Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, attıgınız testlere göre 19 u da yumurtlamışsınız. 19 temmuz tarihinin altındaki diğer testlere tarih yazmamışsınız o yüzden yumurtlama olan testleri işaretleyip gösteriyorum.

Eki Görüntüle 3101762
Bir ayda iki kere yumurtlama ihtimilai vardır bazılarımız çift yumurtlayabiliyor nadirde olsa :) yumurtanın çatlayıp çatlamadıgını anlamının en iyi yolu çift çizgiyi gördükten sonra ki yapılan testler belli bir süre sonra silikleşmeye başlayacaktır bu yumurtanın çatladıgı anlamına geliyor. Bana özelden mesaj atın testlerin tabini yapalım
Çok teşekkür ederim . Sıze atarım :)

Merhaba 11 temmuzda adet görmeye başladım başladım, ilk kez ovulasyon testi yaptım, yorumlayabilir misiniz ? (heyecan yaptım :)
16586540759732455100017465237697.jpg

Merhaba 11 temmuzda adet görmeye başladım başladım, ilk kez ovulasyon testi yaptım, yorumlayabilir misiniz ? (heyecan yaptım :) Eki Görüntüle 3101807
Testiniz pozitif yanı şuan yumurtlıyorsunuz :) 🌸
Bugünü ve bundan sonra ki 3 günü ilişki ile değerlendirin derim ama test yapmaya da devam edin çizft çizgi silikleşimce yumurta çatladıgı anlamına geliyor. Yumurtanın çatladıgı gün de çok önemli ( çatlama oldugunda spermler yumurtayı daha kolay döllüyor)

Yumurtlama tarihleri her ay değiklik gösterebiliyor. Yediğimiz besinlerden tutun o ay yaşadıgımız stres durumu bile etkiliyor. Bence imkanınız var ise ovulasyon testi ile yumurlamanızı takip etmenizi öneririm ben🤗
Aklima gelmisken; adet duzensizligi dedigimiz sey neye gore belirleniyor? Yani ben yumurtlamami tespit ediyorum mesela bendeki belirtilerden. Tam yumurtlamadan sonra da 14 gun sonra adet oluyor. Ama telefondaki uygulamaya gore yumurtlamam da adet tarihim de kimi zaman iki gun uc gun oynuyor. Simdi benimki duzenli mi degil mi?

Testiniz pozitif yanı şuan yumurtlıyorsunuz :) 🌸
Bugünü ve bundan sonra ki 3 günü ilişki ile değerlendirin derim ama test yapmaya da devam edin çizft çizgi silikleşimce yumurta çatladıgı anlamına geliyor. Yumurtanın çatladıgı gün de çok önemli ( çatlama oldugunda spermler yumurtayı daha kolay döllüyor)

Eklentiler

• 20220725_120528.jpg
    20220725_120528.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 150
Adet öncesi hemen yumurtladim adetin 3.gunu birliktelik oldu 11 temmuzda felan.

Gebelk tst yapıyorum pozitif çıkıyor habire. Cok ciddi belirtiler var gogus dolgunlugu gozle gorulur hat safhada bas donmesi mide bulanmasi acaba dedim yumurtlamami dr gittim yumurtlama degil bu dedi kalinlasmis zaten gebelik olablr dedi sastim kaldim çoğul gebelik riskimde var o yuzden sordum
Canim testini tekrarldinmi varmi bebek

Canim testini tekrarldinmi varmi bebek
Valla kanı yenilemedim oğlum biraz huysuzlasti sanirim dis çıkarıyor epey yorucu suan günler benim icin esimde nobette malum.

15 tane test siparis ettim yarın gelir koyulasmaya bakcam. Inanilmaz bir bilgi buldum bu arada yumurtaliklarda dollenen yumurtadan beta hormonu salgilaniyomuz ama cok cok az daha biz bile bilmiyoken erken dönemde yani ben bunu yakalamis olabilirim yumurtaliklardan ayrildiginda ise beta 0 lanip rahme peretre olduğunda yavas yavas yukseliyormus bu bilgiyi bir doktordan edindim bakalim surec nasil gidiyor..

Ama ben vajina kasık bolgemde bi hareketlilik hissediyor gibiyim bazen midem bulanıyor ve habire sivilce cikiyor ki bende senede 1 2 kez anca cikar oda kucucuktur makyaji unutursam hani yüzümde o nedenle baya farkindayim bisilerin ama hayirlisi💕

Valla kanı yenilemedim oğlum biraz huysuzlasti sanirim dis çıkarıyor epey yorucu suan günler benim icin esimde nobette malum.

15 tane test siparis ettim yarın gelir koyulasmaya bakcam. Inanilmaz bir bilgi buldum bu arada yumurtaliklarda dollenen yumurtadan beta hormonu salgilaniyomuz ama cok cok az daha biz bile bilmiyoken erken dönemde yani ben bunu yakalamis olabilirim yumurtaliklardan ayrildiginda ise beta 0 lanip rahme peretre olduğunda yavas yavas yukseliyormus bu bilgiyi bir doktordan edindim bakalim surec nasil gidiyor..

Ama ben vajina kasık bolgemde bi hareketlilik hissediyor gibiyim bazen midem bulanıyor ve habire sivilce cikiyor ki bende senede 1 2 kez anca cikar oda kucucuktur makyaji unutursam hani yüzümde o nedenle baya farkindayim bisilerin ama hayirlisi💕
Gönlüne gore olsun cok merak ediyorum guzel haberlerini ver bize. Benide etiketle testlerine gore

Merhaba dün yumurtam çatlaması bugün yine test yaptım, silik çıktı, yumurta iki gün boyunca çatlar mi? :), o zaman bugün de mi değerlendirilmiş?

Gönlüne gore olsun cok merak ediyorum guzel haberlerini ver bize. Benide etiketle testlerine gore
Baska test almistim ya o geldi cokda sıkışık degildim yinede yapayim dedim kisa surede cizgi cikti cok az yine digerleri gibi.
Koyulasmasi gerekmez miydi ya artık neden acaba boylr oluyo :KK43: baska marka diyemi...

Yarin predictoe gelcek elime bakalim onda ne cikcak

X