Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün test yaptim miratech erken gebelik testi bariz silik cizgi çıktı ovulasyon yaptim pozitif cikti. O heyecanla yattim uyudum. Sabah prodoctor almis esim ilk idrarla yaptim negatif ben çıktım miratech erken gebelik aldim oda negatif.. sende kafana takma bat bekle bakalim. Olsa koyulaşırdı diye düşünüyorum bide erken gebelik testi mi yaptin

Prodoctor bende hep poztf cikardi az az silik ama hsfif pembe.

Miratechte de az vardi ama prodoctor kadar degildi.

Bugun comfort days geldi elime oda ayni prodoctor gibi cikariyor. Ama koyulasma yok acikcasi cok muallakta kaldim.

Predictor gelcek onu bekliyorum yarin hepsi erken gebelik evet

Comfort bende silik cizgi cikariyo, predictor silik cikardi prodoctor yorumsuz miratech hic silik cikarmamisti hatta 10 lu aliyorum genelde hic cikarmamisti ilk defa basima geldi

Comfort bende silik cizgi cikariyo, predictor silik cikardi prodoctor yorumsuz miratech hic silik cikarmamisti hatta 10 lu aliyorum genelde hic cikarmamisti ilk defa basima geldi
Eşim tip terk diyo ki mutlaka yukselmesi lazımdı yok diyo farkli marka aldik diyorum o da niye cikariyo diyorum bakiyo yüzüme ben ondan daha cok biliyorum burdki paylasimlardan valla

Kızlar merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz bende ovülasyon testine başladım bu ay ama pek anlayamıyorum bugün 12.gündü testlerim bu şekilde sizce pik olmuş mu devam mı etmeliyim? Bu arada adetlerim düzenlidir 28 günde bir

Merhaba dün yumurtam çatlaması bugün yine test yaptım, silik çıktı, yumurta iki gün boyunca çatlar mi? :), o zaman bugün de mi değerlendirilmiş?
Yumurta çatladıktan sonra tekrar pik (çift çizgi) olmuyor, yumurtlama günlerini ve çatladıgı günü değerlendirdikten sonra adet tarihini beklemek kalıyor geriye :)

Merhabalar acaba yardımcı olur musunuz bunu nasıl yorumlamaliyim

Eklentiler

• IMG20220729153756.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 173
Iyi aksamlar arkadaslar. Pik mi degil mi anlayamadim.

Eklentiler

• 20220729_213222.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 127
  • 20220729_213215.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 105
Yeniden cektim bakabilecek olan var mi?

Eklentiler

• 20220729_222357.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 147
  • 20220729_222352.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 123
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…