Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bildiğim kadarıyla yok PCOS bu zamana kadar da hep düzenli olurdum adetlerimi sadece bu ay yumurta kalitem artsın diye inositol kullandım o mu etkiledi ne yaptı
Gitmez olur olurmuyum. İlk Gebelik istediğim ay gittim muayene oldum kan değerlerine falan bakıldı bı sorun yok rahmin temiz miyom kistte yok dediler folik asit kullandım dört ay. Baktim hala tık yok 6.ayda falandi galiba hormon testi verdim ondada bişey çıkmadı her şey normal. PCOs falanda yok
Sağlıklı beslenmekte önemliymiş bu süreçte ben düzenli avokado badem ceviz yabanmersini bunları tüketmeye çalışıyorum eşim için de keçiboynuzu özü aldım balık yağı başladık. İnşallah faydası bilemiyorum tabi ama okuduğum kadarıyla gebe kalmayı destekliyormuş
Sağlıklı beslenmekte önemliymiş bu süreçte ben düzenli avokado badem ceviz yabanmersini bunları tüketmeye çalışıyorum eşim için de keçiboynuzu özü aldım balık yağı başladık. İnşallah faydası bilemiyorum tabi ama okuduğum kadarıyla gebe kalmayı destekliyormuş
Avakado yumurta kalitesini arttırıyor evet olgunlastiriyor benim yumurtlama da problem yok zaten ovulasyon testinde her ay yumurtlamayı ve çatlamayi görüyordum stres boyutuna getirir diye bıraktım. Çok fazla yürüyüş yapmıyorum ama yürüyüş önemli diyolar ona dikkat edicem sağlıklı da elimden geldiğinde besleniyorum önümüzdeki ay için hayıt macunu sipariş verdim onu kullanıp çok gebe kalanlar olmuş
Avakado yumurta kalitesini arttırıyor evet olgunlastiriyor benim yumurtlama da problem yok zaten ovulasyon testinde her ay yumurtlamayı ve çatlamayi görüyordum stres boyutuna getirir diye bıraktım. Çok fazla yürüyüş yapmıyorum ama yürüyüş önemli diyolar ona dikkat edicem sağlıklı da elimden geldiğinde besleniyorum önümüzdeki ay için hayıt macunu sipariş verdim onu kullanıp çok gebe kalanlar olmuş