- 8 Eylül 2022
- 180
- 41
- 28
- 27
- Konu Sahibi Neisimkoyucam
-
Bende de öyle oluyor doktor iki yumurtan 19-20 mm olmuş diyor ikinci çizgi çok silik çıkıyor. Hatta burda da post açtım. Benim anca 22 mm den sonrası koyu çıkıyor ikinci çizgi bu testleri çok ciddiye almamalı pkoslarPcos var bende test yapıyorum. Letu kullandım bu ay geçen ayda yumurtam olduğu halde yine aşırı belirgin çıkmadı testim. Bu ayda letu kullandım ovulasyon testim bi türlü koyu çıkmıyor moralim çok bozuluyor. Neden acaba Eki Görüntüle 3535277
Bence bu test yerine bu markanın Strip çubuk testi var onu al daha net sonuç alırsın bu testler son zamanlarda bozuk çıkıyor testin c çizgisi bile soluk çıkıyor seninki de öylePcos var bende test yapıyorum. Letu kullandım bu ay geçen ayda yumurtam olduğu halde yine aşırı belirgin çıkmadı testim. Bu ayda letu kullandım ovulasyon testim bi türlü koyu çıkmıyor moralim çok bozuluyor. Neden acaba Eki Görüntüle 3535277
Evet ya c bile bende en fazla pembe oluyor kafam karıştı benimde öyle mi dersiniz bende diyorum yumurtam varken nasıl böyle oluyor diyeBence bu test yerine bu markanın Strip çubuk testi var onu al daha net sonuç alırsın bu testler son zamanlarda bozuk çıkıyor testin c çizgisi bile soluk çıkıyor seninki de öyle
Evet geçen ay 19 mm yumurtam vardı yine koyu çıkmadı moralim bozuldu sonra bu ayda doktora gidemedik kendim letu kullandım bilmiyorum yumurtam var mı ama c bile soluk en fazla pembe oluyor hiç böyle net bi c bile yok bende çok üzüldüm testleri yaparkenBende de öyle oluyor doktor iki yumurtan 19-20 mm olmuş diyor ikinci çizgi çok silik çıkıyor. Hatta burda da post açtım. Benim anca 22 mm den sonrası koyu çıkıyor ikinci çizgi bu testleri çok ciddiye almamalı pkoslar
Canım hani letu hani femarada çok iyi zaten kullanıyorum geçen ay yumurtam 19 ken bile koyu çıkmadı o yüzden kafam karıştıKuzum demekki klomen gibi bir takviyeye ihtiyacin var
Kuzum demekki klomen gibi bir takviyeye ihtiyacin var
Bende pkoluyum hatta multi kistik overim canım bilmediğim konuda yorum yapmadımAlakası yok bence bende de pcos var yumurta takibi yaptik bu ay doktorumla fotograftaki 23 mm iken bile bunun gibi silikti benim genelde pcoslularda boyle oluyor
Canım hani letu hani femarada çok iyi zaten kullanıyorum geçen ay yumurtam 19 ken bile koyu çıkmadı o yüzden kafam karistKuzum demekki klomen gibi bir takviyeye ihtiyacin var
Anladım o zaman yumurtam yok değil yumurtlamışda olabilirim yani dimi moralim bozuldu çünküAlakası yok bence bende de pcos var yumurta takibi yaptik bu ay doktorumla fotograftaki 23 mm iken bile bunun gibi silikti benim genelde pcoslularda boyle oluyor
Anladım o zaman yumurtlamışda olabilirim yani öyle mi moralimi bozmayayım o zamanAlakası yok bence bende de pcos var yumurta takibi yaptik bu ay doktorumla fotograftaki 23 mm iken bile bunun gibi silikti benim genelde pcoslularda boyle oluyor
Anladım canım ben çatlatma iğnesi bile bulamıyorum hiç bir eczanede yok o yüzden kendisi çatlar mı diye bakıyoruz artık şaka gibiBak şöyle diyim geç te yumurtlayabiliyor insan benn bu ay öyle oldum gecenkinde adetimin baslangicinin 14. Günde catlatma ignesi yapmıştım bu sefer 17. Günde oldu 12. Gun gittiğimde 10 mm 1 tane yumurta var dedi ama hiç umudum yok büyümez dedi 3 gun sonra gel dedi gittiğimde 17mm olmuş bidaha 3 gun sonra gel dedi 23 olduydu sonra çatlatma iğnesi oldum
Bence az kalmış yumurtlamana çünkü t çizgisi yinede koyulaşmaya başlamışEvet ya c bile bende en fazla pembe oluyor kafam karıştı benimde öyle mi dersiniz bende diyorum yumurtam varken nasıl böyle oluyor diye
Anladım canım ben çatlatma iğnesi bile bulamıyorum hiç bir eczanede yok o yüzden kendisi çatlar mBak şöyle diyim geç te yumurtlayabiliyor insan benn bu ay öyle oldum gecenkinde adetimin baslangicinin 14. Günde catlatma ignesi yapmıştım bu sefer 17. Günde oldu 12. Gun gittiğimde 10 mm 1 tane yumurta var dedi ama hiç umudum yok büyümez dedi 3 gun sonra gel dedi gittiğimde 17mm olmuş bidaha 3 gun sonra gel dedi 23 olduydu sonra çatlatma iğnesi oldum
Çatlatma iğnesini reçetesiz veriyor mu eczaneler acaba bilginiz var mı bende letu deneyeceğim bu ay ovülasyon testim de var
Evet alınıyor diye biliyorum ama yumurta takibi yapmadan alıp kendiniz yumurta büyüklüğünü bilmeden vurulmanız yanlış olur. Bu arada ovitrelle piyasaya bulmak aşırı zor piyasada yok diye biliyorum ben bulamadım çünkü hiç bir eczanedeÇatlatma iğnesini reçetesiz veriyor mu eczaneler acaba bilginiz var mı bende letu deneyeceğim bu ay ovülasyon testim de var
Ya eş değer başka bişey yok diyorlar kiBaşka iğne al bitane daha var adını bilmiyorum
Aynen öyle bana yakın şehirlerdekilere sordum yok diyorlar gelmiyor diyorlar . Siz hangi şehirde yaşıyorsunuzAllah Allah sizin şehire yakın olan şehirlere bakiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?