Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi çok acil yardımmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 14'ü pik, bat 26 aralık.. ne zaman test yapayım? ❤

Internetten aldığım ovulasyon testleri ile 3 tane gebelik testi birlikte satılıyordu. Ilk gebeligimi erken test ile öğrenmiştim. Ama bu sefer günümü bekleyeyim geç döllenme oldu..

Internetten aldığım ovulasyon testleri ile 3 tane gebelik testi birlikte satılıyordu. Ilk gebeligimi erken test ile öğrenmiştim. Ama bu sefer günümü bekleyeyim geç döllenme oldu..
Bende internetten ovulasyon testi aldim yaninda 6 tane de gebelik testi vardi senin gibi bende gunum geldiginde yapacam

Kızlar size sorum olacaktı sırf bunun için üye oldum. Benim ovulasyonla 5. takibim 6. takibe başlayacağım. Ne eşimde ne de bende sorun var. 1 ay öncede rahim filmi çektirdim onda da çok şükür bir sorun yok. Sorum benim gibi uzun takip yapan var mı? Çok üzülüyorum. Cevaplarınız benim için çok kıymetli. Uzun takip sonucu gebe kalabildiniz mi?

Sabretmeye devam edin.. arkadaşım yanılmıyorsam 6-7. Ayda hamile kaldı. Onda da sorun yoktu. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin bizlere de.

Çok teşekkür ederim bunları duymaya o kadar ihtiyacım var ki. Rabbim hepimize salih ve saliha evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…