- Konu Sahibi Neisimkoyucam
Kütahya da yaşıyorum benim arkadaşımda 2 adet vardı aldim birini ekimde kullandim birini 2 ocakta kullandim o da zaten dediydi üretilmiyor diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kütahyalıyım bendeKütahya da yaşıyorum benim arkadaşımda 2 adet vardı aldim birini ekimde kullandim birini 2 ocakta kullandim o da zaten dediydi üretilmiyor diye
Kütahyalıyım bendeOrdada yok şuan da işte siz çok iyi yapmışsınız elinizde varsa çok iyi olmuş
Ben merkezde yaşıyoruz. Tavşanlı ve Çavdarhisar benim memleketlerNeresindensin kız
Ha bende merkezdeyim cumhuriyet konak eczanesinden buldum sehir hastanesinin karşısında istersen bide oraya sorBen merkezde yaşıyoruz. Tavşanlı ve Çavdarhisar benim memleketler
Tamam canım çok sağolHa bende merkezdeyim cumhuriyet konak eczanesinden buldum sehir hastanesinin karşısında istersen bide oraya sor
Merhaba bende bugün yumurta kontrolü yaptırdım sağ tarafta 4 tane 20 mm olmuş sol tarafta 6 tane 14 mm olmuş dedi ilk defa bu ay letu kullandım pcos var bende de sizde bu kadar yumurta olması normal mi ve çatlatma iğnesine gerek yok dedi doktorHa bende merkezdeyim cumhuriyet konak eczanesinden buldum sehir hastanesinin karşısında istersen bide oraya sor
Evet geçen ay 19 mm yumurtam vardı yine koyu çıkmadı moralim bozuldu sonra bu ayda doktora gidemedik kendim letu kullandım bilmiyorum yumurtam var mı ama c bile soluk en fazla pembe oluyor hiç böyle net bi c bile yok bende çok üzüldüm testleri yaparken
Canım senin yorumunu şimdi gördüm yaa bak benim testim pikken böyleydi düşün yani nasıl solukEvet ya c bile bende en fazla pembe oluyor kafam karıştı benimde öyle mi dersiniz bende diyorum yumurtam varken nasıl böyle oluyor diye