- 30 Kasım 2017
- 9.330
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.831
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bi gebenin gunlugu fakat bu al laboquik aldim ondada goremdm tam pikHangi marka test Kullanıyorsunuz ben 2 ay bu testlerde görmedim bu ay freely diye bir test aldım ve bu ay gördüm cok şükür inşallah sonucunda güzel olur testi ben bir gebenın günlüğü sayfasında almıştım malesef memnun kalmadım
Tmmdr teşekkür ederimYoutubeden bi bebenin gunlugu diye girin sayfaya orda gosteriyo , istirgam adreside var, bulamazsaniz yardimci olurum
Ben bu ay gördüm yumurtlama başka bir test ile. Doktora gittim hiç bir problem yok dediTakviye kullanıyormusunuz ? Yumurtalıkları desteklemek ve kaliteleştirmek adına takviye kullanmanın yararı oldukça büyük deneyimlerime göre yararını gördüm ben
D vitamini
Omega 3
İnositol
Bu üçü baya baya yumurtlama yaptırıyor özellikle İnositol
Evet en son yaptığınız yumurtalama gunu değenlendirin 3 gun boyuncaSizce benim yumurtlama mı
Bende gittim kan testi verdim doktor catlamanda yumurtlamanda var olmuş dedi ama ben ovulasyon testi silik olduğu için değenlendirmemiştimmBen de kasımda kimyasal geçirdim ve aynı sorunu yaşıyorum doktora gittim yumurtan catlamamış dedi![]()
Bende netten aşdom bir gebenın günlüğü diye bir marka malesef 2 ay üst üste yumurtlama görmedim doktora gittim ikiside sağlıklı cok iyi durumda dedi ben ay freely diye bir aldım 5 tanesi. 80 tl aldım şükür bu ay gördümİnşallah rabbim gönlünüze göre versinya eczaneden tek tek pahalı oluyor diye internetten 30 lu paketlerden alayım diyorum ama emin olamadım aslında laboquick fena değildi ama dedim daha iyisi var mıdır acaba
İnşallah güzel sonuçlanır ben de bakayım regl olursam innovitanın testlerini alacağım onun yorumları baya iyiydi. İnşallah regl olmam güzel haberi alırım da bu testlere gerek kalmaz iyice strese sokuyor beniBende netten aşdom bir gebenın günlüğü diye bir marka malesef 2 ay üst üste yumurtlama görmedim doktora gittim ikiside sağlıklı cok iyi durumda dedi ben ay freely diye bir aldım 5 tanesi. 80 tl aldım şükür bu ay gördüm![]()
Anladım ozaman test iyi çıkmadı demek bozuk da olabilir tabiBen bu ay gördüm yumurtlama başka bir test ile. Doktora gittim hiç bir problem yok dedi
Bana kist olmuş dedi yumurtan.. bakalm bu ay görürüm insallah bir gebenin günlügünn ovulasyon testlerini ben de hiç beğenmedim yaBende gittim kan testi verdim doktor catlamanda yumurtlamanda var olmuş dedi ama ben ovulasyon testi silik olduğu için değenlendirmemiştimm
Kesinlikle bende kendimi hep kotu hissettim 2 ayBana kist olmuş dedi yumurtan.. bakalm bu ay görürüm insallah bir gebenin günlügünn ovulasyon testlerini ben de hiç beğenmedim ya
Al bendende okadar bugun gebelik testi yaptım hayali silik bş cizgi var gibi çatlama olalı 8 gun oldı erken davrandın ama hayırlısı olsun hakkımızdaİnşallah güzel sonuçlanır ben de bakayım regl olursam innovitanın testlerini alacağım onun yorumları baya iyiydi. İnşallah regl olmam güzel haberi alırım da bu testlere gerek kalmaz iyice strese sokuyor beni![]()
Takvimde yarın gösteriyor genelde şaşmaz bakalımAl bendende okadar bugun gebelik testi yaptım hayali silik bş cizgi var gibi çatlama olalı 8 gun oldı erken davrandın ama hayırlısı olsun hakkımızdasenin bat ne zaman
İnşallah hayırlıaıyla olurTakvimde yarın gösteriyor genelde şaşmaz bakalım
Reglim başladı canım bu ay da olmadı malesefİnşallah hayırlıaıyla olur![]()
Öbür ay olur inşallah canım cok stresli bi tane oğlum var 4 bucuk yaşında o cok istıyor karnıma gelip anne bebek geldi diyip öptı gecen gun bebek olsun diye sihir yapıyor kendince sağlıklı hayırlı evlat versin RabbımReglim başladı canım bu ay da olmadı malesef
Amin canım benim inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÖbür ay olur inşallah canım cok stresli bi tane oğlum var 4 bucuk yaşında o cok istıyor karnıma gelip anne bebek geldi diyip öptı gecen gun bebek olsun diye sihir yapıyor kendince sağlıklı hayırlı evlat versin Rabbım![]()
Dün pik olmuşSizce benim yumurtlama mı
Evet canım olmuş inşallah olur benım bu ayda olmadı malesefBugünde böyle arkadaşlar çatlamış mı