Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi çok acil yardımmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl yaptınız peki sabah akşam mı veya aç tok karnına falan diye yazı okumustum interntte ama ne kadar doğru bilmiyorum ben sabah ve akşam yaptım iki gün koyu ve sonra silikleşti inşallah çatlamıştır

Inşallah
Sabah 10 akşam 8 arası yapılıyor diye öğrendim. öğleden sonra, akşamüstü idealmis sonuç almak için.
Ben saat 14:30'dan sonra sıvı alımını kestim hiç bir şey içmedim. Saat 16.45 gibi yaptım testleri her gün. Genelde idrara sıkışıkken yaptım.
Sabah ilk idrarla yapmamak gerekiyor. Ve sıvı alımı olunca vücutta lh hormonu yükseldiyse bile doğru sonuç vermiyormuş.

Kızlar bana yardımcı olur musunuz...
Laboquick ve artı med markalarını kullanıyorum ovulasyon testi olarak.
Yumurtlama belirtilerim var, pcos mevcut 18. Gundeyim.
Laboquick marka silik cıktı, diğerini de deniyim dedim aynı idrarla. diğeri sanki daha belirgin, pozitif gibi. Yumurtlama var mı sizce Mor kapaklı artı med.

Eklentiler

• IMG-20201213-WA0036.webp
    7 KB · Görüntüleme: 190
  • 20201213_170810.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 97
Bence mor kapaklı daha belirgin gibi

Merhaba! Canım benimde c tesi pik Pazar silik her iki günü değerlendirdik aynı zamanlarda yumurtlamışızhiç belirtin oldu mu çok erken ama insan sabırlisızlanıyor
Merhaba cnm benim 12 Aralikta pik oldu daha sonra 3 gun daha tekrar ettim testleri siliklesti. Şuan için hiç bir belirti yok noötrm yani :) bat gunumde en erken 27 si gibi felan olacak daha. fazla umutta baglamamaya calisiyorum yoksa kendi kendime belirti uyduruyom Sende durumlar nasil

Aynen canım benimde 12aralık pik bende de belirti yok çok çok hafif kasıkta batma sanırım Onu da ben uyduruyorum aklımdan atmaya çalışıyorum ama dönüp dolaşıp yıne burda buluveriyorum kendimi benimde 26 Aralık bakalım nolucak umid ediyorum vala ne yalan söyleyim

O zaman bu ay beraber bekleylim :) guzel haberleri burdan paylasiriz umarim Ama bende soyle bi durum oldu ozel bolgemde normalin uzerinde anormal bir koku var sebebini anlamadim bende kendi kendimede kurmuyor degilim acaba hormonlarimdan mi kaynaklaniyor?

İnşllah canım hayırlısıyla bu ay güzle haberler alırız bekleyen herkes...enfeksiyon olabilir Nisa’n acaba canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…