- 9 Kasım 2023
- 554
- 140
- 23
- Konu Sahibi ygmrersoyy
-
Rıca ederım cnm ınsallah guzel haberler verırsın sonucu yazAmin ablacım allah razı olsun
Vakit ayırıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim
İnşallah ablacım 2 ay önce kist vardı ilaç kullandım geçmiştiRıca ederım cnm ınsallah guzel haberler verırsın sonucu yaz
Merak etme canım Allahın ıznıyle hıcbır sey olmaz nasıbınde ne varsa o olcalİnşallah ablacım 2 ay önce kist vardı ilaç kullandım geçmişti
İnşallah yine bir sıkıntı olmaz
Canım sabah attıgında pikti çatlamak uzereydı bak burda T cızgısı sılıklesmıs catlamıs gıbı gorunuyor sen degerlendırdın mı gunlerın
Cok ıyı canm yumurtan catlamıs dun ıste sen bugunude degerlendır sonra gün aşırı devam edın adet tarıhıne kadar ya da 3,4 defa devam et butun olasılıklar degerlenmıs olsun ınsallah bu ay guzel haberler alrsın cnmAbla bugun ki testimde silik çıktı
İnşallah abla adetten kaç gün önce test yapayımCok ıyı canm yumurtan catlamıs dun ıste sen bugunude degerlendır sonra gün aşırı devam edın adet tarıhıne kadar ya da 3,4 defa devam et butun olasılıklar degerlenmıs olsun ınsallah bu ay guzel haberler alrsın cnm
Canım sen tam beklenen adet tarıhınde yap.İnşallah abla adetten kaç gün önce test yapayım
Abla 2 ay önce 4 cm kist vardı rahimde ilaç kullandım geçtiCanım sen tam beklenen adet tarıhınde yap.
Canım her ay degısebılır sen ona takılma bazen yedıgımız ,ıctıgımız her sey etkılıyor stres felan sen ona takılma ınsallah guzel haberler alcan canım.ıyı dusun ıyı olsunAbla 2 ay önce 4 cm kist vardı rahimde ilaç kullandım geçti
Adetim düzenliydi ama geçen ay erken oldu bakalım bu ay nasıl olur
Bugün test yaptım maalesef çıkmadı ablaMerak etme canım Allahın ıznıyle hıcbır sey olmaz nasıbınde ne varsa o olcal
Kacıncı gun ıgneyı yapalı canımBugün test yaptım maalesef çıkmadı abla
Kasığım ağrıyor adet olacağım her halde
İğne yapılmadı ablaKacıncı gun ıgneyı yapalı canım
Canım sen çatlatma ıgnesı kullanmadın mı ? Yumurtan catlasın dıye ole yazmıştın dıye hatırlıyorum.o iğneyı ne zaman yaptın kac gun gectı ustunden suan gebelık testı yaptın mı ? Ya da adet gordun mu?İğne yapılmadı abla
Yok Abla ben iğne yaptirmadim ovalasyon testi kullandim sadece bu ayCanım sen çatlatma ıgnesı kullanmadın mı ? Yumurtan catlasın dıye ole yazmıştın dıye hatırlıyorum.o iğneyı ne zaman yaptın kac gun gectı ustunden suan gebelık testı yaptın mı ? Ya da adet gordun mu?
Aa tamam canım sımdı durumun ne adet oldun mu gebelık testı yaptın mı son durum neYok
Yok Abla ben iğne yaptirmadim ovalasyon testi kullandim sadece bu ay
Aa tamam canım sımdı durumun ne adet oldun mu gebelık testı yaptın mı son durum
Canım kotu dusunme sen yarın sabah ılk ıdrarla bı kaset test yap bakalım pozıtıfı gorcekmıyızAbla şu anda 31 gün oldu adet gelmedi ama önceki ayda erken olmuştum ondan olur mu bilmiyorum test yapmadım
2 ay önce 4 cm kist vardı ilaç kullanmıştım adet düzeni mi bozdu mu acaba
Abla göğüs şişkinliği belirti olabilir mi çok şişti kılcal damarlar bile belli oluyor ara sıra giren kasık ağrısı da varCanım kotu dusunme sen yarın sabah ılk ıdrarla bı kaset test yap bakalım pozıtıfı gorcekmıyız
Canım adet ve gebelık belırtılerı cok belırgın benmde goguslerım aşırı şişmıstı ama sımdı test yapmadan bellı olmaz sen test yapsana ılk ıdrarla bı bakalım ne var ne yok.Insallah gebesındır canımAbla göğüs şişkinliği belirti olabilir mi çok şişti kılcal damarlar bile belli oluyor ara sıra giren kasık ağrısı da var
Abla silik çıktıCanım adet ve gebelık belırtılerı cok belırgın benmde goguslerım aşırı şişmıstı ama sımdı test yapmadan bellı olmaz sen test yapsana ılk ıdrarla bı bakalım ne var ne yok.Insallah gebesındır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?