- 3 Aralık 2020
- 51
- 22
- 3
- 30
- Konu Sahibi Meltemmm0101
İnsallah canim isteyen herkese Allah nasip etsin 

Inşallah sağlıklı bi bebişiniz olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah sağlıklı bi bebişiniz olur![]()
Oyle yaptik cnm dün pikti bugun siliklesti 2 gunu degerlendirdik. İnsallah yarinida degerlendircez gerisi nasip kismet. Allah olmayan herkese saglikli bebegini kucagina almayi nasip etsinBen pik olduğu gün silikleştiği gün ve bir sonraki günü değerlendirin ve ara vemeyin derim.
Nasıl yaptınız peki sabah akşam mı veya aç tok karnına falan diye yazı okumustum interntte ama ne kadar doğru bilmiyorum ben sabah ve akşam yaptım iki gün koyu ve sonra silikleşti inşallah çatlamıştırBen güvenmek istiyorum. Ilk defa deniyorum, sanırım 10 tane yapmışımdır testler iyi çalışıyor. Hekimlere danıştım deneyebilirsin dediler. Bende pcos var. Internetten 24lü laboquick test aldım, eczaneden de 5li artımed test.
Çatlamadıysa siliklesmiyor koyu kalıyormuş test, gösteriyordur elbet çatlamayı. Aynı saatte yapmak en iyisi, garantisi.
InşallahNasıl yaptınız peki sabah akşam mı veya aç tok karnına falan diye yazı okumustum interntte ama ne kadar doğru bilmiyorum ben sabah ve akşam yaptım iki gün koyu ve sonra silikleşti inşallah çatlamıştır
Bence mor kapaklı daha belirgin gibiKızlar bana yardımcı olur musunuz...
Laboquick ve artı med markalarını kullanıyorum ovulasyon testi olarak.
Yumurtlama belirtilerim var, pcos mevcut 18. Gundeyim.
Laboquick marka silik cıktı, diğerini de deniyim dedim aynı idrarla. diğeri sanki daha belirgin, pozitif gibi. Yumurtlama var mı sizceMor kapaklı artı med.
Çok teşekkür ederim, sizden de destek istedim farklı bi göz daha görsün istedim kafam karışmıştı ❤Bence mor kapaklı daha belirgin gibi![]()
Sağdaki kaset test labquick mi?Çok teşekkür ederim, sizden de destek istedim farklı bi göz daha görsün istedim kafam karışmıştı ❤
EvetSağdaki kaset test labquick mi?
Bende o markayı kullanıyorum cok memnunum
Internetten aldım, çok da uyguna geldi. Bozuk da çıkmadı hiç.Bende o markayı kullanıyorum cok memnunum
Evet bben hamile kalmıştım ovülasyon kullanırken ama kürtaj oldum MalesefInternetten aldım, çok da uyguna geldi. Bozuk da çıkmadı hiç.
Gecmis olsunEvet bben hamile kalmıştım ovülasyon kullanırken ama kürtaj oldum Malesef
Allah isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahGecmis olsun
Sağlıkla anne olun inşallah.
Ben de ilk bebeğimi kaybedip kürtaj oldum.
Merhaba! Canım benimde c tesi pik Pazar silik her iki günü değerlendirdik aynı zamanlarda yumurtlamışızCnm bi bakabilirmisin yeni teste?
Merhaba cnm benim 12 Aralikta pik oldu daha sonra 3 gun daha tekrar ettim testleri siliklesti. Şuan için hiç bir belirti yok noötrm yani :) bat gunumde en erken 27 si gibi felan olacak daha. fazla umutta baglamamaya calisiyorum yoksa kendi kendime belirti uyduruyomMerhaba! Canım benimde c tesi pik Pazar silik her iki günü değerlendirdik aynı zamanlarda yumurtlamışızhiç belirtin oldu mu çok erken ama insan sabırlisızlanıyor
Aynen canım benimde 12aralık pik bende de belirti yok çok çok hafif kasıkta batma sanırım Onu da ben uyduruyorum aklımdan atmaya çalışıyorum ama dönüp dolaşıp yıne burda buluveriyorum kendimi benimde 26 Aralık bakalım nolucak umid ediyorum vala ne yalan söyleyimMerhaba cnm benim 12 Aralikta pik oldu daha sonra 3 gun daha tekrar ettim testleri siliklesti. Şuan için hiç bir belirti yok noötrm yani :) bat gunumde en erken 27 si gibi felan olacak daha. fazla umutta baglamamaya calisiyorum yoksa kendi kendime belirti uyduruyomSende durumlar nasil
O zaman bu ay beraber bekleylim :) guzel haberleri burdan paylasiriz umarimAynen canım benimde 12aralık pik bende de belirti yok çok çok hafif kasıkta batma sanırım Onu da ben uyduruyorum aklımdan atmaya çalışıyorum ama dönüp dolaşıp yıne burda buluveriyorum kendimi benimde 26 Aralık bakalım nolucak umid ediyorum vala ne yalan söyleyim![]()
İnşllah canımO zaman bu ay beraber bekleylim :) guzel haberleri burdan paylasiriz umarimAma bende soyle bi durum oldu ozel bolgemde normalin uzerinde anormal bir koku var
sebebini anlamadim bende kendi kendimede kurmuyor degilim acaba hormonlarimdan mi kaynaklaniyor?
Son dedigini anlamadim cnm? Bide bu ayın basinda doktora gittim enfeksiyonla ilgili bissy demediİnşllah canımhayırlısıyla bu ay güzle haberler alırız bekleyen herkes...enfeksiyon olabilir Nisa’n acaba canım?