• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi 2 günde bir pozitif çıkıyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Angelgirlll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
45
30
88
40
Arkadaslar merhaba son adetim 09 08.2019 da bitti 12.08 de ovulasyon testi pozitif cıktı pembe akıntı oldu 13. 08 de catladı bugun tekrar test pozitif cıktı ve yıne pembe akıntı oldu bunun nedeni ne olabilir kızlar 3 aydır her pozitif ovulasyon testını de degerlendırıyorum.. Ama evde yapılan hcg testlerim negatıf ust uste ovulasyon normal mı sizde de hıc oldu mu

Eklentiler

• IMG_20190815_161015.jpg
    IMG_20190815_161015.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 375
Benimde maalesef boyle bir durumum var 1 haftaya yakındır pozitif cikiyor ve gebelik yok. Ama bende pcos var bundan kaynaklı oldugunu dusunuyorum lh genelde yuksek oluyor diye biliyorum

Aslında degerlendırıyorum ama cok kafam karıstı 1.5 yıldır ugrasıyorım doktor sadece yumurta tembelliği var dedi ama yanlıs yaptığım bısey mı var diye dusunuyorum artık

Kızlar bende aynı durumdayım hiç bir sorunum yok sağlıktan yana ama 15 gün önce yumurtlama gördüm ovülasyon testinde değerlendirdim 3 4 gündür t çizgisi binişlik çıkıyor bi belirgin çıkıyor bi hiç çizgi çıkmıyor iyce kafam karıştı böyle bisey yaşayan varmı

Arkadaslar merhaba son adetim 09 08.2019 da bitti 12.08 de ovulasyon testi pozitif cıktı pembe akıntı oldu 13. 08 de catladı bugun tekrar test pozitif cıktı ve yıne pembe akıntı oldu bunun nedeni ne olabilir kızlar 3 aydır her pozitif ovulasyon testını de degerlendırıyorum.. Ama evde yapılan hcg testlerim negatıf ust uste ovulasyon normal mı sizde de hıc oldu mu
İki kere yumurtlamışsınız sanırım

İkinci yumurtlamayı görüyorsunuz büyük ihtimalle. Korkulacak birşey yok değerlendirmeye devam edin. Bu şekilde ikiz gebelik elde edenler var 😊

1 gun arayla ovulasyondan ziyade yumurtaniz catlamasi zaman aliyor olabilir yavas buyuyor da olabilir.pko da olan birsey cunku.. bi kac ay ultrasonda takibinizi yapip ovulasyona baslamaniz fikir acisindan daha iyi olurdu.. ultrasona gore testinizi yapar anlardiniz.. doktora gittinizmi. Bende cok ovu testi yaptim surekli pozitifi yakalamadim siliklesip catliyordu.

Maalesef su anda benim de oyle l koyulasip siliklesiyor gebelik ihtimali sifir bnde su anda nedenini blmiyorum ilk kez boyle oldu

Koyulaşıp siliklesmesi kötü bir sey mi. Zaten öyle olmuyor mu arkadaşlar once koy Uyu göreceğizaynı koyuluk veya daha koyu c çizgisi. Sonra ilk gun veya ikinci gun zaten siliklesmeyecek mi

Kızlar en belirgin cızgıyı 24.08 de gordum 26.08 de catladı 30. 08 bat ama 4 gun dur adet olmadım gec yumurtlama mı oldu bu da nedır anlamıyorum

İkinci yumurtlamayı görüyorsunuz büyük ihtimalle. Korkulacak birşey yok değerlendirmeye devam edin. Bu şekilde ikiz gebelik elde edenler var 😊
Benimde adet sonrası çok sık pozitif çıktı kafam karıştı benimde

Eklentiler

• 6060D9A5-C7EE-4A09-86A4-9B5696946141.jpeg
    6060D9A5-C7EE-4A09-86A4-9B5696946141.jpeg
    83,3 KB · Görüntüleme: 412
Canim ayni sey bendede oldu kan testi yaptirdim negatif cikti kasik batmalarim vardi acile gittim enfeksiyon gecirio olabilirein diye ilac verdi icmedim yoktu cunku evde test yaptim negatif yine ovu testi yaptim pozitif 3gundur idrar testlerim cok silik cikiyor bugunku daha belli kan testi yaptiricam bugun gebelik cok yeniyse o yuzdende cikmayabiliyormus

Kan ver canım , kandada gebelik çıkmazsa o zaman doktora git. Kist oluşmuş olmasın
Kanamaya dönüştü sildiğimde kan bulaşıyor peçeteye ve lavabodayken adet kanaması gibi aktı yumurtlama kanaması bu şekilde olmaz herhalde dimi

Kanamaya dönüştü sildiğimde kan bulaşıyor peçeteye ve lavabodayken adet kanaması gibi aktı yumurtlama kanaması bu şekilde olmaz herhalde dimi

Hayır yumurtlama kanaması denen şey lekelenme şeklinde olur. Muhakkak kan ver belkide gebesin bi sorun yaşıyorsun. Geç kalmadan önüne geçebilme şansın olsun

Back