OVULASYON TESTİ Bİ BAKAR MISINIZ LÜTFEN

Kütahya da yaşıyorum benim arkadaşımda 2 adet vardı aldim birini ekimde kullandim birini 2 ocakta kullandim o da zaten dediydi üretilmiyor diye

Ha bende merkezdeyim cumhuriyet konak eczanesinden buldum sehir hastanesinin karşısında istersen bide oraya sor
Merhaba bende bugün yumurta kontrolü yaptırdım sağ tarafta 4 tane 20 mm olmuş sol tarafta 6 tane 14 mm olmuş dedi ilk defa bu ay letu kullandım pcos var bende de sizde bu kadar yumurta olması normal mi ve çatlatma iğnesine gerek yok dedi doktor

Eğer olumlu sonuclanirsa çoğul gebelik olabilir yumurtan çok fazla genelde bunlardan 2 tanesi falan sağlıklı yumurta oluyor

Bnde de pko var 9 ay evliyim ocakta denedik olmadı adetim düzenli bnm kilo 55 yumurta takibi yaptım uygulmdan test yapmadan adet oldum bu ay deneyeceğim ovulasyon testi alacam nasıl yapılır bilmiyorum bilgi verirseniz ilişkiye ne zaman girmeliyim teste göre birde yumurta mm’den bahsettiniz kaç mm olması lazım

Benimde aynı bu ay kendim femara kullandım ama hala ovulasyon pozitif yakalayamadım geçen ayda tam yakalayamadim

Evet ya c bile bende en fazla pembe oluyor kafam karıştı benimde öyle mi dersiniz bende diyorum yumurtam varken nasıl böyle oluyor diye
Canım senin yorumunu şimdi gördüm yaa bak benim testim pikken böyleydi düşün yani nasıl soluk

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-01-16-38-36-076_app.elika.woman.jpg
    Screenshot_2025-02-01-16-38-36-076_app.elika.woman.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 6
Back