- 24 Kasım 2023
- 295
- 37
- 18
- 27
- Konu Sahibi ygmrersoyy
-
Bugün ki test buda çatladık sanırımNe demek canım deneyımlerımı paylassam ne guzel faydası olucak ben de bu yollardan gectım şükür Allaha şuan 17. haftanın içindeyım gebelıgım de ama hıçç kolay gelmedım gercekten,ovulasyonda kullandım,akışınada bıraktım,doktor takıbıde yaptım baya bı seruven yasadım anlıcagın bu surecte de ne yazıkkı bır kımyasal gebelık gecırdım bır gebelıgımde de bebegımın kalbı durdu kürtaj oldum. bu yuzden suan bu duyguyu taddıgım ıcın cok mutluyum,ısteyen herkes tadsın ıstıyorum mutlu oluyorum
Aaa evet dunkune gors baya sılık catlamıs gorunuyor bugunu degerlendıremıcem demıstın yarını degerlendır amaBugün ki test buda çatladık sanırım
Yarın değerlendirsem bir sorun olmaz demi bugünü atladık yaAaa evet dunkune gors baya sılık catlamıs gorunuyor bugunu degerlendıremıcem demıstın yarını degerlendır ama
Hayır tabıkıde yarını degerlendır cunku catlamıs gozuksede 24 saat canlı kalıyor ve sen tüm olasılıkları degerlendırmıs oluyorsun.Salı dolu carsamba boş persembe dolu cuma boş cumartesi dolu.Artık o gune kadar bole yap sonrası Allah kerımYarın değerlendirsem bir sorun olmaz demi bugünü atladık ya
Ay hadi bakalım çok heyecanlıHayır tabıkıde yarını degerlendır cunku catlamıs gozuksede 24 saat canlı kalıyor ve sen tüm olasılıkları degerlendırmıs oluyorsun.Salı dolu carsamba boş persembe dolu cuma boş cumartesi dolu.Artık o gune kadar bole yap sonrası Allah kerım
Hadi hayırlısı bu ay kı sonucun bakalm nasııl olcakAy hadi bakalım çok heyecanlı
10 unda olmam gerekiyor bakalım ne olacakHadi hayırlısı bu ay kı sonucun bakalm nasııl olcak
Hadı bakalım hayırlısı ınsallah guzel haberler al canım10 unda olmam gerekiyor bakalım ne olacak
Benim böyle krem gibi akıntım olmaya başladı nedendir sence hafif beyaz sarıHadı bakalım hayırlısı ınsallah guzel haberler al canım
O olur cnm normaldır genelde yumurtlama yaklastıgında ya da yumurtlama sonrası cok oluyor bıde hamılelıkle cok oluyorBenim böyle krem gibi akıntım olmaya başladı nedendir sence hafif beyaz sarı
Bugünü de değerlendirdim artık bekleme aşamasına geçicem ya bu süreç yıpratıyor artık cidden kasıklarımda gün boyu ağrı oldu belim felaket ağrıyor yoruldum artıkO olur cnm normaldır genelde yumurtlama yaklastıgında ya da yumurtlama sonrası cok oluyor bıde hamılelıkle cok oluyor
Vala haklısın canım artık bekle bol bol degerlendırdın ınsallah ıyı sonuclar gelsınBugünü de değerlendirdim artık bekleme aşamasına geçicem ya bu süreç yıpratıyor artık cidden kasıklarımda gün boyu ağrı oldu belim felaket ağrıyor yoruldum artık
İnşallah bakalım krem gibi akıntım devam ediyor bu aradaVala haklısın canım artık bekle bol bol degerlendırdın ınsallah ıyı sonuclar gelsın
Normal canım takılma onaİnşallah bakalım krem gibi akıntım devam ediyor bu arada
Abla doktor baktı gayet güzel dedi kalp atışlarını ben duyamadım cihazdan kaynakliymisSuper cnm ılacı ıc guzelcede dınlen agır tasıma dıkkat et kndıne.
Masallah canım tam 8 haftalık olmussun.Cok sevındım senın adına o kanlar onemli her gebe verıyor sen dusunme bunları,ınsallah hepsı ıyı cıkarAbla doktor baktı gayet güzel dedi kalp atışlarını ben duyamadım cihazdan kaynakliymis
Bir sürü kan testi istedi
Abla 8 haftalık olduğunu nereden anladınMasallah canım tam 8 haftalık olmussun.Cok sevındım senın adına o kanlar onemli her gebe verıyor sen dusunme bunları,ınsallah hepsı ıyı cıkar
8W 0D yazıyor o haftası CRL de boyu 1,62 cm miş belli bı haftaya kadar yazıyor boyle sonra ölçümler degısınce burdan gozukmuyor bazenAbla 8 haftalık olduğunu nereden anladın
Anladım abla8W 0D yazıyor o haftası CRL de boyu 1,62 cm miş belli bı haftaya kadar yazıyor boyle sonra ölçümler degısınce burdan gozukmuyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?