- Konu Sahibi ygmrersoyy
-
İnşallah Abla ilaç verir mi acabaAyy canım cok guzel artmış masallah yarın doktora gıtte muayne ol ama keseyı şimdi gormezsınız buyuk ıhtımal 1 ya da 2 hafta sonra gel der.hadı hayırlısı ınsallah
Canım senı muayne eder gün verır o gun tekrar gıdersın keseye bebege bakar.kasık agrısı normal onun ıcın ılac vermez ama vıtamın ya da baska bı ılac gerekırse verır sen doktora gıt o her seye bakar ona gore hareket edersın cnm.İnşallah Abla ilaç verir mi acaba
Abla baktı daha kese Yok folidoce diye bir ilaç yazdı çok pahalıydı yinede aldıkCanım senı muayne eder gün verır o gun tekrar gıdersın keseye bebege bakar.kasık agrısı normal onun ıcın ılac vermez ama vıtamın ya da baska bı ılac gerekırse verır sen doktora gıt o her seye bakar ona gore hareket edersın cnm.
Canım senı muayne eder gün verır o gun tekrar gıdersın keseye bebege bakar.kasık agrısı normal onun ıcın ılac vermez ama vıtamın ya da baska bı ılac gerekırse verır sen doktora gıt o her seye bakar ona gore hareket edersın cnm.
Canım soyledım ya sana suan kese gorunmez en az beta hcg 3000 olmalı 1,2 hafta sonra gorunur hepsı merak etme.Bu surecte ucretlı ılacta verıyor doktorlar recetelıde sen gereken neyse alki bebegının gelısımı guzel olsun.Abla baktı daha kese Yok folidoce diye bir ilaç yazdı çok pahalıydı yinede aldık
Yalnız fark ettim doktor hep devletib ödemedigi ilacı yazıyor hepsi mi ayni ki
2000hcg kese gözükür mu ablaCanım senı muayne eder gün verır o gun tekrar gıdersın keseye bebege bakar.kasık agrısı normal onun ıcın ılac vermez ama vıtamın ya da baska bı ılac gerekırse verır sen doktora gıt o her seye bakar ona gore hareket edersın cnm.
Canım bılemıyorum benm doktorum en az 3000 olmalı demıstı ben 4,5 bınken gıtmıstım sen 2 gun daha bekle ole gıt 4000 olmus olur hem keseyı gormesen stres olursun bu defa.2000hcg kese gözükür mu abla
Çarşamba günü çağırmışti doktor ama erken mi gitsem bilemedimCanım bılemıyorum benm doktorum en az 3000 olmalı demıstı ben 4,5 bınken gıtmıstım sen 2 gun daha bekle ole gıt 4000 olmus olur hem keseyı gormesen stres olursun bu defa.
Doktorun soyledıgı zaman gıt bu defa kese gorunmezse stres olursun.Çarşamba günü çağırmışti doktor ama erken mi gitsem bilemedim
Abla bu değerler normal miCanım bılemıyorum benm doktorum en az 3000 olmalı demıstı ben 4,5 bınken gıtmıstım sen 2 gun daha bekle ole gıt 4000 olmus olur hem keseyı gormesen stres olursun bu defa.
Canım baya yukselmıs yanı doktora gıttın mı ? Normalde 2 gunde bır 2 katı artar senınkı fazla artmıs valla ikizde olabılırAbla bu değerler normal mi
Abla gitmedim yarın gidecem acaba dış gebelik miCanım baya yukselmıs yanı doktora gıttın mı ? Normalde 2 gunde bır 2 katı artar senınkı fazla artmıs valla ikizde olabılırdoktor ne dedıı merak ettım.
Sanırım dış gebelikte deger yukselmıyor bır dusuyor bır yukselıyor sacma bır deger duzeyı cıkıyor.Hızlı artısta bı boş gebelık ıhtımalı oluyor bır de bırden fazla gebelık.bunuda doktorumdan duydugum ıcın soluyorum yoksa bende bı sey dıyemem canım yarın git bakalım doktor ne dıcek haber et merak ederım bende.Abla gitmedim yarın gidecem acaba dış gebelik mi
Yarın haber ederim AblaSanırım dış gebelikte deger yukselmıyor bır dusuyor bır yukselıyor sacma bır deger duzeyı cıkıyor.Hızlı artısta bı boş gebelık ıhtımalı oluyor bır de bırden fazla gebelık.bunuda doktorumdan duydugum ıcın soluyorum yoksa bende bı sey dıyemem canım yarın git bakalım doktor ne dıcek haber et merak ederım bende.
Stres olma guzel haberlerını beklıyorum canımYarın haber ederim Abla
Abla kese göründü 9 cmSanırım dış gebelikte deger yukselmıyor bır dusuyor bır yukselıyor sacma bır deger duzeyı cıkıyor.Hızlı artısta bı boş gebelık ıhtımalı oluyor bır de bırden fazla gebelık.bunuda doktorumdan duydugum ıcın soluyorum yoksa bende bı sey dıyemem canım yarın git bakalım doktor ne dıcek haber et merak ederım bende.
Maşallah canım merak etme gebelıgın ılk haftalarında oluyor bende de ıcerde kese etrafında olmustu.ben 12. Haftaya kadar progestan kullandım.Düşük önleyici o hıcbır sey olmaz Allahın ıznıyle merak etmeAbla kese göründü 9 cm
Benden bir iki damla kan gelmişti dün hemde eşimle kan uyuşmazlığımız var.bunları söyledim
Düşük tehliken var dedi progestan diye bir ilaç yazdı
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz
İnşallah abla 2 hafta sonra kalp atışı için gel dediMaşallah canım merak etme gebelıgın ılk haftalarında oluyor bende de ıcerde kese etrafında olmustu.ben 12. Haftaya kadar progestan kullandım.Düşük önleyici o hıcbır sey olmaz Allahın ıznıyle merak etme
Super cnm ılacı ıc guzelcede dınlen agır tasıma dıkkat et kndıne.İnşallah abla 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi
Merhaba bana da bakar mısınCanım merhaba şuanda testin pik gununu gösterıyor bugun kesınlıkle degerlendırın bugun ya da yarın yanı bırkac gun ıcınde çatlama olur.Adet dongun kac gun,beklenen adet tarıhınden 14 ü cık o gün yumurtlama gunu oluyor o gun ve 2 gun oncesı ve 2 gun sonrasınada sarkabılıyor bu yuzden o 5 gunu degerlendırmek onemlı sen bugunu degrlendır kesın yarın da yap testı at bakalım.yarın sılınırse demekkı yarın catlamıstır ya da grce felan zaten sen bugunu degerlendırıcegınden gununu kacırmamıs olucaksın
Merhaba bir şey sorabilir miyim yumurtlama gününde ve çatlama gününde mi değerlendirdin sadece başka gün değerlendirdin mi birde ilişkiden sonra neler yaptın yani biraz uzandın mı hemen kalktın mı duş aldın mı acaba yardımcı olabilir misin bende çok bebek istiyorum 2 senedir olmuyor hiç bir sorun olmamasına rağmenAbla silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?