Canım çatlama olmamış ki daha 3 gündür yumurtlama görüyorsun çok iyi değerlendir benceKızlaaaar,
ovulasyon testlerim 3 gündür pik dün çatladı sandım bugün yine pik ne anlama geliyor anlamadjm bugün böyleEki Görüntüle 2733640
Yüzüstü ilişki dene, ilişkiden önce ılık bi duş al, eşine sade Türk kahvesi içir, fındık fıstık ceviz ne varsa yedirKimse yok muu
Hmm ebe dün çatlama olmuş diyince bugün test yapma dediydi hatta bende çok silikleşmedi diye yinede yaptımCanım çatlama olmamış ki daha 3 gündür yumurtlama görüyorsun çok iyi değerlendir bence
Bir gün ters bir gün düz deniyoruz bende türk kahvesi içsem zararlı mı olur kiYüzüstü ilişki dene, ilişkiden önce ılık bi duş al, eşine sade Türk kahvesi içir, fındık fıstık ceviz ne varsa yedir
Kahve ve çayı olabildiğince az tüket demişti benim doktorumBir gün ters bir gün düz deniyoruz bende türk kahvesi içsem zararlı mı olur ki
En son yaptığın en alttaki miHmm ebe dün çatlama olmuş diyince bugün test yapma dediydi hatta bende çok silikleşmedi diye yinede yaptım Eki Görüntüle 2733680
Evet canımEn son yaptığın en alttaki mi
Yani bugün ki kesin yumurtlama belli yaninEvet canım
Sonuç ne oldu sizinEbeye de bakalım tekrar gönderdim ne diyecek
Geçen hafta perşembe yumurtlama cuma çatlama olmuş dedi ebe bakalım beklemedeyim kasıklarım ağrıyor bugünSonuç ne oldu sizin
Adetten snra 30.günüm benmde 3 gün pik oldu bugün biraz daha silik oldu geç yumurtladm bndeGeçen hafta perşembe yumurtlama cuma çatlama olmuş dedi ebe bakalım beklemedeyim kasıklarım ağrıyor bugün
Benim bugün 48. GünAdetten snra 30.günüm benmde 3 gün pik oldu bugün biraz daha silik oldu geç yumurtladm bnde
Bnmde oluyo bazen öleBenim bugün 48. Gün
Bugün yine kop koyu yumurtlamadan 9 gün geçtiBnmde oluyo bazen öle
Devam et yapmaya umarm öle devam eder de hamile olmuş olursyn hayırlısıylaBugün yine kop koyu yumurtlamadan 9 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?