrm sağlıklı mı tahlille ultrasonla belli olacakYa bence de öyle ama birkaç arkadaşım şu an testte çıkması imkansız senin testler yine hatalı dedi
İnşallah vardır ve sağlıklı ilerlerİmkansız diye bişey yok herkesin yumurtlama günü adet döngüsü farklı o yüzden ben kesinlikle hamile olduğunuzu iddia ediyrm sağlıklı mı tahlille ultrasonla belli olacak
Bugün böyle düne göre bir tık daha koyu ve daha çabuk çıktıİmkansız diye bişey yok herkesin yumurtlama günü adet döngüsü farklı o yüzden ben kesinlikle hamile olduğunuzu iddia ediyrm sağlıklı mı tahlille ultrasonla belli olacak
Niye acabaBugün böyle düne göre bir tık daha koyu ve daha çabuk çıktı
Niye acaba
Yok canım imkansız düne göre hızlı koyulasti diyorsun değerin artıyor demekkiYa ah şu kanda negatif çıkacak korkum baş edemiyorum
Verdim kanı 2 de çıkacak bakalımYok canım imkansız düne göre hızlı koyulasti diyorsun değerin artıyor demekki
Hadi hayırlısı olsun akintin varmi erken belirti var mı benim 11 gün var adete akıntım yok gibi olanda şekerli kokuyoVerdim kanı 2 de çıkacak bakalım
Akıntım sadece bir kere geldi bembeyaz benim en büyük belirtim kasık ağrısı ve göğüs ucu acımasıHadi hayırlısı olsun akintin varmi erken belirti var mı benim 11 gün var adete akıntım yok gibi olanda şekerli kokuyo
85,43 çıktı sonucumHadi hayırlısı olsun akintin varmi erken belirti var mı benim 11 gün var adete akıntım yok gibi olanda şekerli kokuyo
İlk gebeligimde de oyleydi hatta banyo yaparken etlerim çok hassastiAkıntım sadece bir kere geldi bembeyaz benim en büyük belirtim kasık ağrısı ve göğüs ucu acıması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?