Ekledim resimleriTestlerinizi çektiniz mi bi bakardık
Yumurtalarınızın büyüklüğü ile ilgili bi şey dedi mi doktor? Bazı yumurtalar tam olgunlaşmadan çatlıyormuş, 3 kasımdaki o mu acaba dedim görünceEkledim resimleri
Birşey demedi gayet güzel dedi amaYumurtalarınızın büyüklüğü ile ilgili bi şey dedi mi doktor? Bazı yumurtalar tam olgunlaşmadan çatlıyormuş, 3 kasımdaki o mu acaba dedim görünce
Yumurtlama sorunu yasiyorsaniz yumurtlama masaji yapabilirsiniz denemis biri olarak soyluyorum. Instagramda bor bebenin gunlugu sayfasindan ve onun youtube adresinden ogrenmistimİyi günler hanımlar ben 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum ama 2 aydır yumurtlama olacak kadar koyulaşmadı test anlamadım ben gecen ay doktora gittim yumurtalıkların cok iyi çalıyor 2 gun sonra pik yapacak dedi ama ne gecen ay nede bu ay pik görmedim acaba bende mi sorun testemi anlamadım yardımcı olurmusunuz moralım cok bozuk
Yumurtlama masaji isinize yararAyni sorunu bende yasiyorm pik göremiyorum cok uzgunum
Nasil yapiliyor acabaYumurtlama masaji isinize yarar
Nasil yapiliyor acaba
Hangi marka test Kullanıyorsunuz ben 2 ay bu testlerde görmedim bu ay freely diye bir test aldım ve bu ay gördüm cok şükür inşallah sonucunda güzel olur testi ben bir gebenın günlüğü sayfasında almıştım malesef memnun kalmadımAyni sorunu bende yasiyorm pik göremiyorum cok uzgunum
Benımde. Adete 4 gun var adet gunun bekliorum test yapmak için ben freely diye bir marka aldım eczaneden yumurtlamam gördüm şükür bakalım inşallah olur bu ayHanımlar ben bu ay laboquick kaset ovülasyon testlerimden aldım pik gördüm ama reglime iki gün var gebelik testim negatif,şimdi reglimi bekliyorum. Ovülasyon testi alacağım ama sizin memnun kaldığınız bir marka var mı acaba yardımcı olabilir misiniz
İnşallah rabbim gönlünüze göre versinBenımde. Adete 4 gun var adet gunun bekliorum test yapmak için ben freely diye bir marka aldım eczaneden yumurtlamam gördüm şükür bakalım inşallah olur bu ay
Ben de kasımda kimyasal geçirdim ve aynı sorunu yaşıyorum doktora gittim yumurtan catlamamış dediİyi günler hanımlar ben 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum ama 2 aydır yumurtlama olacak kadar koyulaşmadı test anlamadım ben gecen ay doktora gittim yumurtalıkların cok iyi çalıyor 2 gun sonra pik yapacak dedi ama ne gecen ay nede bu ay pik görmedim acaba bende mi sorun testemi anlamadım yardımcı olurmusunuz moralım cok bozuk
Sizce benim yumurtlama mıBirinde yumurtama varken diğerinde malesef silik 2 ay boyunca hep boyle cıktı ama ben doktorada gittim Bi sorunum yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?