• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi 3 gündür pozitif

Derya12344

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
609
210
23
Merhaba 15 Ekim'de misafirim vardı testi yapıp kenara koymuştum pozitif görünce teyit amaçlı gece 11.00'de tekrardan yaptım yine pozitif dün çatladı mı diye baktım yine pozitif az önce yaptım yine pozitif üç gündür pozitif çıkıyor başına böyle bir şey gelen var mı
IMG_20231017_185322.jpg

Pozitif değil bence, 15'inde yumurtlama olmuş 16'sında çatlamış. Alttakiler aynı koyulukta değil gibi görüyorum fotoğrafta mı öyle?

Fotoğrafta öyle çıkmiş aslında aynı koyuluktaydi insallahta öyledir, stres yaptım daha çok 😭
Stres yapmayın ya zaten saatleri çok yakın birbirine benim aldığım testte araya en azından bi 8 saat koyun diyordu, peş peşe olan testlere bakmıyorum o yüzden. Bende de yumurtlama 2 gün sürdü 3.gün çatladı, sizde fotoğrafta çatlamış duruyor ama çatlamadıysa bile yarın çatlar inşallah

Testi yaptiginiz saatler pek saglikli sonuc veren saatler degil. Sabah veya öglen vakitleri en ideal vakit, sivi alimi en az 1 saat kesilmis bir sekilde test yapmalisiniz.
15 inde pik olmus test zaten

Back