- Konu Sahibi Meltemmm0101
Aynen enfeksiyon olabılır misin demiştim ..doktor olsaydın söylerdi zaten belkide belirtidirSon dedigini anlamadim cnm? Bide bu ayın basinda doktora gittim enfeksiyonla ilgili bissy demedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen enfeksiyon olabılır misin demiştim ..doktor olsaydın söylerdi zaten belkide belirtidirSon dedigini anlamadim cnm? Bide bu ayın basinda doktora gittim enfeksiyonla ilgili bissy demedi
İnsallah cnm yaAynen enfeksiyon olabılır misin demiştim ..doktor olsaydın söylerdi zaten belkide belirtidirbetaya hazırlık
![]()
Benim 14'ü pik, bat 26 aralık.. ne zaman test yapayım? ❤Aynen canım benimde 12aralık pik bende de belirti yok çok çok hafif kasıkta batma sanırım Onu da ben uyduruyorum aklımdan atmaya çalışıyorum ama dönüp dolaşıp yıne burda buluveriyorum kendimi benimde 26 Aralık bakalım nolucak umid ediyorum vala ne yalan söyleyim![]()
Benim 14'ü pik, bat 26 aralık.. ne zaman test yapayım?
Daha çok erken 8.9 gün sonra yapmalısın bende bir hafta sonra yaparım muhtemelenBenim 14'ü pik, bat 26 aralık.. ne zaman test yapayım? ❤
Benim daha önce adetten 1 gün evvel çıkmıştı tabi kımyassl ile sonuçlandı maalesef o yüzde varsa çıkar diye düşünüyorum inşşlah çıkarBen umutlanmamak icin gununun gecmesini beklicem
Ya erken gebelik testleri felanda var ama ne bilim hem umutlanmak istemiyom hemde umudumu erken kaybetmek istemiyom :)Benim daha önce adetten 1 gün evvel çıkmıştı tabi kımyassl ile sonuçlandı maalesef o yüzde varsa çıkar diye düşünüyorum inşşlah çıkar![]()
Ama burda çok okudum erken gblik testlerinde hep hata çıkıyor yapma bence üstelik gereksiz pahalılarYa erken gebelik testleri felanda var ama ne bilim hem umutlanmak istemiyom hemde umudumu erken kaybetmek istemiyom :)
En iyisi beklemek yani :)Ama burda çok okudum erken gblik testlerinde hep hata çıkıyor yapma bence üstelik gereksiz pahalılar![]()
Sabrın sonu selametmiş deriz inşallah bizdeEn iyisi beklemek yani :)
Bende internetten ovulasyon testi aldim yaninda 6 tane de gebelik testi vardi senin gibi bende gunum geldiginde yapacamInternetten aldığım ovulasyon testleri ile 3 tane gebelik testi birlikte satılıyordu. Ilk gebeligimi erken test ile öğrenmiştim. Ama bu sefer günümü bekleyeyim geç döllenme oldu..
Sabretmeye devam edin.. arkadaşım yanılmıyorsam 6-7. Ayda hamile kaldı. Onda da sorun yoktu. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin bizlere de.Kızlar size sorum olacaktı sırf bunun için üye oldum. Benim ovulasyonla 5. takibim 6. takibe başlayacağım. Ne eşimde ne de bende sorun var. 1 ay öncede rahim filmi çektirdim onda da çok şükür bir sorun yok. Sorum benim gibi uzun takip yapan var mı? Çok üzülüyorum. Cevaplarınız benim için çok kıymetli. Uzun takip sonucu gebe kalabildiniz mi?
Gec yazıyorum ama naptınız varmı bebiş :)Ben umutlanmamak icin gununun gecmesini beklicem